[Adana - MT]

:cat:karışmayın ozanıma oda cbf 1000 f,çi olacak istedigin gibi sat koçum farketmez.:thumleft::flower:

tuc

ozan abi hayırlısıyla satıver motorunu yenisi olarakta sesi güzel racing bir motor alda beraber gezelim arada ben gezeyim tek olarak :D

tuc

600rr, 600fa, 600f ,gsxr 600,zx6r,r6 gibi minik yavrular dururken kocaman vfr 1200 e ne gerek var.vfr 800 olsa hadi neyse :D

Alıp alıp değiştirmektense bitane besilik alıp ahıra koyacan işte :pl::queen: Pardon garaja olucaktı :queen:

Fatih Abi bana en yakın cbf gibi görünüyor zaten. hayırlısı bakalım benim motor çok sürmez gider gibi geliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

Alıp alıp değiştirmektense bitane besilik alıp ahıra koyacan işte :pl::queen: Pardon garaja olucaktı :queen:
inşallah kardeşim :)
umarım tahaya uymam;))

tuc

ozan abi yarın toplantıya kesinlikle gelip katılmanı bekliyorum alalım bir tane racing makina ne yapacan cbf'yi abi şimdi kökü bitmez ya sırf bizim grupta 4 tane varmış işte elbet istediğin zaman biri satar :D

racing makinalar Ozan ve benim gibilere gitmez kardeşim...adamın aklını çelmeye çalışma :bounce: adam vfr alacak :queen:

ozan abi yarın toplantıya kesinlikle gelip katılmanı bekliyorum alalım bir tane racing makina ne yapacan cbf'yi abi şimdi kökü bitmez ya sırf bizim grupta 4 tane varmış işte elbet istediğin zaman biri satar :D

Ozanla o akşam house partide olcaz lem biz :queen:

hacılar maşşallahınız var. ;) yarın toplantıya gelsin herkes de neşemizi bulalım;)

tuc

tatlı var siz varsınız ki hep katılımcı bir tutum sergileyen ben, elbetteki toplantıyı kaçırmam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

vfrde olur abdullah abi cbf de olur gerçi ama bir racing olsada ozan abiyle beraber bir gezsek şöyle sonra ben bir gezsem şöyle üff üff :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar