evet arkadaşlar,bu haftaki toplantımız,misafirlerinizden dolayı,epey katılımlı olacağa benziyor.geçen çarşamba hava oldukça iyidi.ben derim ki bu hafta emreyi arayayım,dışarıya hazırlattırayım.hem kalabalığı kaldırır hem daha havadar olur,ne dersiniz?
bu arada sevgili çocukluk arkadaşım,ADANA'mızın yetiştirdiği ender MOTOSİKLETÇİ,MUZAFFER kardeşimizin KAWASAKİ bayiliği de hayırlı olsun.siz onun ''NO MONEY''dediğine bakmayın.yarın akşam toplantıda,hepimize bayiliği kutlamak için (ömründe ilk defa olarak)baklava ikram edeceğini söyledi.:cat:duyanlar duymayanlara haber versin,yarın beleş baklava var.:flower:
evet arkadaşlar,bu haftaki toplantımız,misafirlerinizden dolayı,epey katılımlı olacağa benziyor.geçen çarşamba hava oldukça iyidi.ben derim ki bu hafta emreyi arayayım,dışarıya hazırlattırayım.hem kalabalığı kaldırır hem daha havadar olur,ne dersiniz?
bu arada sevgili çocukluk arkadaşım,ADANA'mızın yetiştirdiği ender MOTOSİKLETÇİ,MUZAFFER kardeşimizin KAWASAKİ bayiliği de hayırlı olsun.siz onun ''NO MONEY''dediğine bakmayın.yarın akşam toplantıda,hepimize bayiliği kutlamak için (ömründe ilk defa olarak)baklava ikram edeceğini söyledi.:cat:duyanlar duymayanlara haber versin,yarın beleş baklava var.:flower:
sevgili dostlarım,kardaşlarım,ağalarım,yoldaşlarım,ciğerlerim,abilerim,bacılarım,analarım,babalarım,güzel insanlar,çirkin vede güzel insanlar.DUYDUK duymadık demeyin peynir ekmek yemeyin sadece ve sadece benden GÖZLERİNİZİ ALIKOYMAYIN bu haftaki ÇARŞAMBA toplantımızın bol katılımı olması umuduyla sizleri bilgilendirmek istiyorum.bu hafta bizlerle tanışmak için adanamızın yeni oluşmakta olan TÜRK RIDERS,ın değerli üyeleride geleceklerdir.bu toplantıda ayrıca kulübün başkanı ömer bey bizlerle bazı şeyleri paylaşacaktır.bilginize.
bu arada KAVASAKİNİN ADANA BAYİSİ OLDUK HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.deris no my maney...kalmadı ay nid dııı maney loooooo plese giv yor maney ihtiyacım varrrrrrrrrrrr help me loooooooooo