[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
of road gezilerini,kroscu nickiyle arasıra buraya takılan kadir kardeşimizle görüşeceksiniz.

Hayırlı sabahlar Adana Mt,
Cumanız mubarek,
Gününüz aydın,
Kazancınız bol,
Sırtınız pek,
Karnınız tok olsun.:)

Hayırlı Cumalar
Ben Hataya Kampa Gidiyommmm :queen::queen::queen::flower::flower::flower::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft:

Gunaydin arkadaslar,herkese iyi bir hafta sonu diliyorum...:rendeer:

Hayırlı Cumalar
Ben Hataya Kampa Gidiyommmm :queen::queen::queen::flower::flower::flower::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft:

Burak Hocam sana da iyi yolculuklar ve keyifli bir kamp diliyorum...:cat:Senin icin mahsuru yoksa detaylari paylasabilir misin...

Ozannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dostm?:) emret ahmetim. akşam motoru verim mi sana?

Herkese günaydın:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

Hayırlı Cumalar

Burak Hoca Amcamlar da geliyor. Belki biz de günübirlik gelip geri dönecez bikaç arkadaş. Havalar güzel şansımıza.

dostm?:) emret ahmetim. akşam motoru verim mi sana?

Herkese günaydın:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

Burak Hoca Amcamlar da geliyor. Belki biz de günübirlik gelip geri dönecez bikaç arkadaş. Havalar güzel şansımıza.

Birazdan İsmail ustayı arıcam bakalım ozanım. Zaten iş yerinden bir arkadaş sağolsun motorunu verdi zealsun 100 lük fıtı fıtı gidip geliyorum bakalım :cherry: Hataya giderseniz künefe yiyin yerimize iki gündür iş yerinde de künefe muhabbeti var hayırdır inşallah :queen:

bAKAL

Adana İl Temsilcisi
bildiğim kadarıyla lahmacun filan varmış.dün halil abi tekrar telefon açtı,müsait olabilirsem katılmayı düşünüyorum.

Evet dostlar inşallah bugün motoruma gınalı guzuma kavuşucam. Az önce İsmail usta ile görüştüm. Sorunun aküden kaynaklı olduğunu akünün komut vermeyip elektriği kestiğini söyledi. Aküyü şarz edip ve sonrasında başka bir akü ayarlayıp deneyecekmiş.

Len ben zaten bayramda bu aküden kıllandıydım da hayırlısı bakalım :p

Gunaydin arkadaslar,herkese iyi bir hafta sonu diliyorum...:rendeer:

Burak Hocam sana da iyi yolculuklar ve keyifli bir kamp diliyorum...:cat:Senin icin mahsuru yoksa detaylari paylasabilir misin...

http://www.hamok.org/forum/index.php?/topic/472-25-26-27-ekim-2013-hatay-serinyol-yıldırım-mevkii-t-g-kampı/page-11

bütün detaylar linkte yolun fotorafları var bence çok güzel olacak ben akşam 5 te mustafa acar ve türker hoca ile çıkıyorum gelirseniz beklerim güzel olacak güzell :))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar