[Adana - MT]

tamam adana mt kabul ediyorumm sucuklar benden ekmeklerde bendeen içeceklerde benden

sucuk markası : Şahin sucukları
Ekmek : Koç ekmek fırını
İçecek markası : Aşağıda resmi vardır

Arkadaşlar alkol kullanmıyom diyenler için açıklama yapayım

Aynı markanın meyve sularıda mevcutt:queen:

zuhahahaha vallaha koptum iso... iş yerimizdeyim kahkaha attım. millet bakıyo.. :D ben içmem :D

ben sadece sucuk ekmek yicem adı üstünde mangal partisi içiçek olarakta su alıcam iso şişeleri atmıcaz herhalde sana lazım olcak :queen::rendeer:

ben sadece sucuk ekmek yicem adı üstünde mangal partisi içiçek olarakta su alıcam iso şişeleri atmıcaz herhalde sana lazım olcak :queen::rendeer:

Kanka senin varlığın yeterrr senin gibi hassas kişilikler içinn hemen aynı markanın suyunuda üretime geçsinlerr şişelerde herkesin elindeki kendine olur heraldeee:rendeer: ( len ban yemezsek iyidir )

zuhahahaha vallaha koptum iso... iş yerimizdeyim kahkaha attım. millet bakıyo.. :D ben içmem :D

bende ilk gördüğümde yarılmıştım gülmektennn:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam adana mt kabul ediyorumm sucuklar benden ekmeklerde bendeen içeceklerde benden

sucuk markası : Şahin sucukları
Ekmek : Koç ekmek fırını
İçecek markası : Aşağıda resmi vardır

Arkadaşlar alkol kullanmıyom diyenler için açıklama yapayım

Aynı markanın meyve sularıda mevcutt:queen:

afiyet olsun

İsocum sen getir biz sucukla beraber içeriz,şişeleri de sana verriz belki depozito olarak kullanırsın :queen:

kankiiiiiiiiiiiiiii alışkanlık yapar diye mi korluyosun len hade millet bastırın olmadi tükanını basarız iso ona göre:mrgreen:sana da zorla bu içeceklerden içiririz:mrgreen::mrgreen:

kankiiiiiiiiiiiiiii alışkanlık yapar diye mi korluyosun len hade millet bastırın olmadi tükanını basarız iso ona göre:mrgreen:sana da zorla bu içeceklerden içiririz:mrgreen::mrgreen:

Cengiz iso içmekten degil millet içtikten sonra şişelerin kendinde kalmasından korkuyor :cherry:

cengiz zorlamaya gerek yok :cat::wiinkk:

zorlamıyorum yaw iso rahat rahat alirrrrr .....sucuk ekmek yapar bizde yeriz:mrgreen:

Cengiz iso içmekten degil millet içtikten sonra şişelerin kendinde kalmasından korkuyor :cherry:

ben işin orasını hiç düşünmemiştim ama artık kötü bir şekilde sırıtmaya başladım iso senin sonunu hiç iyi görrrrrrrrrrrrmüyorum:cat:

bir küstün bak ne oldu :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaşlar unuttuk özür...:salut:
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.:rendeer: nice bayramlar göresiniz.

wallahi bugün motoru acilen çıkarmam gerekiyordu yoksa kafayı yicektim,senden de ses seda çıkmayınca kask almaya çıktım:) ben bugün sizin oraya da geldim(tabi bunların hepsi bu msjı okumadan önce oluyor). eğer ordaysan görmüşsündür belki kırmızı scooter vardı bende. grex sordum şubenizde olduğu söylendi,elinizde o an yokmuş. ben de şubenizden aldım. grex'in r1 modeli

hatırladım seniii :queen:
de, kardeş tanıtsana kendini :cyclopsan
bizim bayan eleman ilgilendi senle di mi :)

bir levent abimiz ,bir ferhat abimiz,bir bahri abimiz gibikım olabilir?bu adamları tanıyorsanız kıymetını bilin

tanıom :cat: kalite adamlardır :cat:

Eğer bir racinglı dostum olsaydı bende bi racıng alırdım..sanırım motor dünyasında önce motor sonra dost olunuyormuş:)))))))))

çmsk den kımse buraya girmiyormu ( makıne) yanlış hatırlamıyorsam çmsk den değilmi?

makine de çmsk'dan, ben de ordan, artı bi çok kişi var burda :cat:

arkadaşlar unuttuk özür...:salut:
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.:rendeer: nice bayramlar göresiniz.

eiwallaaa :rendeer: sizlerin de kutlu olsun abiciiim

Sevgili Yıldırım, Mustafa arkadaşım ile yapmış olduğunuz sohbeti okudum, çok hoşuma gitti. Bende Osmaniye / Kadirli ekibinden yusuf. Kadirliye bekliyorum arkadaşlar.

sağolasın kardeşim. bir ara sözleşir buluşuruz ya bu kez üçlü çeviririz (muhabbet anlamında yani başka yere çekilmesin :mrgreen:)
wild yada tunder abi biriniz bi centilmenlik yapında msn verin yaaa bu ne chat sayfası olmuş resmen:queen::rendeer::p

iso ya o tunder değil durden olacak o nasıl bir harf kombinasyonudur öyle :) hala mı bu chat sayfası muhabbeti dönüyor yauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen: ya bide o nasıl bir şaraptır öyleeee:queen::queen:
hatırladım seniii :queen:
de, kardeş tanıtsana kendini :cyclopsan
bizim bayan eleman ilgilendi senle di mi :)

evet o bendim işteeee :) ya ne bilim aklımın ucundan bile geçmedi ki. sen o girişteki siyahlı olan sarışın bayan mıydın? eğer oysan korktum ben senden yaaa :)

AYDEMİR;837926' Alıntı:
yaw gene burayı sohbet yerine cevirmişsiniz maşallahınız var tanişam tanişana takılan takılana ......

kardeş sohbet etmeden nasıl tanışabilirdik ki? kafadan msn e ekleyip "ben tanışmak istiyorum" şeklinde olmaz ki. lütfen böyle şeylere takılıp kalmayalım. ayıca senin bu yazdığın da çok bi farkı yok kusura bakma yani. iso kardeşimiz en azından msn şeklinde bir öneri sunmuş, sende o da yok. eleştirmek her zaman kolaydır, kolaya kaçmayalım lütfen

Son düzenleme:
ulen bu çmsk da ne olikiii hangi örgüt buu yav bilmediğimiz bi örgüte üyeyseniz söyleyin ona göre davranalımm :queen:

ulen bu çmsk da ne olikiii hangi örgüt buu yav bilmediğimiz bi örgüte üyeyseniz söyleyin ona göre davranalımm :queen:

çmsk ilk açıldığında çok güzeldi ama sonrakı zamanlarda bir kaç el değiştirdiği için benım açımdan bozulmuş.. herseyı tıcarete dökmemek lazım..eğer bi kulüb açıorsan ;her seyı bilmek lazım..merak edenler sorsun cevaplayayım
Motoru seviyormusun ?? pekı ya motorcuyu??

:) sağol
ben yıldırım tanıştığıma memnun oldum.motorum önemlı değil önemlı olan dostluk ..iyigeceler[/QUOTE

Sevgili Yıldırım, Mustafa arkadaşım ile yapmış olduğunuz sohbeti okudum, çok hoşuma gitti. Bende Osmaniye / Kadirli ekibinden yusuf. Kadirliye bekliyorum arkadaşlar.

Yusuf kardeş bende memnun oldum ve ilgin içinde teşekkür ederim..Birgün kadirlıye davet ederseniz geliriz..tabii kısmet olursa:)

Son düzenleme:
Merhaba

Arkadaşlar bu haftasonuna güzel bir organizasyon yapalım. Geniş katılımlı, bol yemekli, güzel sohbetli bir gün yapalım diyorum. Herkese uyacağını düşünüyorum. En azından sezon açılışını tam yapalım. Herkesten öneri bekliyorum.

Önemli: Önümüzdeki günlerde bir yardım kampanyası başlatıcaz bu konuda da bu toplantıda biliglendirme yapacağım. Herkesi katılmasını rica ediyorum.

Uyarı: Gezi sırasında alkol alma ile ilgili kuralımızı biliyorsunuz arkadaşlar. Aklınızdan bile geçirmeyin.

Görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar