[Adana - MT]

tuc

öğrenci adam neyi düşünsün abi ben bir aylık tatlı stoğunu yapacam yine toplantıda ona göre yanıma oturacaklar dikkat etsin tatlısız kalmasın :D

Ahmet benim iş çıkışı işim yok,eğer motor çıkacak gibi olursa haber et beraber gidelim bakmaya :cat: geyiksiz zaman mı geçer Ahmet'im kardeşim yaaa :p Taha perşembe öğlen beraber yiyelim yemeği şöyle iki honda dolaşalım biraz okulda :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------

tatlı var siz varsınız ki hep katılımcı bir tutum sergileyen ben, elbetteki toplantıyı kaçırmam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

vfrde olur abdullah abi cbf de olur gerçi ama bir racing olsada ozan abiyle beraber bir gezsek şöyle sonra ben bir gezsem şöyle üff üff :)

Taha,kardeşim allahtan sen yoksun havuz partisinde yoksa buzlu badem kalmaz lem :p Ozan'a da aldırcan racingi sonra telefonu susmicak adamın abi bir tur gezim gelim diye yayan bırakcan adamı,sen en iyisi ortak ol motora :queen:

tuc

abdullah abi perşembe günü yemeğe beraber yiyebilirik ama ben sana artçı olcem çünkü motor burda deell :)

abdullah abi perşembe günü yemeğe beraber yiyebilirik ama ben sana artçı olcem çünkü motor burda deell :)

Murat Abi'min çok güzel bir lafı var Taha'cım....Biz motırcılar,İlke olarak artçı erkek almıyoruz :bounce:

Günaydın AdanaMT,bir çarşamba akşamı toplantımız daha geldi çattı,akşam görüşmek dileğiyle esenle kalın :rendeer:

gunaydın tum mt:)
hafta sonu bol aktıvıte var katılmak ısteyenlere..
kabasaklada parasut festıvali
hatay serınyolda 300 motorluk bolgesel festıval..
pazar Sabah erken saatlerde motogp yarısı sampıyonluk mucadelesı kıran kırana
aksam toplantıda umarımkuyruk duzeltme vardır..
canım cok tatlı cektı muzaffer abii işlerin bol olsun:))

Günaydın Adana Mt.

Abdullah'ım vfr si güzelim :queen: Daha İsmail usta aramadı :pr: Arasa yaya da olsa giderim alırım gınalımı :p Dolmuşla işe gitmek berbat birşey. Bide kalabalık oluyor ki sabah sorma 5 dolmuş geçti hiç birine binemedim :queen:

Günaydın Adana Mt.

Abdullah'ım vfr si güzelim :queen: Daha İsmail usta aramadı :pr: Arasa yaya da olsa giderim alırım gınalımı :p Dolmuşla işe gitmek berbat birşey. Bide kalabalık oluyor ki sabah sorma 5 dolmuş geçti hiç birine binemedim :queen:

Bilirim dostum o duyguyu, bende boyayı beklerken otobüs dolmuş çok çile çektim en çok ta rüzgarı özledim... ben inim koşim ya dediğim muavinler bile oldu :p

Oofff .... Hakan Altuğ'un şarkısında dediği gibi ; Telefonun başında çaresiz bekliyorum ... :queen:

Totem mi yapsam napsam acaba :p

peki hocam ismail ustanın nicki nedir gerektiğinde kendisine ulaşmam için. bu arada cevabın içinde çok teşekkür ederim

hocam akşam işin yoksa saat 8,de beyazevler girişi green garden cafede toplanıyoruz.oraya gelirsen teferruatlı görüşürüz.ismail usta siteye girmez.yani niki filan yok.

aksam toplantıda umarımkuyruk duzeltme vardır..
canım cok tatlı cektı muzaffer abii işlerin bol olsun:))

:silent: :silent: :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

fatih abi bak ne buldum...:) bence pazarlık yapmaya değer, birde demirlerini CAMGÖZ den aldınmı işlem tamam :cat:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-sifirdan-farksiz-kappa-k33-yan-canta-takimi-138644946/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-kappa-k-33-yan-canya-uysal-motordan-121564703/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-givi-v35-yan-canta-takimi-109615555/detay

çok sayın Adana MT mensubu motor seven arkadaşlarım, abilerim...

Nişanlım bu pazar polis memuru olabilmek için mülakata girecektir.
Adana emniyeti eşrafından tanıdıklarınız var mıdır yardımcı olabilecek.
Biliyorsunuz işin adı mülakat olunca "yardım"sız olmuyor.

Akşam görüşmek üzere... :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar