iso neye küstün kardeş o kısmı annamadım :silent:
bide soruyo mangala beni niye çağırmadınızz bak şimdi bi daha küstüm
iso neye küstün kardeş o kısmı annamadım :silent:
bide soruyo mangala beni niye çağırmadınızz bak şimdi bi daha küstüm![]()
Niye telefondan?Buradan konuşalım, herkesin haberi olsun.Yoksa haberi olmasını istemedigin kimselermi var?:silent:
arkadaşlar kask arıyorum da birkaç yere baktım, fiyatlar bayağı bi değişken. Gazipaşanın oradaki Kawasaki bayisine gittim, gizerlerin arkasındaki yamaha'ya gittim, fuzuli caddesindeki(merkez parkın orası) hondaya gittim. bunların dışında kask temin edebileceğim, en azından fiyat alabileceğim yer var mı?
Tyler müracat BuNReCu ya yani Burcu ya![]()
hemen abi :wiinkk:
BuNReCu'nun dikkatineeeee
kask arıyorum da birkaç yere baktım, fiyatlar bayağı bi değişken. Gazipaşanın oradaki Kawasaki bayisine gittim, gizerlerin arkasındaki yamaha'ya gittim, fuzuli caddesindeki(merkez parkın orası) hondaya gittim. bunların dışında kask temin edebileceğim, en azından fiyat alabileceğim yer var mı?
walla özelden mesaja atıcaktım şu nedenden dolayı atamadım:
BUnReCU isimli üyemizin mesaj kutusu doludur. Eski mesajlarını silmeden yeni Özel Mesaj alamaz.![]()
bide soruyo mangala beni niye çağırmadınızz bak şimdi bi daha küstüm![]()
cocukmusun olim sen alaaaa alaaaaaa hadi mangala katılanlarla katılmayanlar küssün :mrgreen: yaw isooooo alemsin haaa
:queen:
kanka süpersin yaws:cat:
2 gündür bana da küsüp duruyo bende nerden cıktı bu diyodum
meğer burdan alışmış:cherry:
walla isocan çok ani karar verdik, 23:30'da karar verdik, 01:00'da yemiştik :queen:
1,5 saat içinde bitişşş![]()
s.demirelde motoshop var, 3 motorcunun ortasındaki showroom bizimki,
bazıları beni eliyle koymuş gibi buldu, eminim sen de bulursun.
sulardaki kawasaki bayisinin yeni büyük yeri burası,
geldiğinde kendini tanıt, yardımcı olurum :cat:
hE çocuğum ne var q forum sensiz vede sessiz çok iyiydii gene nerden çıktın sen yaaa
![]()
kaza yapmadan kask almaya gittin olemi cok iyi yaa![]()
Hayırlı olsun Tyler.Bende de R-1 var fiyatına göre iyi kask bence :cat:
:mrgreen::mrgreen:verebileceğin en zekiiiiiiii cevabı vermişsin kankiii:mrgreen::mrgreen:cocuk zekası anca buna yetiyo naparsın:mrgreen::mrgreen::cyclopsan:cyclopsanyoksam aklını başından alan birisimi var söyleyelimde geri versin kankaların yumakla oynayanı sarma bana dolaşırsın:cat::cat:anladın sen onuuuuu :bounce: