HAsan Abi dünkü katıldığım konvoyda en önde motorlu grup vardıı adamlar protestomu yapıyo artistlikmi anlamadımm lastik yakanlar ön kaldıranlar falan bu konuda küçük bi uyarı yaparsan sevinirimmm
HAsan Abi dünkü katıldığım konvoyda en önde motorlu grup vardıı adamlar protestomu yapıyo artistlikmi anlamadımm lastik yakanlar ön kaldıranlar falan bu konuda küçük bi uyarı yaparsan sevinirimmm
herkese merhaba aranıza yeni katıldım sayet beni kabul ederseniz.bende adanalıyım uzun zamandır forma ulaşmak istiyordum kısmet bu zmanaymış gezilerinizi organizasyonlarınızı duydum.fırsatım oldukca sizlerle beraber olmak isterim.ne yapacagım hakkında bir bilgim yok şayet beni yönlendirirseniz sevinirim.
insanlar bizim kadar duyarlı degil kanka yaw bende yürüyüşe katıldım insanlar tepki göstermeye degil eğlenmeye gelmiş gibilerdiale: erkekler kıslara falan bakıyolardı :farao: bu topluluk ne için sen ne yapıyosun abi ne duyarsız gerizekalı insanlar var yaw:salut::salut:
herkese merhaba aranıza yeni katıldım sayet beni kabul ederseniz.bende adanalıyım uzun zamandır forma ulaşmak istiyordum kısmet bu zmanaymış gezilerinizi organizasyonlarınızı duydum.fırsatım oldukca sizlerle beraber olmak isterim.ne yapacagım hakkında bir bilgim yok şayet beni yönlendirirseniz sevinirim.
kaskını motosikletini yüregini al gel derim ben...ama bi de burcu ya sormak lasım![]()
Burcu öcüüü öcüüüü :queen:
:queen::queen: her yeni gelene yapıonuz bunu demi Allahtan tanıstımda rahatladım sınav stresinden kurtuldum :queen::queen:
sen neymişsin be burcu :mrgreen:
neyse dostum çarşamba akşamı gelirsin artık
kankaaaaaaaaa hıııııı hıhhh :bounce:anladın sen onu:wiinkk:
herkese merabalar,ben yeni üyeyim ve adanada yapcağnız organizasyonlara katılmak isterim,honda cbr 125 r repsol üm var en kısa zamanda resmleri eklerim...
kaskını motosikletini yüregini al gel derim ben...ama bi de burcu ya sormak lasım![]()
bak kanka yapmayın bunu :farao:burcuya sormak lasım diyip insanları korkutuyosunuz sınava tabii tutulacakmış hissi veriyosunuz adama :mrgreen:
bi kere iso burcuyla bulusacaz sende gel dedi tereddüd de kaldım gitsem mi gitmesemmi:silent: sınav mı yapcak napcak die daha tanışmamıştım burcuyla
mertcanR1 sen korkma çok iyi bi kız burcu sınav falan yapmıo:cat: :queen::queen:
Burcu öcüüü öcüüüü :queen:
:queen::queen: her yeni gelene yapıonuz bunu demi Allahtan tanıstımda rahatladım sınav stresinden kurtuldum :queen::queen:
sen neymişsin be burcu :mrgreen:
neyse dostum çarşamba akşamı gelirsin artık
kankaaaaaaaaa hıııııı hıhhh :bounce:anladın sen onu:wiinkk:
öcü diyoz ama boş konuşmuyoozzz hanımefendinin imzasında şekile bakarsanız o şirinliğinin altında neler yatıyo görürsünüz güyaa gözünü kapatıyo şirin bi şekle giriyo ama zavallım balığı nasılda hunharca katlediyoo :queen: Burcu=Dikkat ateşle yaklaşmayınızzz :queen: