[Adana - MT]

ilk sayfada adana mt listesi var orada 8. sıradayım :wiinkk: yani bayağı olmuş ben geleli beeaa :cherry: ama şundan da eminim ki bundan sonra birbirimizi hiiiç unutmayız. dediğin doğru eskilerden pek kimse kalmadı burada. çmsk cılar pek uğramıyor artık

gecen hafta motorumla k.evrende dolaşırken yanımdan 3 racingli geçti ve bir selam bile vermedı (bu tanıyıp tanımaması önemli değil) insan bi düt yapar..kırmızı ışıkta beraber durduk oralı bile olmadılar .motorcu dostu acep sizce böle bişimi?

ben yaklaşık 1 yıldır kulübe gelmıyorum ..evımde yakın kulübe ve motordan da tiksindm artık..tiksindirdiler..biz gazeteye ilan bile verdik o zamanlar pek motor seven yoktu..ilanı Levent (abimiz)Pehlıvanoğlu vermişti 1 kişi ilanımıza cevap verdi ve dost olduk

Son düzenleme:
walla yaklaşık 6-7 ay önce bende de buna benzer bir şey oldu. bi tane kırmızı racing ışıklarda yanımda durdu. başımla selam verdim karşılık vermeden bastı gitti. plakayı iç kısma almıştı çamurluydu. okuyabilsem yazacaktım walla. birinde de özalda sol şeritten gidiyorum, solumda ancak 1 motorluk yer var, benim de kafam dalmış hiç motorun geldiğini de duymadım. bi baktım bi gürültü ayıldım anında. adam soluma girmiş ara gazı verdi bir kaç kez sonra bastı gitti. altımdaki scooter diye mi böyle yaptı acep anlamadım. adam ya bizden değil, ya da bizden olmaması gereken biriydi:farao:

bir levent abimiz ,bir ferhat abimiz,bir bahri abimiz gibikım olabilir?bu adamları tanıyorsanız kıymetını bilin

ama dediğim gibi çmsk cılar gelmiyo buraya. yanlış hatırlamıyorsam tartışmalı gitmişlerdi. ben de uzun süre takılmadım buraya. 1 aydır falan girip bakıyorum

Eğer bir racinglı dostum olsaydı bende bi racıng alırdım..sanırım motor dünyasında önce motor sonra dost olunuyormuş:)))))))))

çmsk den kımse buraya girmiyormu ( makıne) yanlış hatırlamıyorsam çmsk den değilmi?

Son düzenleme:
:) boşveeerrr eğer şu resimdeki motor seninse kral sensin demektir :wiinkk: motor kişiliği yansıtır biraz. gerçi bende de scooter var ama benimki maddi imkansızlıktan. bulsam bi tane bmw r-50 şöyle temizinden ben selam veririm sana ışıklarda kafanı yormaaaa

:) sağol
ben yıldırım tanıştığıma memnun oldum.motorum önemlı değil önemlı olan dostluk ..iyigeceler

wild yada tunder abi biriniz bi centilmenlik yapında msn verin yaaa bu ne chat sayfası olmuş resmen:queen::rendeer::p

:mrgreen::mrgreen:verebileceğin en zekiiiiiiii cevabı vermişsin kankiii:mrgreen::mrgreen:cocuk zekası anca buna yetiyo naparsın:mrgreen::mrgreen::cyclopsan:cyclopsanyoksam aklını başından alan birisimi var söyleyelimde geri versin kankaların yumakla oynayanı sarma bana dolaşırsın:cat::cat:anladın sen onuuuuu :bounce:

eski dolaştıranlardan bir sen birde zeki müren var zaten:p

cengiz senin kanka menepoza girdi herhalde küsüp duruyo herkeze geçeçek zamanla bu zamanda yanında olmamız gerek:queen::queen:

sen suçunla otur bakayımmmm hıhhh:p

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
:) sağol
ben yıldırım tanıştığıma memnun oldum.motorum önemlı değil önemlı olan dostluk ..iyigeceler[/QUOTE

Sevgili Yıldırım, Mustafa arkadaşım ile yapmış olduğunuz sohbeti okudum, çok hoşuma gitti. Bende Osmaniye / Kadirli ekibinden yusuf. Kadirliye bekliyorum arkadaşlar.

kankigiller hayırdır atışmalar falan :silent:

cengiz senin kanka menepoza girdi herhalde küsüp duruyo herkeze geçeçek zamanla bu zamanda yanında olmamız gerek:queen::queen:

yasık tabiki yanında oluruz biraz şevkate ihtiyacı vardır şimdi onun:mrgreen:

:p

vııııııınnnnnnnnnnn vınnnnnnnnnn birzamanlar mahalenin dayısı olan şimdi yengesi olmuşşşşşş isom bülent apppplaaaaaaaam kankam menepoza bile girmişsin lennnnnn:mrgreen:kankiiiiiii:mrgreen:

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
yaw gene burayı sohbet yerine cevirmişsiniz maşallahınız var tanişam tanişana takılan takılana ......

Kanka bi gün katil olmaya karar verirsen işe ilk seni öldürmeyle başlayacammm dünyadaki hazır oksijeni tüketmekten başka ne işe yararsınn başını yastığa koyupta hiç düşündünmüüü

Kanka bi gün katil olmaya karar verirsen işe ilk seni öldürmeyle başlayacammm dünyadaki hazır oksijeni tüketmekten başka ne işe yararsınn başını yastığa koyupta hiç düşündünmüüü

vıııııııııınnnnnnn vınnnnnnnn kankiiiiii alahın verdigi nefesi boşa harcama istersen tavuk bile kesemezsin sen, cumartesi akşamı adada olanları görseydin küçük dilini yutar altına kacırırdın sen git kumda oyna abilerinede bulaşma istersen ha hadi uslu cocuk ol işine bak kankam benim ha birde senin düşünmek için başını yastıga mı koyman gerekiyo normal zamanda düşünemezmisin kanki :mrgreen::mrgreen:

yaw gene burayı sohbet yerine cevirmişsiniz maşallahınız var tanişam tanişana takılan takılana ......

abi hep iso adam işi gücü bırakmış saracak yer arıyo aradı taradı beni buldu kaybetmezse iyi :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
wild yada tunder abi biriniz bi centilmenlik yapında msn verin yaaa bu ne chat sayfası olmuş resmen:queen::rendeer::p

sen suçunla otur bakayımmmm hıhhh:p

tamam iso bi dahaki mangalda sucuklar senden hem borcun var bize ıslatmadık daha biliosun :bounce:

abi hep iso adam işi gücü bırakmış saracak yer arıyo aradı taradı beni buldu kaybetmezse iyi :mrgreen::mrgreen:

caanım kankammmm kaybetmeyeceğim ender insanlardan birisinnn ben sana yapıştım olmm sonbahar yapraklarına geldinn qıqıqıı:mrgreen:

tamam iso bi dahaki mangalda sucuklar senden hem borcun var bize ıslatmadık daha biliosun :bounce:

ekmekler benden olsaa:queen: ( canın saolsun dayı hallederizz )

Son düzenleme:
vıııııııııınnnnnnn vınnnnnnnn kankiiiiii alahın verdigi nefesi boşa harcama istersen tavuk bile kesemezsin sen, cumartesi akşamı adada olanları görseydin küçük dilini yutar altına kacırırdın sen git kumda oyna abilerinede bulaşma istersen ha hadi uslu cocuk ol işine bak kankam benim ha birde senin düşünmek için başını yastıga mı koyman gerekiyo normal zamanda düşünemezmisin kanki :mrgreen::mrgreen:

abooooooooooooooo iso ben bu lafların altında kalacama 46 cc lik bir Mobylette altında kalırım daha ii vallah :queen::queen::queen::queen::mrgreen::cherry::rendeer:

eeeeee iso hadi bakalım,,sucuk ekmek partisini ne zaman yapacaz bak sucuk ta ekmek te senden:mrgreen: yemesi bizden

koskoca marketciye dokanmaz kanki

benim bildigim iso borclu kalmaz ama bakalım iso benim bildigim iso mu:mrgreen: hadi iso bir organizasyonda adana mtye yap :):cat::rendeer:

Son düzenleme:
eeeeee iso hadi bakalım,,sucuk ekmek partisini ne zaman yapacaz bak sucuk ta ekmek te senden:mrgreen: yemesi bizden

koskoca marketciye dokanmaz kanki

benim bildigim iso borclu kalmaz ama bakalım iso benim bildigim iso mu:mrgreen: hadi iso bir organizasyonda adana mtye yap :):cat::rendeer:

sucukların markası ney ona göre :queen: eğer iso ısmarlıyorsa dikat beyler :queen::queen: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar