[Adana - MT]

Eyw taha, daha güzeli senin olsun inşallah =) ahmetim kardeşim teşekkür ederim okadar geyiği döndü sonunda geldi motor =D

Herkese güzel hafta sonlarının en iyi akşamları olsun :)

Abdullah kardeş artık mesele haline gelmiş olan motorun hayırlı uğurlu olsun diyorum, eskisinden yeni olmuş ve çokta güzel olmuş :)
Emeği geçenlerin ellerine sağlık...

Satılık ilanlara baktımda, bitane vfr buldum, beyaz, adanada.... tıpkı seninkisi... ama seninki daha güzel :mrgreen:

Hayırdır inşallah yaa...

[GÜNCEL]
KAMP İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

17.10.2013 tarihinde (bayramın 3. günü sabah)
BULUŞMA YERİ:MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00
MESAFE:ADANA-YEŞİLOVACIK:203 KM.GİDİŞ.
YOL:taşucuna kadar düz,ondan sonra bol virajlı.
Yiyecekleri buradan 200 km.taşımamak için,oradan temin etmek istiyoruz.yiyecekler ortak,içecekler şahsa ait olacaktır.

Arkadaşlar,
-kamp bedeli çadırbaşı günlük 12 tl.istedi,daha sonra 10 tl.ye düşürüldü.orada ne olur bilinmez,icabına bakılacak.:wiinkk:
-gece aydınlanma için ışıldağı olanlar getirirse iyi olur.
-gece,özellikle de sabaha karşı soğuk olacağı için,uyku tulumu/kalın giysi ve battaniye almayı unutmayın.
-malum kurban bayramı olduğu için ET getirebilinirse iyi olur.(bari o bedavaya gelsin):wiinkk:
-yerde oturma keyfi için,yaygı/savan türü bir şeyler alınırsa iyi olur.
-kampın denizi mavi bayraklı olup,bol balık tutulabildiği bilgisi geldi.ilgilenenlere…(olta vs.)
-2 gece kalmayı planlıyoruz.

Belki daha sonra bize katılacak arkadaşlar için:
Yeşilovacık beldesi (silifke’den 45 km.sonra,Yeşilovacık beldesini 2 km.geçince solda/deniz tarafında kamp tabelası varmış.)

Bildiğim kadarıyla liste şöyle:
1-ben
2-fatih abi ve rezidansı:mrgreen:
3-edip
4-ybr yusuf,ibrahim ve oğlu
5-gürsel ve mehmet
6-ceyhan’dan burak hoca ve MP3’ü:p
7-gökmen
8-ümit ve dalış takımları:p
9-ceyhan'dan mustafa,cellat,suat,özden
10-

Günaydın Adana MT
Kampa gelemeyeceğim gibi duruyor çünkü bizim danayı saat 17 00 te keseceklermiş birinci günü 21 00 gibi işi bitermiş ben onu parçalayım dağıtayım derken gün bitecek 2 ci günüde Erzin İskenderun ve Hatay daki akrabalarla bayramlaşmaya gideceğim için gece Ceyhan'a dönmem çok zor olduğu için 3 günü sabah gelemeyeceğim kampa giden arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler

Merhaba Adana Mt
Bayramınızı kutluyor, nice bayramlar diliyorum.
Kampa gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler.

Günaydın arkadaşlar :rendeer:
Şimdiden "Kurban bayramınız mübarek olsun" :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Abdullah motorun hayırlı uğurlu olsun, allah nazardan saklasın :cat:

Adana İl Temsilcisi
:rendeer:MÜBAREK KURBAN BAYRAMININ,ÜLKEME BARIŞ VE HUZUR,AİLELERİMİZE BOLLUK,BEREKET,HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİ DİLEKLERİMLE:rendeer:

Bora Abi çok zorladım şartları ama elimde olan bir şey değil bir gece Hatay :salut:da kalmam gerekli ancak 3 günü akşam Ceyhan da olurum ondada ancak etleri dağıtmakla geçer zaman

:cat::wiinkk::wiinkk:hayırlı sabahlar,hayırlı günler tüm adana mt ailesine mutlu huzurlu bereketli birkurban bayramı geçirmenizi diliyorum.allaha emanet olunuz.:rendeer::rendeer::rendeer:

çarşamba günü saat 17.den sonra müsait olan arkadaşlarla bayramlaşma toplantısı yapalım ne dersiniz canlar..

Son düzenleme:
Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Mutlu Bayramlar...

:cat::wiinkk::wiinkk:hayırlı sabahlar,hayırlı günler tüm adana mt ailesine mutlu huzurlu bereketli birkurban bayramı geçirmenizi diliyorum.allaha emanet olunuz.:rendeer::rendeer::rendeer:

çarşamba günü saat 17.den sonra müsait olan arkadaşlarla bayramlaşma toplantısı yapalım ne dersiniz canlar..

Adanada olursam elini öpmeye gelecem, hazırlıklı ol :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar