herkese iyi bayramlar. ben de ilk defa aranıza katılmak istiyorum yarınki gezi için. Aranızdan sadece ozan'ı şahsen tanıyorum. Gezi programına ve saatine baktım. Sizden biraz erken yola çıkıp Mersinde yarım saatlik bir işim var (birisinden arka çanta ve taşıyıcısı alacam). oradan size katılabilirim (sizin için de uygunsa tabi). Saygılar
tabii ki katılabilirsin,bekleriz,ozan bahsetti.
KAMPA KATILACAK ARKADAŞLARA
akşamki bayramlaşmada kararlaştırılan bir-iki konu var,onu paylaşmak istedim.
1-plastik çatal/tabak almayı planlıyorduk,kullanışsız olduğu için,genelin isteği üzerine vazgeçildi.herkes,kendi melamin tabağını+çatal ve bardağını getirirse iyi olur.
2-ızgara/çaydanlık/sac/tüp işini hallettik.bilginize.
[ SON GÜNCELLEME]
KAMP İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
17.10.2013 tarihinde (bayramın 3. günü sabah)
BULUŞMA YERİ:MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00
MESAFE:ADANA-YEŞİLOVACIK:203 KM.GİDİŞ.
YOL:taşucuna kadar düz,ondan sonra bol virajlı.
Yiyecekleri buradan 200 km.taşımamak için,oradan temin etmek istiyoruz.yiyecekler ortak,içecekler şahsa ait olacaktır.
Arkadaşlar,
-kamp bedeli çadırbaşı günlük 12 tl.istedi,daha sonra 10 tl.ye düşürüldü.orada ne olur bilinmez,icabına bakılacak.:wiinkk:
-gece aydınlanma için ışıldağı olanlar getirirse iyi olur.
-gece,özellikle de sabaha karşı soğuk olacağı için,uyku tulumu/kalın giysi ve battaniye almayı unutmayın.
-malum kurban bayramı olduğu için ET getirebilinirse iyi olur.(bari o bedavaya gelsin):wiinkk:
-yerde oturma keyfi için,yaygı/savan türü bir şeyler alınırsa iyi olur.
-kampın denizi mavi bayraklı olup,bol balık tutulabildiği bilgisi geldi.ilgilenenlere
(olta vs.)
-2 gece kalmayı planlıyoruz.
Belki daha sonra bize katılacak arkadaşlar için:
Yeşilovacık beldesi (silifkeden 45 km.sonra,Yeşilovacık beldesini 2 km.geçince solda/deniz tarafında kamp tabelası varmış.)
Bildiğim kadarıyla liste şöyle:
1-ben
2-fatih abi ve rezidansı:mrgreen:
3-edip
4-ybr yusuf,ibrahim ve oğlu
5-gürsel ve mehmet
6-ozan
7-gökmen
8-ümit ve dalış takımları

9-ceyhan'dan mustafa,cellat,suat,özden
10-aral
SAKIN GEÇ KALMA ERKEN GEEEEEEL::gazla::::music2::