[Adana - MT]

HAsan Abi dünkü katıldığım konvoyda en önde motorlu grup vardıı adamlar protestomu yapıyo artistlikmi anlamadımm lastik yakanlar ön kaldıranlar falan bu konuda küçük bi uyarı yaparsan sevinirimmm

Arkadaşlar, makine Hasan efendi :mrgreen: birazdan konu açacak ama ben dayanamayıp yazim istedim.

çarşamba akşam 20:00'da süleyman demireldeki motorcular önünde (kulüp, çukurova motor, motoshop, hobby park) motorlarımızla (olmadı araba veya yaya olarak) toplanıp şehir turu atacaz.

''biz de varız'' demek için :cat:

lütfen duyarlı olalım ve katılalım

şehitlerimiz için, aileleri için,

+ başka canlar yanmasın diye !!!

slm...

herkese merabalar,ben yeni üyeyim ve adanada yapcağnız organizasyonlara katılmak isterim,honda cbr 125 r repsol üm var en kısa zamanda resmleri eklerim...

İyiakşamlar arkadaşlar.

Öncelikle hepimizin başı sağolsun.
Bir aksilik olmazsa çarşamba günü aranızdayım.

Adana İl Temsilcisi
tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürlerimi bir borç bilirim.hasancım,KORTEJDE BENDE VARIM.alp'in dediklerine katılıyorum.geliyorum burcucum.

Son düzenleme:
HAsan Abi dünkü katıldığım konvoyda en önde motorlu grup vardıı adamlar protestomu yapıyo artistlikmi anlamadımm lastik yakanlar ön kaldıranlar falan bu konuda küçük bi uyarı yaparsan sevinirimmm

sorma kanka yaaaaaaa sanki futbol maçı falan kazanmışızda onun kutlamasını yapıyolar bumudur vatan severlik 2 gündür farklı farklı konvoylara katıldım ne düzen ne intizam sanki birbirlerine hava atıyolar herşeyin bir usulü bir adabı var yahu :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insanlar bizim kadar duyarlı degil kanka yaw bende yürüyüşe katıldım insanlar tepki göstermeye degil eğlenmeye gelmiş gibilerdi:pale: erkekler kıslara falan bakıyolardı :farao: bu topluluk ne için sen ne yapıyosun abi ne duyarsız gerizekalı insanlar var yaw:salut::salut:

herkese merhaba aranıza yeni katıldım sayet beni kabul ederseniz.bende adanalıyım uzun zamandır forma ulaşmak istiyordum kısmet bu zmanaymış gezilerinizi organizasyonlarınızı duydum.fırsatım oldukca sizlerle beraber olmak isterim.ne yapacagım hakkında bir bilgim yok şayet beni yönlendirirseniz sevinirim.

herkese merhaba aranıza yeni katıldım sayet beni kabul ederseniz.bende adanalıyım uzun zamandır forma ulaşmak istiyordum kısmet bu zmanaymış gezilerinizi organizasyonlarınızı duydum.fırsatım oldukca sizlerle beraber olmak isterim.ne yapacagım hakkında bir bilgim yok şayet beni yönlendirirseniz sevinirim.

arkadaşım aramıza hoşgeldin gezi duyuruları yada buluşma duyuruları burda yayınlanır genelde kendinle ilgili detaylı bilgi verirsen sevinirizz Hoşgeldin :rendeer:

insanlar bizim kadar duyarlı degil kanka yaw bende yürüyüşe katıldım insanlar tepki göstermeye degil eğlenmeye gelmiş gibilerdi:pale: erkekler kıslara falan bakıyolardı :farao: bu topluluk ne için sen ne yapıyosun abi ne duyarsız gerizekalı insanlar var yaw:salut::salut:

aynı fikirdeyim. sanki bir bayram havasında herkes. çok yanlış .

kaskını motosikletini yüregini al gel derim ben...ama bi de burcu ya sormak lasım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaskını motosikletini yüregini al gel derim ben...ama bi de burcu ya sormak lasım :)

bak kanka yapmayın bunu :farao:burcuya sormak lasım diyip insanları korkutuyosunuz sınava tabii tutulacakmış hissi veriyosunuz adama :mrgreen:
bi kere iso burcuyla bulusacaz sende gel dedi tereddüd de kaldım gitsem mi gitmesemmi:silent: sınav mı yapcak napcak die daha tanışmamıştım burcuyla
mertcanR1 sen korkma çok iyi bi kız burcu sınav falan yapmıo:cat: :queen::queen:

sen neymişsin be burcu :mrgreen:

neyse dostum çarşamba akşamı gelirsin artık

:queen::queen: her yeni gelene yapıonuz bunu demi Allahtan tanıstımda rahatladım sınav stresinden kurtuldum :queen::queen:

kankaaaaaaaaa hıııııı hıhhh :bounce:anladın sen onu:wiinkk:

Son düzenleme:
öcü diyoz ama boş konuşmuyoozzz hanımefendinin imzasında şekile bakarsanız o şirinliğinin altında neler yatıyo görürsünüz güyaa gözünü kapatıyo şirin bi şekle giriyo ama zavallım balığı nasılda hunharca katlediyoo :queen: Burcu=Dikkat ateşle yaklaşmayınızzz :queen:

hoşgeldin

herkese merabalar,ben yeni üyeyim ve adanada yapcağnız organizasyonlara katılmak isterim,honda cbr 125 r repsol üm var en kısa zamanda resmleri eklerim...

Bekir kardeş hoşgeldin Alp ben.Çarşamba günü geliyorsundur tahminimce.Senide bekliyorum mutlaka.Hem tanışma olur ufak çapta.Görüşmek üzere

Konuyu okuyanlara bak.Ben Ayşegül İso Cengiz.Bu tayfa bana bir yerden tanıdık geliyor.Sanki yakın zamanda yine böyle bir aradalarmış gibi.Ehiheiehe.Gankagiller çarşamba görüşürz

Son düzenleme:

:mrgreen: taam gelsin gelsin

bak kanka yapmayın bunu :farao:burcuya sormak lasım diyip insanları korkutuyosunuz sınava tabii tutulacakmış hissi veriyosunuz adama :mrgreen:
bi kere iso burcuyla bulusacaz sende gel dedi tereddüd de kaldım gitsem mi gitmesemmi:silent: sınav mı yapcak napcak die daha tanışmamıştım burcuyla
mertcanR1 sen korkma çok iyi bi kız burcu sınav falan yapmıo:cat: :queen::queen:

ne sınavı yahu :queen:

Burcu öcüüü öcüüüü :queen:

böööööööööö ::xicon_ev

:queen::queen: her yeni gelene yapıonuz bunu demi Allahtan tanıstımda rahatladım sınav stresinden kurtuldum :queen::queen:

:mrgreen:

sen neymişsin be burcu :mrgreen:

neyse dostum çarşamba akşamı gelirsin artık

kankaaaaaaaaa hıııııı hıhhh :bounce:anladın sen onu:wiinkk:

adana mt sahibi'yim :queen:

öcü diyoz ama boş konuşmuyoozzz hanımefendinin imzasında şekile bakarsanız o şirinliğinin altında neler yatıyo görürsünüz güyaa gözünü kapatıyo şirin bi şekle giriyo ama zavallım balığı nasılda hunharca katlediyoo :queen: Burcu=Dikkat ateşle yaklaşmayınızzz :queen:

ben su ürünleri mühendisiyim, ondan imzamda balık kesiyorum ama bakamiom bile :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar