[Adana - MT]

değerli cancanlarım fazla merak iyi değildir.akşama sazımla gelip sizlere türkü söyleyeceğim.boşuna beklemeyin bu kalabalığa tatlı matlı getirecek ne maddi nede manevi gücüm var.
üzülerek eğer sizde uygun görürseniz halka tatlıyla gelim sonra sadece bize ait toplantıda gerekeni YAPMAYA çalışacağım.duyduk duymadıklara haber versin okadarrrrrrr:cat:

değerli cancanlarım fazla merak iyi değildir.akşama sazımla gelip sizlere türkü söyleyeceğim.boşuna beklemeyin bu kalabalığa tatlı matlı getirecek ne maddi nede manevi gücüm var.
üzülerek eğer sizde uygun görürseniz halka tatlıyla gelim sonra sadece bize ait toplantıda gerekeni YAPMAYA çalışacağım.duyduk duymadıklara haber versin okadarrrrrrr:cat:

Birader,
Mühim olan tatlının şekli değil niyetin. Halka değil lokma tatlısı getirsen yine olur.
Yeterki gönüller bir olsun.:thumleft:

Bugünkü toplantı beni ürkütüyor umarım kötü bir şey olmaz :silent: izdham yaşanacak galiba, hele birde muzo eli boş gelirse sen seyret o zaman şenliği :mrgreen:

Emre, fazla merak iyi değildir...

Merağın fazlalık kısmını kestirip atmaya bakacaz o zaman muzaffer abicim :mrgreen:

Emre,
Bu neyin heyecanı, tavuğu yiyeceğiz, başka bir şey yok.
:mrgreen::pl:

Tek tavuksa o tamam, iyidir aaabi o zaman :mrgreen::cherry:

Valla ben bilmem, 500 kaatlık uçak biletini yaktım yenisini aldım, toplantı salonunu da iptal ettim,
akşam datlı yiycem arkadaş...

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,şimdi emreyle konuştum,çok kalabalık olabileceğimizi söyledim.green gardenda,toplantı yaptığımız yerin yanında,yeni yapılan ayrı bir bölüm var,emre orayı bize ayarlayacak.bilginize.

Başkanım,
O zaman bu akşam Emre' yi çırak çıkarmayalım.
Biraz daha fazla tüketelim, çocuğun cebine para girsin:cat:

İyi geceler herkese... :rendeer:
Tek kelimeyle Süper toplantıydı...:cat:
Bu akşamki toplantıda aklımıza kazınan nesilden nesile anlatılacak beklenmedik ama tarihi olay; NINJAA Muzaffer Abimin 60 kişinin önünde Bora Başkanımın Başkanlığını tescilli onaylaması tastik ve tebrik etmesi paha biçilemez...:queen::queen::queen::queen::queen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.dün akşam toplantı gerçekten harikaydı.

eveeeeet,bu pazar,HATAY gezimizi gerçekleştireceğiz.GİDİŞ-GELİŞ=400 km.
BULUŞMA YERİ:ceyhen tarafı MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9.30
8NxA1.jpg
5gmKM.jpg
9XKh.jpg
K690h.jpg

VieQ.jpg
l0WjK.jpg
VCJkd.jpg
fxgDd.jpg

Günaydınlar olsun dostlar,herkese hayırlı işler olsun.:cherry:
Dün akşamki toplantımız çok güzel geçti,bol sohbetli,neşeli allah neşemizi bozmasın inşallah.:thumleft:
Muzaffer abi farkı diyelim.:cat:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,dün akşamdan da bildiğiniz gibi,bu hafta sonu ADANA'mız da,PORTAKAL ÇİÇEĞİ FESTİVALİ var.türk riders ekibiyle birlikte,yapılacak olan etkinliğe,vakti müsait olan ve katılmak isteyen arkadaşlarımızın katılabilmesi için,programı açıklıyorum:

CUMA saat:19.00-metro sin.şinasi sokağında pop rock konseri
20.00 de metro sin.şinasi sokağında jaz konseri

C.TESİ saat:13.00 de metro sin.şinasi sokağında defile ve ATATÜRK parkında senfoni dinletisi
gazipaşa parkında 13.00-halk oyunu
gazipaşa parkında 14.00-taekwando gösterisi
gazipaşa parkında 14.30-pop dans gösterisi
istasyon meydanında-18.00 keremcem konseri
taşköprü de 21.00 dilek fenerleri uçurulacak.

PAZAR-14.00 istasyon meydanı-GUİNNESS rekor denemesi
19.30 metro sin.şinasi sokağında pop jaz konseri

Gunaydin arkadaslar :rendeer:

Turk Riders'in degerli uyeleriyle tanisma ve aktivite programinin paylasimi,tatli fasli,Ninja(eski adiyla fazerr)Muzaferr'in kendi agzindan Bora abinin baskanligini tescil,tasdik ve de tebrik etmesi:queen:pazar gunku gezinin detaylari ve de artik toplantilarda geleneksel hale gelen Manavgat Festivali Organizasyonuyla ilgili fikir alisverisi ve beyin firtinasi tadinda gecen ve herkesi biraz daha fazla heyecanlandiran neseli ve paylasimi bol olan bir toplantiyi daha geride biraktik....:thumleft::thumleft:Tum katilimcilara tesekkurler...:rendeer:

Herkese iyi günler... Çok keyifli bir toplantıydı. Türk Riders'a da teşrif ettikleri için ayrıca teşekkürler...

Merhaba dostlarım :rendeer:

Akşamki toplantı yine müthiş geçti. Sohbetler harikaydı, Allah ağız tadımızı bozmasın :cat:
Bora başkanım, Hatay gezmiz için kişi sayısı ve katılımcılar bellimi :silent:

Adana İl Temsilcisi
şuan bildiğim HATAY GEZİSİ katılımcıları.gelmek isteyenler lütfen isimlerini buraya yazsınlar.
1-ben ve eşim,
2-koluman muzaffer ve eşi,
3-gürsel ve eşi,
4-gürselin kardeşi mehmet,eşi ve çocukları (araç ile),
5-yusuf ziya ve eşi,
6-gökmen ve eşi,
7-fatih abi,belki eşi ve kızı(araç ile)
8-oğuz,
9-vfr murat,
10-beter emre ve arkadaşı,
11-recep albay,belki eşi,
12-