[Adana - MT]

kask heryerde var kaliteli. Süleyman Demirel bulvaında 3 tane dükkan var birinde bulamazsanız diğerinde bulursunuz.

bide soruyo mangala beni niye çağırmadınızz bak şimdi bi daha küstüm:p

cocukmusun olim sen alaaaa alaaaaaa hadi mangala katılanlarla katılmayanlar küssün :mrgreen: yaw isooooo alemsin haaa

bütün motosiklet camiasının payramını kutlar esenlikler dilerim tabi gecmiş ama olsun ben kutlayımda iso kanki küsmesin :mrgreen::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen:
kanka süpersin yaws:cat:
2 gündür bana da küsüp duruyo bende nerden cıktı bu diyodum
meğer burdan alışmış:p:p:cherry:

bu arada herkeslerin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsuuuun :)

geçmiş ramazan bayramınız mubarek olsun Gaziantep MT adına bayramınız güzel geçmiştir umarım kendiniz<e çok iyi bakın:rendeer:

Niye telefondan?Buradan konuşalım, herkesin haberi olsun.Yoksa haberi olmasını istemedigin kimselermi var?:silent:

dobradobur --> evet aynen öyle !

arkadaşlar kask arıyorum da birkaç yere baktım, fiyatlar bayağı bi değişken. Gazipaşanın oradaki Kawasaki bayisine gittim, gizerlerin arkasındaki yamaha'ya gittim, fuzuli caddesindeki(merkez parkın orası) hondaya gittim. bunların dışında kask temin edebileceğim, en azından fiyat alabileceğim yer var mı?

buyrunnn

Tyler müracat BuNReCu ya yani Burcu ya :)

:cat: eiwalla kardeşim

hemen abi :wiinkk:

BuNReCu'nun dikkatineeeee

kask arıyorum da birkaç yere baktım, fiyatlar bayağı bi değişken. Gazipaşanın oradaki Kawasaki bayisine gittim, gizerlerin arkasındaki yamaha'ya gittim, fuzuli caddesindeki(merkez parkın orası) hondaya gittim. bunların dışında kask temin edebileceğim, en azından fiyat alabileceğim yer var mı?

walla özelden mesaja atıcaktım şu nedenden dolayı atamadım:
BUnReCU isimli üyemizin mesaj kutusu doludur. Eski mesajlarını silmeden yeni Özel Mesaj alamaz. :)

s.demirelde motoshop var, 3 motorcunun ortasındaki showroom bizimki,
bazıları beni eliyle koymuş gibi buldu, eminim sen de bulursun.
sulardaki kawasaki bayisinin yeni büyük yeri burası,
geldiğinde kendini tanıt, yardımcı olurum :cat:

:cherry: msj kutusu dolu, silmemem gereken mesajlar var da :cherry:

bide soruyo mangala beni niye çağırmadınızz bak şimdi bi daha küstüm:p

walla isocan çok ani karar verdik, 23:30'da karar verdik, 01:00'da yemiştik :queen:

1,5 saat içinde bitişşş :)

cocukmusun olim sen alaaaa alaaaaaa hadi mangala katılanlarla katılmayanlar küssün :mrgreen: yaw isooooo alemsin haaa

hE çocuğum ne var q forum sensiz vede sessiz çok iyiydii gene nerden çıktın sen yaaa:p

:queen:
kanka süpersin yaws:cat:
2 gündür bana da küsüp duruyo bende nerden cıktı bu diyodum
meğer burdan alışmış:p:p:cherry:

küserim bennnnnn hıhhh

walla isocan çok ani karar verdik, 23:30'da karar verdik, 01:00'da yemiştik :queen:

1,5 saat içinde bitişşş :)

mübarek ne kadar speddyysinizzz:p

s.demirelde motoshop var, 3 motorcunun ortasındaki showroom bizimki,
bazıları beni eliyle koymuş gibi buldu, eminim sen de bulursun.
sulardaki kawasaki bayisinin yeni büyük yeri burası,
geldiğinde kendini tanıt, yardımcı olurum :cat:

wallahi bugün motoru acilen çıkarmam gerekiyordu yoksa kafayı yicektim,senden de ses seda çıkmayınca kask almaya çıktım:) ben bugün sizin oraya da geldim(tabi bunların hepsi bu msjı okumadan önce oluyor). eğer ordaysan görmüşsündür belki kırmızı scooter vardı bende. grex sordum şubenizde olduğu söylendi,elinizde o an yokmuş. ben de şubenizden aldım. grex'in r1 modeli

Hayırlı olsun Tyler.Bende de R-1 var fiyatına göre iyi kask bence :cat:

hE çocuğum ne var q forum sensiz vede sessiz çok iyiydii gene nerden çıktın sen yaaa:p

:p

:mrgreen::mrgreen:verebileceğin en zekiiiiiiii cevabı vermişsin kankiii:mrgreen::mrgreen:cocuk zekası anca buna yetiyo naparsın:mrgreen::mrgreen::cyclopsan:cyclopsanyoksam aklını başından alan birisimi var söyleyelimde geri versin kankaların yumakla oynayanı sarma bana dolaşırsın:cat::cat:anladın sen onuuuuu :bounce:

kaza yapmadan kask almaya gittin olemi cok iyi yaa:):)

kardeş kaza yapmadım ama bu sefer de kavga ettim. ben yine düz yolumda gidiyorum aradan çıktı yine bi hayvan. eeee bu sefer kafayı yarmaya hiiç niyetim yok benimki yarılacağına onunki yarılsın demi :) gerçi hemen ayrıldık ama bir daha karşıma çıkar elbeeet:)

Hayırlı olsun Tyler.Bende de R-1 var fiyatına göre iyi kask bence :cat:

sağolasın kardeş umarım iyi kasktır. eğer kötü çıkarsa bir daha kask almam yaw. kaskım yokken kafam rahattı. almaya çalıştıkça olay çıkıyor bu ne böle yauuuuuuuuuuuu:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen:verebileceğin en zekiiiiiiii cevabı vermişsin kankiii:mrgreen::mrgreen:cocuk zekası anca buna yetiyo naparsın:mrgreen::mrgreen::cyclopsan:cyclopsanyoksam aklını başından alan birisimi var söyleyelimde geri versin kankaların yumakla oynayanı sarma bana dolaşırsın:cat::cat:anladın sen onuuuuu :bounce:

kankigiller hayırdır atışmalar falan :silent:

cengiz senin kanka menepoza girdi herhalde küsüp duruyo herkeze geçeçek zamanla bu zamanda yanında olmamız gerek:queen::queen:

selam millet tanıdık yüz göremıyorum siz yenisiniz galıba:queen:tüm motorcu dostların geçmiş bayramı kutlu olsun

yeni olduunu anlamıştım zaten:mrgreen:

benı tanıyanlar tanır sen tanımasanda olur

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar