[Adana - MT]

:rendeer: TÜM DOSTLARIMIN VE KARDEŞLERİMİN BAYRAMINI KUTLAR, SAĞLIK VE HUZUR DİLERİM.:rendeer:

Eveeeeeet Sayın iki teker sevdalıları... Hepinize şimdiden iyi bayramlar. İyi tatiller.:rendeer:
Benim Bayram da Kamp da Gezi de yalan oldu...:pale:
Dün Pazar günü Bacanağım ve iki yeğenimle eğlendik biraz. İlk önce Carting yaptık beraber muhteşem eğlendik. (Katkılarından dolayı Burak CİNGİZ arkadaşıma teşekkür ederim.:cat:)
Daha sonra Green Garden'a geçtik biraz oturduk hadi dedik Paintbaal oynayalım. Çok güzeldi acayip coştuk yani...:queen:
Sonuç: Sağ bacağımda diz çatlağı ve iç yan bağlarda deformasyon... Akşam alçıya alındı. Yan bağların durumu Bayram sonunda çekilecek MR sonucu belli olacak.
Yatağa bağlanmak tamam kötü de en kötüsü VFR'me binemiyecek olmam...
Dün Fatih abimle karşılaştık Green Garden'da ama sakatlığım yüzünden ilgilenemedim kendisiyle... Kusura bakma abicim. :rendeer:

MYRzB.jpg

9T2w0.jpg

Murat hocam ne yaptın sen böyle çooooooook geçmiş olsun.
Eh artık bayramı da yata yata geçirmek de varmış kaderinde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

TÜM DOST VE ARKADAŞLARIMIN BAYRAMLARINI KUTLUYORUM
SAĞLIK, MUTLULUK SEVDİKLERİNİZLE GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ TEMENNİ EDİYORUM.

ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZA YENİ KATILACAĞIM İNŞALLAH LAKİN HENÜZ MOTOR ALAMADIM YANİ BİRAZDA KARARSIZIM SİTEDEKİ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLEMEKTEYİM
İLK TERCİHİM HONDA 600 F PİYASA MOTORU OLARAK HONDA GÖZÜKÜYOR LAKİN MARKA VE MODELDE KARARSIZIM PARÇA SIKINTISI OLMAYAN SORUN SUZ MOTORLAR HAKKINDA BANA BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------

TÜM MOTOR SEVER ARKADAŞLARIN DA BAYRAM INIDA ŞİMDİDEN KUTLARIM HAYIRLI BAYRAMLAR OLUR İNŞALLAH

Eveeeeeet Sayın iki teker sevdalıları... Hepinize şimdiden iyi bayramlar. İyi tatiller.:rendeer:
Dün Pazar günü Bacanağım ve iki yeğenimle eğlendik biraz. İlk önce Carting yaptık beraber muhteşem eğlendik. (Katkılarından dolayı Burak CİNGİZ arkadaşıma teşekkür ederim.:cat:)
Daha sonra Green Garden'a geçtik biraz oturduk hadi dedik Paintbaal oynayalım. Çok güzeldi acayip coştuk yani...:queen:
Sonuç: Sağ bacağımda diz çatlağı ve iç yan bağlarda deformasyon... Akşam alçıya alındı. Yan bağların durumu Bayram sonunda çekilecek MR sonucu belli olacak.
Dün Fatih abimle karşılaştık Green Garden'da ama sakatlığım yüzünden ilgilenemedim kendisiyle... Kusura bakma abicim. :rendeer:

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/14/MYRzB.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/14/9T2w0.jpg

çoook büyük geçmiş olsun Murat Hocam.:pale: Çabuk kalkman dileği ile. Bayramda iyice dinlen.

:cat::wiinkk::wiinkk:hayırlı sabahlar,hayırlı günler tüm adana mt ailesine mutlu huzurlu bereketli birkurban bayramı geçirmenizi diliyorum.allaha emanet olunuz.:rendeer::rendeer::rendeer:

çarşamba günü saat 17.den sonra müsait olan arkadaşlarla bayramlaşma toplantısı yapalım ne dersiniz canlar..

bende geliyorum :cat:

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/14/MYRzB.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/14/9T2w0.jpg

Büyük geçmiş olsun,
Numune hastanesinde yardımcı olacağım bir şey olursa mutlaka görüşelim

Merhaba dostlar...:cat:

Murat hocam büyük geçmiş olsun...En kısa zamanda iyileşmen, ailene ve vfr ne tez elden kavuşman dileğiyle...Umarım MR da ciddi bişi çıkmaz...

Bu arada tüm MT ailesinin Kurban Bayramını kutlar,sevdikleri ve aileleriyle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bereketli bir bayram geçirmelerini dilerim...:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------

Adanada olursam ç.şamba toplantısına katılırım...

Murat hocam çok geçmiş olsun wfr ye de binemeyecem diye dert etme dostluk lar öldü mü be murat abi sen ayağa kalkana kadar senin motora ben binerim ve her karesini de mail atarım ok. Sen canını sıkma:) arkadaşlar kurban bayramınızi en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

murat hocam çok üzüldüm büyük geçmiş olsun.
allah acil şifalar versin.

tüm arkadaşlarımın mübarek kurban bayramını kutlarım.:rendeer:

Sevgili dostlar!
Kurban bayramınızın mübarek olmasını dilerim,
Kampa gidecek arkadaşların yolu açık olsun, kısmet olursa cuma günü ziyarete gelmeyi planlıyorum,
Geziye çıkacakların tekerine taş değmesin,
Murat hocam sana da tekrar geçmiş olsun,

herkese iyi akşamlar... yeni girdim siteye, Murat abi büyük geçmiş olsun... Çok üzüldüm seni öyle görünce, umarım ciddi bişey değildir.

Herkese şimdiden, sevdikleriyle beraber, hayırlı mutlu huzurlu bir bayram dilerim....
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın da ellerini sıkıp yanaklarından öperim... :rendeer:

Çok teşekkür ederim hepinize sağolun. Bu kadar çok iyi dilekle çabucak iyileşirim inşallah.:queen: Cuma günü ben de ziyaret düşünüyodum Recep abicim ama olmadı işte...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar