[Adana - MT]

İstanbul'dan önemli bir misafirim (kaynanam) geldi, :)

Kamp işi bu hafta zor ama sizlerle Hatay'a yol yapmaktan zevk duyarım.

İstanbul'dan önemli bir misafirim (kaynanam) geldi, :)

Kamp işi bu hafta zor ama sizlerle Hatay'a yol yapmaktan zevk duyarım.

Evet bu hafta sonu İskenderun düşünüyoruz, katılırsan seviniriz :cat:

Motorun stikerlerini sevmemiştim kendim birşeyler yaptım, işte son hali...:mrgreen:

IMG_0578.jpg

IMG_0576.jpg

Doğru söze ne denir
merhabalar Adana'mın güzel motorcuları... görüşmeyeli nasılsınız...
Muzaffer abi hayırlı uğurlu olsun, çok şanslı senin kerata...

Müsadenizle ben Adana dışından "Adana'ya uğrayacağım" dedim ve cevap gelmedi diyen arkadaşlara bir kaç şey söyleyeceğim.
Arkadaşlar, her şeyin bir yolu var yordamı var. Önce bir kendinizi tanıtın. Hal hatır sorun. Bodoslamasına "Adana'ya gelecem kalacak yer bilen var mı" diye sorarsanız cevap alamazsınız. Elinizin altında internet var, girin bakın araştırın. Sonra bize sorun, şöyle şöyle bi otel var, tanıdığı olan var mı, yardımcı olurlar mı ödemede, muhiti nasıldır falan diye sorun. Ama armut piş ağzıma düş. Adana'ya geliyorum otel var mı. Yok anasını satim Adana'da otel falan. Şehir dışından gelenler banklarda yatıyorlar. Ayıptır, bu insanlar size yardım etmeye hazır, ama kimse kimse için zaman ayırıp araştırma yapmak zorunda değil. Araştırmanı yaparsın, gelirsin öneri istersin. Müsait olan arkadaşlarımız insanlık namına araştırma yapar ve yönlendirir.

Ayrıca şunu diyen arkadaşlara cevap verme gereği bile duymuyorum. "Perşembe-Cuma Adana'dayım. Birlikte gezelim." İnsan bir yere yazmadan önce 1-2 sayfa okur. Geziler Pazar günü, toplantılar Çarşamba günüdür. Sen Adana'ya gezmeye geldin diye millet işini gücünü bırakıp sana Adana'yı mı gezdirsin.

Kusura bakmayın ben bu konuda büyüklerim kadar ılımlı değilim. Herkes sitem etmeden önce ne yaptığına bakacak ve haddini bilecek... Buraya yazdığınız şeyleri okuyan insanlar, belki babanız yaşında insanlardır. Abilerimi üzmeyin, alayınızı üzerim... Saygılı olun lan... dellendim ya la... :c))

İyi geceler,
Maalesef bu Çarşamba'da şehir dışında olacağımdan geleneksel Adana MT toplaşmasına iştirak edemeyeceğim.
Pazar günü için belirleyeceğiniz herhangi bir rota şimdiden kabulümdür. :)

günaydın arkadaslar
cuma günü istanbulda olacam cumartesi pazar kıbrısdayım.hafda sonu sizlerle olamaycagım size iyi eglenceler.
çarsamba toplantısına bu hafda gelmeye çalışacagım.

Günaydın millet :rendeer:

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, olum vulcan666 senin kuyruk acınmı var :p
Yusuf abi Perşemebe gününe kadar yağış gösteriyor ama sonra Bora başkanımın dediği gibi AMPUL :queen:
Fuat, Bahadırı geçtin ha :pr:

sevgili dostlarım,kardaşlarım,ağalarım,yoldaşlarım,ciğerlerim,abilerim,bacılarım,analarım,babalarım,güzel insanlar,çirkin vede güzel insanlar.DUYDUK duymadık demeyin peynir ekmek yemeyin sadece ve sadece benden GÖZLERİNİZİ ALIKOYMAYIN bu haftaki ÇARŞAMBA toplantımızın bol katılımı olması umuduyla sizleri bilgilendirmek istiyorum.bu hafta bizlerle tanışmak için adanamızın yeni oluşmakta olan TÜRK RIDERS,ın değerli üyeleride geleceklerdir.bu toplantıda ayrıca kulübün başkanı ömer bey bizlerle bazı şeyleri paylaşacaktır.bilginize.
bu arada KAVASAKİNİN ADANA BAYİSİ OLDUK HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.deris no my maney...kalmadı ay nid dııı maney loooooo plese giv yor maney ihtiyacım varrrrrrrrrrrr help me loooooooooo

sevgili dostlarım,kardaşlarım,ağalarım,yoldaşlarım,ciğerlerim,abilerim,bacılarım,analarım,babalarım,güzel insanlar,çirkin vede güzel insanlar.DUYDUK duymadık demeyin peynir ekmek yemeyin sadece ve sadece benden GÖZLERİNİZİ ALIKOYMAYIN bu haftaki ÇARŞAMBA toplantımızın bol katılımı olması umuduyla sizleri bilgilendirmek istiyorum.bu hafta bizlerle tanışmak için adanamızın yeni oluşmakta olan TÜRK RIDERS,ın değerli üyeleride geleceklerdir.bu toplantıda ayrıca kulübün başkanı ömer bey bizlerle bazı şeyleri paylaşacaktır.bilginize.

Artık sen en güzel şekilde ağırlarsın bizde alkış tutarız :p Şaka bi tarafa tabiki bekleriz. Bakim başımıza ne çoraplar örecek :mrgreen:
bu arada KAVASAKİNİN ADANA BAYİSİ OLDUK HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.deris no my maney...kalmadı ay nid dııı maney loooooo plese giv yor maney ihtiyacım varrrrrrrrrrrr help me loooooooooo

Aldığın bayiliğini bari düzgün yaz KAWASAKİ olacak :p Bu arada hayırlı uğurlu olsun, ben YAMAHA bayiliğini alırsın demiştim ama yanılmışım artık nick naminide değiştir fazerr yakışmıyor :pr:
Paraya gelince, birileri otobanda cüzdanını düşürmüş, bulursan bizede haber ver beraber harcayalım :mrgreen:

Muzaffer,
Senin adına sevindim, Allah gönlüne göre versin. Artık bayiliğinde oldu, bırak artık şu fukara edebiyatını, koskoca bayiye yakışmıyor.

Gelecek gurup kalabalık ise mekana önceden haber ver yerleşim planını ayarlasınlar bari.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar