[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar, öncelikle muzaffer abi hayırlı olsun tam bir keyif makinesine benziyor. 13-14-15 Nisan tarihlerinde Kahramanmaraş ta hem motorcuların hem offroadcuların birleştiği kamp etkiniliği düzenlenmektedir katılmak isteyen arkadaşlar olursa bilgi vermek istedim aşşağıda linki veriyorum iyi akşamlar

https://www.facebook.com/events/548553291832947/

Arkadaşlar selam iyi akşamlar olsun.İki yıldır yaklaşık aynı tarihlerde düzenlediğimiz Yumurtalık kampını bu yıl da yapmayı planlıyoruz katılmak isteyen tüm dostları bekliyoruz gereken izinler alınacaktır.Kamp düzenleyeceğimiz yerin resimleri vardı aslında ama bilgisayarımdan silinmiş.Her neyse uzatmadan Kamp yerimizde en çok gerekli olan su ve tuvalet bulunmaktadır,deniz manzara,balık tutmak isteyene çok güzel yer ama iki yıldır bir taneden fazla tutan olmadı.:cherry:Tarih olarakta 26-27 ve 28 Nisan olarak düşünüyoruz inşallah.Yalnız yine herkes kendi yiyeceğini getirecek,isteyen Yumurtalık çok yakın sayılır ihtiyaçlar oradan da karşılanabilir,kamp ateşi zaten olacak.Hadi bakalım kampı gelenler sizleri bekliyoruz.:thumleft:

Adana Motorcuları

Merhaba arkadaşlar / abiler. Bişi dikkatimi çekti ben 2 dir Adana'ya geliyorum ve gelmeden önce bu bölümde mesaj atıyorum Adana'daki motosiklet grubu bize yardım etsin tanışalım beraber gezelim filan diye ama 1 kişi bile mesajları dikkate almıyor. Herkes kendi arasında mesajlaşıyor. Arkadaşlar birazda Adana dışında olupta buraya mesaj atanların mesajlarıyla ilgilenseniz olmazmı. Bi kaç arkadaş daha gördüm Adana'ya geliyorum diye yazmış 1 kişi bile yine takmamış.Adana'daki motorculardan soğudum onu söyleyim.

Merhaba arkadaşlar,
hayırlı haftalar olsun.

---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:16 ----------

Merhaba arkadaşlar / abiler. Bişi dikkatimi çekti ben 2 dir Adana'ya geliyorum ve gelmeden önce bu bölümde mesaj atıyorum Adana'daki motosiklet grubu bize yardım etsin tanışalım beraber gezelim filan diye ama 1 kişi bile mesajları dikkate almıyor. Herkes kendi arasında mesajlaşıyor. Arkadaşlar birazda Adana dışında olupta buraya mesaj atanların mesajlarıyla ilgilenseniz olmazmı. Bi kaç arkadaş daha gördüm Adana'ya geliyorum diye yazmış 1 kişi bile yine takmamış.Adana'daki motorculardan soğudum onu söyleyim.

Mehmet Selim arkadaşım merhaba,
Eleştirinde kısmen haklısın. Adana MT sayfasında gün içinde yazışma çok fazla olduğundan gönderdiğiniz mesaj belkide aynı gün içerisinde arka sayfaya düşüp günden dışında kalmış olabilir.
Hoş bunuda mazeret olarak sunmak aslında çok da doğru değil. Ben diğer Adana Mt üyesi arkadaşlarımında aynı kanaat de olduğuna inanıyorum. Ayrıca gurubumuzun bir başkanı var, bu kapsamdaki yazışmalara onun dışında cevap yazarak bir sürecin başlamasını doğru bulmayıp, statüsüne duyulan saygıdan dolayı siz misafirlerimiz tarafından yanlış anlaşıldığımız kanaatindeyim. Başkanımız ise sabah 07:00 akşam 20:00 arasıçok yoğun bir tempoda görev yapıyor, bu tempo içerisinde onunda atlamış olabileceğini düşünüyorum. Yoksa bu anlamda en fazla hassasiyeti kendisinin göstereceğinden eminim. Nasip olursa birsonraki ziyaretinizde bir arada olmamız temennisi ile selamlar.:rendeer:

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

Merhaba arkadaşlar, öncelikle muzaffer abi hayırlı olsun tam bir keyif makinesine benziyor. 13-14-15 Nisan tarihlerinde Kahramanmaraş ta hem motorcuların hem offroadcuların birleştiği kamp etkiniliği düzenlenmektedir katılmak isteyen arkadaşlar olursa bilgi vermek istedim aşşağıda linki veriyorum iyi akşamlar

Ahmet,
Biraz zor görünüyor ama neden olmasın, bakalımönümüzde bir kaç gün var daha.

---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:33 ----------

Arkadaşlar selam iyi akşamlar olsun.İki yıldır yaklaşık aynı tarihlerde düzenlediğimiz Yumurtalık kampını bu yıl da yapmayı planlıyoruz katılmak isteyen tüm dostları bekliyoruz gereken izinler alınacaktır.Kamp düzenleyeceğimiz yerin resimleri vardı aslında ama bilgisayarımdan silinmiş.Her neyse uzatmadan Kamp yerimizde en çok gerekli olan su ve tuvalet bulunmaktadır,deniz manzara,balık tutmak isteyene çok güzel yer ama iki yıldır bir taneden fazla tutan olmadı.:cherry:Tarih olarakta 26-27 ve 28 Nisan olarak düşünüyoruz inşallah.Yalnız yine herkes kendi yiyeceğini getirecek,isteyen Yumurtalık çok yakın sayılır ihtiyaçlar oradan da karşılanabilir,kamp ateşi zaten olacak.Hadi bakalım kampı gelenler sizleri bekliyoruz.:thumleft:

Mustafa hocam,
Benim Van - Erzurum rut haftam.Hiç imkanı yok. Belki Pazar günü sabahtan gelirim.
Sizlere şimdiden keyifli kamplar.

günaydınlar adana mt,nin nezih insanları. hayırlı,sıhhatlı,kazasız belasız,bol kazançlı bi hafta diliyorum hepimize.

S.a arkadaşlar ben ayın 10-11-12-13 ünde yani çarşamba-perşembe-cuma-cumartesi 4 ğünlügüne motorum ile Konya'dan Adana'ya geliyorum.Bu 4 gün içerisinde Adana'da gezisi olan var mı bende katılayım tanışalım veya gezmemi görmemi istediginiz yer varmı bakayım

Arkadaşım,
Yazını buldum. çarşamba günü kısmetse burdasın. Her Çarşamba akşamı bizim toplantımız var.
Geldiğinde haberleşelim toplantıda bir çok arkadaşımızla tanışma fırsatın olur.:cat:

Günaydın Adana MT ekibi herkese hayırlı kazasız belasız,bol kazançlı bir hafta diliyorum...

Adana İl Temsilcisi
pazartesi iş yoğunluğundan siteye henüz girebiliyorum.hepinize iyi bir hafta diliyorum.

selim kardeşim,elimizden geldiğince,buraya yazılanlara cevap veriyoruz,yusuf arkadaşımın dediği gibi genellikle de ben cevaplıyorum.şehrimize,toplantımıza gelirsen hoş geldin deriz,yazını da cevaplarız,ama herkesin iş yoğunluğunu yada gözden kaçma ihtimalinini de unutmamalı.karşılıklı anlayış herzaman iyidir.insanlar pc.başında bekleyipde cevap yazmıyorlar.daha önce yazan arkadaşlarımıza da elimizden geldiğince cevaplar yazıldı.çarşamba akşamı toplantılarımız olur,geldiğinizde haberleşirsek tanışırız.benim cebim:537/2499449

ahmetim,bende katılamayacağım.

mustafacığım,işim dolayısı ile ancak c.tesi saat 16.00 gibi en erken işten çıkıp gelebilirim.

Arkadaşlar günaydın

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

Başkanım nasılsınız

Günaydın arkadaşlar...

ooooo kamp haberleri geliyor, süper :flower: Maraşta düzenlenecek Kampa katılamıyacağım, ancak yumurtalık kampına kısmet olursa katılabilrim, ancak o hafta kesinleşir :wiinkk:

merhabalar Adana'mın güzel motorcuları... görüşmeyeli nasılsınız...
Muzaffer abi hayırlı uğurlu olsun, çok şanslı senin kerata...

Müsadenizle ben Adana dışından "Adana'ya uğrayacağım" dedim ve cevap gelmedi diyen arkadaşlara bir kaç şey söyleyeceğim.
Arkadaşlar, her şeyin bir yolu var yordamı var. Önce bir kendinizi tanıtın. Hal hatır sorun. Bodoslamasına "Adana'ya gelecem kalacak yer bilen var mı" diye sorarsanız cevap alamazsınız. Elinizin altında internet var, girin bakın araştırın. Sonra bize sorun, şöyle şöyle bi otel var, tanıdığı olan var mı, yardımcı olurlar mı ödemede, muhiti nasıldır falan diye sorun. Ama armut piş ağzıma düş. Adana'ya geliyorum otel var mı. Yok anasını satim Adana'da otel falan. Şehir dışından gelenler banklarda yatıyorlar. Ayıptır, bu insanlar size yardım etmeye hazır, ama kimse kimse için zaman ayırıp araştırma yapmak zorunda değil. Araştırmanı yaparsın, gelirsin öneri istersin. Müsait olan arkadaşlarımız insanlık namına araştırma yapar ve yönlendirir.

Ayrıca şunu diyen arkadaşlara cevap verme gereği bile duymuyorum. "Perşembe-Cuma Adana'dayım. Birlikte gezelim." İnsan bir yere yazmadan önce 1-2 sayfa okur. Geziler Pazar günü, toplantılar Çarşamba günüdür. Sen Adana'ya gezmeye geldin diye millet işini gücünü bırakıp sana Adana'yı mı gezdirsin.

Kusura bakmayın ben bu konuda büyüklerim kadar ılımlı değilim. Herkes sitem etmeden önce ne yaptığına bakacak ve haddini bilecek... Buraya yazdığınız şeyleri okuyan insanlar, belki babanız yaşında insanlardır. Abilerimi üzmeyin, alayınızı üzerim... Saygılı olun lan... dellendim ya la... :c))

Adana İl Temsilcisi
yusufum,bu hafta sonu hatay gezisi (kağıt/tepsi kebabı+künefe)var.recep albayım herşeyi ayarlıyor.çarşamba toplantısında bazı şeyler netleşince yazılacak.
bahadırım,sen de haklısın ama dellenmeye gerek yok,sakin olmak her zaman iyidir.yazımda da belirttiğim gibi,karşılıklı anlayış önemlidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar