[Adana - MT]

İyi geceler Mt.
Fatih abi başınız sağolsun.
Allah rahmet eylesin.
Rabbim geride kalanlara sabır versin

:rendeer:günaydın hayırlı günler.telefon ederek mesaj çekerek acımızı paylaşıp baş saglıgı veren tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ederim.allah hiçbirimize acı yaşatmasın sagolun varolun.23/01/2015 cuma günü akşam saat 19 da 7 mevlüdü yapılacaktır.tüm dostlara duyurulur.sagolun dostlarım.:rendeer:

Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
Adana Mt. üyesi,
Mümin kardeşimizin ağabeyi Bolu' da geçirdiği bir trafik kazası sonucu vefat etmiştir.
Cenazesi bu gün saat 10:00 - 10:30 arası Kabasakal mezarlığında defin edilecektir.
Tanıyan arkadaşlarıma duyurulur.
Merhuma Allah' tan rahmet,
Geride kalanlara sabır diliyorum.

Adana İl Temsilcisi
ALLAH rahmet eylesin.mümin kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum.başları sağolsun.

:rendeer:günaydın hayırlı günler.telefon ederek mesaj çekerek acımızı paylaşıp baş saglıgı veren tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ederim.allah hiçbirimize acı yaşatmasın sagolun varolun.23/01/2015 cuma günü akşam saat 19 da 7 mevlüdü yapılacaktır.tüm dostlara duyurulur.sagolun dostlarım.:rendeer:

Gunaydin arkadaslar...

Fatih abi basiniz saolsun,geride kalanlara saglik,sihhat ve sabir diliyorum.

Ayrica Munin kardesimize ve ailesine bu talihsiz kazadan dolayi bassagligi diliyorum.

Her iki merhuma Allah'tan rahmet,ailelerine sabir diliyorum.Mekanlari cennet olsun.

Mümin arkadaşım Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. Tüm. Adana mt ye hayırlı cumalar

:rendeer:günaydın adana mt kazasız belasız bi haftasonu diliyorum herkese.
mümün kardeşime ve yakınlarına başınız sagolsun allah başka acı göstermesin.
mekanı cennet olsun.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar