Erro,
Çukurova Universitesi yazıyor çıkış tabelasında. Otobandan çıktıktan 100 m sonra ışıklar var. Orada tabelalar seni yönlendirir. Şehir merkezine gitmek için ışıklardan sola dönüyorsun. 1.5 km sonra trafik ışıkları var. Geçiyorsun. 500 m sonra büyük bir göbek var, ışıklar var. BU defa sağa, batıya dönüyorsun. SEyhan nehrini köprüden karşıya geçiyorsun. Köprüden geçerken nehrin sol tarafına bakarsan bizim Demirköprü dediğimiz tren köprüsünü de göreceksin. Nehri karşıya geçince ilk göbeği geç. 2. göbekten sola dön. Bir köprüye çıkacaksın.Köprünün adı Kasım Gülek. Köprüden sağa dönüp devam ediyosun. 2. ışıklarda tren istasyonu var. Otelin de istasyonun çaprazında.İyi yolculuklar.
geziyi düzenleyen ve emekleri geçen tüm dostlarıma teşekkür ederim.bu arada kamera görüntüsünü izlemek isteyenler
youetub,dan muvaffak yüklemiş iyi seyirler...hayabusa 2009 gsx1300r hayabusa...
Herkeslere hayırlı haftalar bol kazançlar diliyorum :rendeer:
Başkanım (Yanlış anlaşılmasın "Bora Başkanım") geziyi organize ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim, kurt murt birşey kalmadı hadda cepte para bile kalmadı :mrgreen: En kısa zamanda tekrar güzel gezilerde buluşmak dileğimle :cat:
teşekkürler hocam...
Harikasınız birader,
Muvaffak kendi mi kullanıyordu.:cat:
Senin adına sevindim birader,:cat:
Bende paso amelelik yaptım. Ama iyiki de gitmişim. İlaç atmakta gecikecektim yoksa.
analar ne cevherler doguruyor.görmek istiyen youtube,den görsün.
Bende sizlerle tanışıp gezilere katılmak istiyorum.sizlerle nasıl irtibata geçebilirim.şimdiden teşekkürler.
Bende tarif etmek istedim ama sisteme girene kadar arkadaşım gereğini yapmış.
İhtiyaç duyarsan yardıncı olmak adına 0 533 5499695 den arayabilirsin.