[Adana - MT]

vfrsi olanlar bi test etsin ona göre bakarız)))

Ben sana diyorum kardeş bak gel vfr 1200 al nasıl olsa ilerde büyütücen 800 lüğünü alsanda. Geleceğe yatırım yap 1200 al:pl: Bu tavsiyede bi beden büyük al seney kullanırsın gibi oldu ama nıyse:queen:

Olurmu canım, "Abi beyaz renk cbf1000 alırsam sana karşı ayıp olmaz değilmi" dedi, "ne demek gurur duyarım" dedim :cherry: Bundan daha güzel birşey olabilirmi :flower:

Olurmu canım, "Abi beyaz renk cbf1000 alırsam sana karşı ayıp olmaz değilmi" dedi, "ne demek gurur duyarım" dedim :cherry: Bundan daha güzel birşey olabilirmi :flower:

Evet konuşma kelimesi kelimesine böyleydi:) Açıkcası cbf1000 buldum ama benim motor henüz satılmadığı için acele etmiyorum. Muzaffer Abi jant şeridi de beyaz olursa karıştırırız motorları gibime geliyor. Birimizden biri kurdele bağlasın motoruna:)

Evet konuşma kelimesi kelimesine böyleydi:) Açıkcası cbf1000 buldum ama benim motor henüz satılmadığı için acele etmiyorum. Muzaffer Abi jant şeridi de beyaz olursa karıştırırız motorları gibime geliyor. Birimizden biri kurdele bağlasın motoruna:)

Kardeş sen onları düşünme senin motorda grafiti çalışırık olmadı :pl: Zeminde beyaz üfff :queen: Her türlü muzaffer abinin motorundan ayırt edilecek hale getirriz o motoru :pl:::sorcerer

Benimkinin önüne at nalı takarım, hem nazar değmez hemde ayırt ederiz :mrgreen:

tuc

ozan abi cbf 1000 sana hitap etmeyecektir sen illa performans isticen bu motordan eninde sonunda yani az çok tanıttın kendini cbf olmaz sana.al bir zzr 1400 dahada motor değiştirmeyi düşünme ama önce eğitimini al

Benimkinin önüne at nalı takarım, hem nazar değmez hemde ayırt ederiz :mrgreen:

Muzaffer Abi o at nalını taktığında gezilerde senin önünde gitmem bilesin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------

ozan abi cbf 1000 sana hitap etmeyecektir sen illa performans isticen bu motordan eninde sonunda yani az çok tanıttın kendini cbf olmaz sana.al bir zzr 1400 dahada motor değiştirmeyi düşünme ama önce eğitimini al

Taha Zzr 1400 e en güzel Hüseyin Dayı biniyor onu seyretmekle yetinmeyi tercih ederim:)

Taha unutma atalarımız ne demiş hızlı koşan atın.. ha pardon hızlı giden motorun plakası okunmazmış :queen:

tuc

ozan abi yavaş sürücü değil ilerde keşke dicek hatta satacak daha hızlı birşey alayım dicek.aha yazdım buraya dicekk çarşamba günü gördüm yani nasıl gittiğini :)

iyi akşamlar arkadaşlar... Şimdi yola çıkarım Ankara'ya ziyaret maksatlı... Çarşamba toplantıya da tatlı getireyim başka getiren varmıydı bilmiyorum ama... Jant çanta boyatma diz kırma tatlısı...:queen:

Bu arada Yeni VFR800 çok hoşuma gitti. Karizmatik olmuş sadece egzozu küçültüp (şu pegin yanında bitenlerden) bi de füme ön cam takıcaaan tamam...:flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar