[Adana - MT]

Herkese merhabalar arkadaşlar...
Kampınızın güzel neticelendirilip kazasız belasız gidip gelmiş olmanıza sevindim...

Kusura bakma Emre hocam dün mesai deydim akabinde pek takip etmedim siteyi... Er-6 larda yağ eksiltme olayını özellikle bende ER-6 sayfasında çokça okudum. Ancak model yılı 2009 sonrası olanlarda pek şikayet yok gibi. hatta 2012 modeli komple elden geçti diye biliyorum. Onlarında şikayetleri yok. Ancak model sayfasında 2012-2013 model sahibi çok az. Bana gelince motoru 400-500 km de bir muzaffer abilerin oraya götürüyorum.3500 km oldu ve henüz bir sıkıntısı yağ eksiltme gibi bir problemi yok. Benim en büyük şikayetim lastik onu da bayram sonu halledeceğiz inş...

Estagfurullah Fuat Hocam, şuan bende de öyle olduğu gibi herzaman siteye girebilecek durumlarda olamıyabiliyoruz. Cevap için çok teşekkür ederim.
Genelde tüm motosikletlerde önce üretim yapılıyor satışa sunuluyor ve kullanıcılardan gelen şikayetler dogrultusunda tespiti yapılan kronik sorun yada eksiklikler sonraki modellerde kapatılıp telafi edilmeye çalışılıyor ve hedefte motosikleti mümkün olduğunca sorunsuz hale getirmek amaçlanıyor... Allah kazasız belasız güle güle binmek nasip etsin inşallah...

Hüseyin Dayı, sizlerde hoş gelmişsiniz...

Uzuuuuunnn bir tatilden sonra bugün yeniden iş başı... Günaydın AdanaMT nin güzel insanları, herkese keyifli bir hafta diliyorum =)

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.:)hepimize iyi bir hafta olmasını dilerim.
hüseyin abi hoş geldin.

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,SEYYAH RİDERS'ın,5.yıl dönümü nedeniyle,t.özal'da,27.10.2013'te,FOREVER CAFE'de kutlaması varmış.herkes davetlidir.bilgilerinize.

Son düzenleme:
Tüm dostlara günaydın, iyi haftalar.:rendeer:

Geziden sağ salim kazasız belasız dönen arkadaşlarıma da ayrıca hoş geldiniz diyorum.:cherry:

Hüseyin dayı hoş geldin.:rendeer:

Günaydın hayırlı işler hayırlı haftalar diliyorum :rendeer:

Hüseyin dayı aramıza hoşgeldin :rendeer: Gerçi zaten aramızdaydın :cat:

Günaydın herkese...:rendeer:
Bol kazançlı ama en önemlisi Sağlıklı günler haftalar...:cat:

:thumleft:hayırlı günler hayırlı,saglıklı bir hafta olması dilegiyle.allaha emanet olunuz.:rendeer::rendeer:

Gunaydin dostlar...Hayrli isler,iyi haftalar herkese...:rendeer:

Uzun bir tatil ve keyifli bir kamp surecinden sonra yine tekkeye geldik...:p

Huseyin Dayi tekrar hosgeldin:rendeer:...Zaten aramizdaydin...:cat:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,gezi başlığına değerli yorumlarınızı bekliyoruz.:wiinkk:

tum mt aılesının yenı haftası bol kazanclı ve hayırlı gecsın ınsaallaah.
bu arada gezı tecrubelerıne dayanarak artık mınyatur cadırıma laf soylenmemesı rıca olunur:))

:flower:evet dostlar cumartesi adanaya gelip yeşilovacıgın güzelligine dayanamayıp pazar günü arabayla ailecek tekrar yakubun oraya gittim.inanın yakup ve kardeşleri çok harika karşılayıp agırladılar.mangal verdiler salatalar içecekler,çaylar.sular hoş sohbetler sonuç 30 tl para istediler.ben 50 tl verdim çok memnun kaldık.günübirlik gezilerimiz için konuştum balık veya sac kavurma meşrubat salata 15 tl dedi bizleri çok sevdigi için ikram edrim dedi bilgilerinize.:rendeer::rendeer:

sevgili abilerim kardeşlerim sizlere bir sorum olacak sonunda rr 250-e9 almaya karar verdim bir tanede buldum ancak bu motoru sağlammı değilmi niye nereye göstereyim önerdiğiniz bir usta varmı şöyle detaylıca inceleyecek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar