merhabalar Adana'mın güzel motorcuları... görüşmeyeli nasılsınız...
Muzaffer abi hayırlı uğurlu olsun, çok şanslı senin kerata...
Müsadenizle ben Adana dışından "Adana'ya uğrayacağım" dedim ve cevap gelmedi diyen arkadaşlara bir kaç şey söyleyeceğim.
Arkadaşlar, her şeyin bir yolu var yordamı var. Önce bir kendinizi tanıtın. Hal hatır sorun. Bodoslamasına "Adana'ya gelecem kalacak yer bilen var mı" diye sorarsanız cevap alamazsınız. Elinizin altında internet var, girin bakın araştırın. Sonra bize sorun, şöyle şöyle bi otel var, tanıdığı olan var mı, yardımcı olurlar mı ödemede, muhiti nasıldır falan diye sorun. Ama armut piş ağzıma düş. Adana'ya geliyorum otel var mı. Yok anasını satim Adana'da otel falan. Şehir dışından gelenler banklarda yatıyorlar. Ayıptır, bu insanlar size yardım etmeye hazır, ama kimse kimse için zaman ayırıp araştırma yapmak zorunda değil. Araştırmanı yaparsın, gelirsin öneri istersin. Müsait olan arkadaşlarımız insanlık namına araştırma yapar ve yönlendirir.
Ayrıca şunu diyen arkadaşlara cevap verme gereği bile duymuyorum. "Perşembe-Cuma Adana'dayım. Birlikte gezelim." İnsan bir yere yazmadan önce 1-2 sayfa okur. Geziler Pazar günü, toplantılar Çarşamba günüdür. Sen Adana'ya gezmeye geldin diye millet işini gücünü bırakıp sana Adana'yı mı gezdirsin.
Kusura bakmayın ben bu konuda büyüklerim kadar ılımlı değilim. Herkes sitem etmeden önce ne yaptığına bakacak ve haddini bilecek... Buraya yazdığınız şeyleri okuyan insanlar, belki babanız yaşında insanlardır. Abilerimi üzmeyin, alayınızı üzerim... Saygılı olun lan... dellendim ya la... :c))