[Adana - MT]

bizim önümüzde giderken bi denge kaybı gördüm ben dedim bu ölür bugün eve gidene kadar :queen::queen:
sende de artistlik diz boyu kanka haa massallah :cat:artistlik hareket bol sende soğuktan ölsende artisliğinden vazgeçmiyon :queen::queen:

ben mi artistim vayyy olay artist oldum oley gördünüz mü ha yq ya o benim normal sürüşüm birde sen beni havam yerindeyken görcen işte ozaman böyle bakarsınız :cyclopsan:sunny:::sas::::150::::123434::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::
aynen böyle

sen konuşma bikere aynaya bak alaaaa alaaaaaaaa:)

hangi aynaya kanka ya :queen:

yiyin birbiriniz aferinnn ölümüne kankalar adanaya madara flaş flaş flaşşş

0420043d1fa940b991ae288890f957c0.gif

yq kanka ya yemicem ben tokum ama ölümüne kankayız o ayrı bişey demi kankalar :queen::queen:

Son düzenleme:
@adanalı:bora abi hayırlı olsun. adına çok sevindim. corvusun satılırsa dahada çok sevineceğim.

@makine; hasan boşver kararlaştırmayı. uzun süredir hangi tarafa yol yapmıyorsak "gezimiz o tarafa doğrudur" diye yap duyuruyuda, bir araya gelelim. özledim herkesi.

bu arada uzun günlerin son demlerini yaşıyoruz. bir günde doya doya gezmeye kış molası vereceğiz.

Adana İl Temsilcisi
tüm arkadaşlarıma ve ağabeylerime,iyi dilekleri için çok çok teşekkür ederim.hepimizin tekeri düz bassın.sevgilerimle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben mi artistim vayyy olay artist oldum oley gördünüz mü ha yq ya o benim normal sürüşüm birde sen beni havam yerindeyken görcen işte ozaman böyle bakarsınız :cyclopsan:sunny:::sas::::150::::123434::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::
aynen böyle

senin düzgün kullanman böleyse kanka görmek isterim havan yerindeyken nası kullanıyon:queen::queen:

yiyin birbiriniz aferinnn ölümüne kankalar adanaya madara flaş flaş flaşşş

0420043d1fa940b991ae288890f957c0.gif

ne yemesi yaws muhabbet ediyos alla allaa
sende katıl yuawrum cekinmee:queen::queen:

Son düzenleme:
:thumleft::flower:::alkiis::::sefereee::friends:::cheeeeer::pokey::::melek02:::157::91 kaldı 9==100

:thumleft::flower:::alkiis::::sefereee::friends:::cheeeeer::pokey::::melek02:::157::91 kaldı 9==100

kanka sayfada parti mi var hade bende katılıyom ha ayshegül bu arada görürsün
inş ya ama son zamanlar hava kalmadı hahahaha :queen: neyse cengiz dur bende katilim
:p::pulp::::pulp:::flower:::deliir::::cheeeeer::cheeeeer::156::::xblink::::xblink::::friends:::sefereee::sefereee::arrow::::arrow::::haapppy:::biggrinn::repci:::thumleft:::wacko::::arrow::::arrow::::stretche::stretche

Gezilerinizi zevkle takip ediyordum. Ama bir süredir hiç egsoz dumanı yok. Gidin gezin de bizde memleketimizi uzaktan görelim...Sevgiler...

hasancım merhaba nasılsın ? bu pazar nereye gittiniz ? kimler vardı ? 3 gündür resimleri bekliyorum.bu arada 2008 model/sıfır/yamaha ybr 125 aldım bugün.çok sevdiğim corvus'umu satacağım.görüşmek üzere.

dostum hayırlı olsun,kaza görmeyesin:rendeer:
bu arada merak ettim,bi ara duydugum yanlışta olabilir=2007 ler enjeksiyonlu diyorlardı,senin motor 2008 karbüratörlümü,enjeksiyonlumu.:silent:

Adana İl Temsilcisi
@:demirgürsel,teşekkür ederim.sağol.hayır karbüratörlü.yurt dışında satılanlar enjeksiyonlu,jantları 5 bacaklı,km.gurubu biraz farklı,egzozları siyahmış.

arkadaşlar bu pazar ne yapıyoruz.makine (hasan)'ın önerisine cevap bekliyoruz.

Son düzenleme:
vaaaaaayyyyyyy abim hayırlı ugurlu olsun alah kazabela vermesin iyi günlrde kulanman dileğiyle:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar