vfrsi olanlar bi test etsin ona göre bakarız)))
Ben sana diyorum kardeş bak gel vfr 1200 al nasıl olsa ilerde büyütücen 800 lüğünü alsanda. Geleceğe yatırım yap 1200 al
vfrsi olanlar bi test etsin ona göre bakarız)))
Ben sana diyorum kardeş bak gel vfr 1200 al nasıl olsa ilerde büyütücen 800 lüğünü alsanda. Geleceğe yatırım yap 1200 all: Bu tavsiyede bi beden büyük al seney kullanırsın gibi oldu ama nıyse:queen:
Ozan bana tiyo verdi CBF1000 alacakmış hemide beyaz![]()
Olurmu canım, "Abi beyaz renk cbf1000 alırsam sana karşı ayıp olmaz değilmi" dedi, "ne demek gurur duyarım" dedim :cherry: Bundan daha güzel birşey olabilirmi :flower:
Evet konuşma kelimesi kelimesine böyleydiAçıkcası cbf1000 buldum ama benim motor henüz satılmadığı için acele etmiyorum. Muzaffer Abi jant şeridi de beyaz olursa karıştırırız motorları gibime geliyor. Birimizden biri kurdele bağlasın motoruna
![]()
Evet konuşma kelimesi kelimesine böyleydiAçıkcası cbf1000 buldum ama benim motor henüz satılmadığı için acele etmiyorum. Muzaffer Abi jant şeridi de beyaz olursa karıştırırız motorları gibime geliyor. Birimizden biri kurdele bağlasın motoruna
![]()
Benimkinin önüne at nalı takarım, hem nazar değmez hemde ayırt ederiz :mrgreen:
ozan abi cbf 1000 sana hitap etmeyecektir sen illa performans isticen bu motordan eninde sonunda yani az çok tanıttın kendini cbf olmaz sana.al bir zzr 1400 dahada motor değiştirmeyi düşünme ama önce eğitimini al