ben sadece sucuk ekmek yicem adı üstünde mangal partisi içiçek olarakta su alıcam iso şişeleri atmıcaz herhalde sana lazım olcak :queen::rendeer:
zuhahahaha vallaha koptum iso... iş yerimizdeyim kahkaha attım. millet bakıyo..ben içmem
![]()
İsocum sen getir biz sucukla beraber içeriz,şişeleri de sana verriz belki depozito olarak kullanırsın :queen:
yok arkadaş ben vaz caydım kabul ediyosanız böyle yoksaa yemek memek yokk ölün açlıktann:queen:
kankiiiiiiiiiiiiiii alışkanlık yapar diye mi korluyosun len hade millet bastırın olmadi tükanını basarız iso ona göre:mrgreen:sana da zorla bu içeceklerden içiririz:mrgreen::mrgreen:
kankiiiiiiiiiiiiiii alışkanlık yapar diye mi korluyosun len hade millet bastırın olmadi tükanını basarız iso ona göre:mrgreen:sana da zorla bu içeceklerden içiririz:mrgreen::mrgreen:
cengiz zorlamaya gerek yok :cat::wiinkk:
Cengiz iso içmekten degil millet içtikten sonra şişelerin kendinde kalmasından korkuyor :cherry:
wallahi bugün motoru acilen çıkarmam gerekiyordu yoksa kafayı yicektim,senden de ses seda çıkmayınca kask almaya çıktımben bugün sizin oraya da geldim(tabi bunların hepsi bu msjı okumadan önce oluyor). eğer ordaysan görmüşsündür belki kırmızı scooter vardı bende. grex sordum şubenizde olduğu söylendi,elinizde o an yokmuş. ben de şubenizden aldım. grex'in r1 modeli
bir levent abimiz ,bir ferhat abimiz,bir bahri abimiz gibikım olabilir?bu adamları tanıyorsanız kıymetını bilin
Eğer bir racinglı dostum olsaydı bende bi racıng alırdım..sanırım motor dünyasında önce motor sonra dost olunuyormuş))))))))
çmsk den kımse buraya girmiyormu ( makıne) yanlış hatırlamıyorsam çmsk den değilmi?
arkadaşlar unuttuk özür...:salut:
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.:rendeer: nice bayramlar göresiniz.
Sevgili Yıldırım, Mustafa arkadaşım ile yapmış olduğunuz sohbeti okudum, çok hoşuma gitti. Bende Osmaniye / Kadirli ekibinden yusuf. Kadirliye bekliyorum arkadaşlar.
sağolasın kardeşim. bir ara sözleşir buluşuruz ya bu kez üçlü çeviririz (muhabbet anlamında yani başka yere çekilmesin :mrgreen
wild yada tunder abi biriniz bi centilmenlik yapında msn verin yaaa bu ne chat sayfası olmuş resmen:queen::rendeer:![]()
iso ya o tunder değil durden olacak o nasıl bir harf kombinasyonudur öylehala mı bu chat sayfası muhabbeti dönüyor yauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen: ya bide o nasıl bir şaraptır öyleeee:queen::queen:
hatırladım seniii :queen:
de, kardeş tanıtsana kendini :cyclopsan
bizim bayan eleman ilgilendi senle di mi![]()
evet o bendim işteeeeya ne bilim aklımın ucundan bile geçmedi ki. sen o girişteki siyahlı olan sarışın bayan mıydın? eğer oysan korktum ben senden yaaa
![]()
AYDEMİR;837926' Alıntı:yaw gene burayı sohbet yerine cevirmişsiniz maşallahınız var tanişam tanişana takılan takılana ......
kardeş sohbet etmeden nasıl tanışabilirdik ki? kafadan msn e ekleyip "ben tanışmak istiyorum" şeklinde olmaz ki. lütfen böyle şeylere takılıp kalmayalım. ayıca senin bu yazdığın da çok bi farkı yok kusura bakma yani. iso kardeşimiz en azından msn şeklinde bir öneri sunmuş, sende o da yok. eleştirmek her zaman kolaydır, kolaya kaçmayalım lütfen
ulen bu çmsk da ne olikiii hangi örgüt buu yav bilmediğimiz bi örgüte üyeyseniz söyleyin ona göre davranalımm :queen:
sağol
ben yıldırım tanıştığıma memnun oldum.motorum önemlı değil önemlı olan dostluk ..iyigeceler[/QUOTE
Sevgili Yıldırım, Mustafa arkadaşım ile yapmış olduğunuz sohbeti okudum, çok hoşuma gitti. Bende Osmaniye / Kadirli ekibinden yusuf. Kadirliye bekliyorum arkadaşlar.
Yusuf kardeş bende memnun oldum ve ilgin içinde teşekkür ederim..Birgün kadirlıye davet ederseniz geliriz..tabii kısmet olursa![]()
ulen bu çmsk da ne olikiii hangi örgüt buu yav bilmediğimiz bi örgüte üyeyseniz söyleyin ona göre davranalımm :queen: