[Adana - MT]

Gunaydin arkadaslar,Herkese iyi haftalar iyi calismalar diliyorum.

Katilimi yuksek, keyifli,neseli ve kazasiz bir gezimizi daha geride biraktik.Emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler.:rendeer:

sailor33 gecmis olsun,umarim ciddi bir sorun olammistir...Talihsizlik ama bu da olabiliyormus demek ki,daha dikkatli olmamiz gerektigini hatirladik.

Bora baskanim fotolar icin tesekkurler,eline saglik,geziyi cok guzel ozetliyorlar.:thumleft:::alkiis::::alkiis::

Erro,

Çukurova Universitesi yazıyor çıkış tabelasında. Otobandan çıktıktan 100 m sonra ışıklar var. Orada tabelalar seni yönlendirir. Şehir merkezine gitmek için ışıklardan sola dönüyorsun. 1.5 km sonra trafik ışıkları var. Geçiyorsun. 500 m sonra büyük bir göbek var, ışıklar var. BU defa sağa, batıya dönüyorsun. SEyhan nehrini köprüden karşıya geçiyorsun. Köprüden geçerken nehrin sol tarafına bakarsan bizim Demirköprü dediğimiz tren köprüsünü de göreceksin. Nehri karşıya geçince ilk göbeği geç. 2. göbekten sola dön. Bir köprüye çıkacaksın.Köprünün adı Kasım Gülek. Köprüden sağa dönüp devam ediyosun. 2. ışıklarda tren istasyonu var. Otelin de istasyonun çaprazında.İyi yolculuklar.

teşekkürler hocam...

geziyi düzenleyen ve emekleri geçen tüm dostlarıma teşekkür ederim.bu arada kamera görüntüsünü izlemek isteyenler
youetub,dan muvaffak yüklemiş iyi seyirler...hayabusa 2009 gsx1300r hayabusa...

Herkeslere hayırlı haftalar bol kazançlar diliyorum :rendeer:

Başkanım (Yanlış anlaşılmasın "Bora Başkanım") geziyi organize ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim, kurt murt birşey kalmadı hadda cepte para bile kalmadı :mrgreen: En kısa zamanda tekrar güzel gezilerde buluşmak dileğimle :cat:

Adana İl Temsilcisi
ben de katıldığınız için sizlere teşekkür ederim.bomba gibi geziler sırada bekliyor,yavaş yavaş.

geziyi düzenleyen ve emekleri geçen tüm dostlarıma teşekkür ederim.bu arada kamera görüntüsünü izlemek isteyenler
youetub,dan muvaffak yüklemiş iyi seyirler...hayabusa 2009 gsx1300r hayabusa...

Harikasınız birader,
Muvaffak kendi mi kullanıyordu.:cat:

---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:52 ----------

Herkeslere hayırlı haftalar bol kazançlar diliyorum :rendeer:

Başkanım (Yanlış anlaşılmasın "Bora Başkanım") geziyi organize ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim, kurt murt birşey kalmadı hadda cepte para bile kalmadı :mrgreen: En kısa zamanda tekrar güzel gezilerde buluşmak dileğimle :cat:

Senin adına sevindim birader,:cat:
Bende paso amelelik yaptım. Ama iyiki de gitmişim. İlaç atmakta gecikecektim yoksa.

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:55 ----------

teşekkürler hocam...

Bende tarif etmek istedim ama sisteme girene kadar arkadaşım gereğini yapmış.
İhtiyaç duyarsan yardıncı olmak adına 0 533 5499695 den arayabilirsin.

Harikasınız birader,
Muvaffak kendi mi kullanıyordu.:cat:

Sence :cherry:

Senin adına sevindim birader,:cat:
Bende paso amelelik yaptım. Ama iyiki de gitmişim. İlaç atmakta gecikecektim yoksa.

Desene hasat zamanına kadar gezilerde beraberiz, hasat zamanı seni yanlız bırakmayız bizde geliriz :mrgreen:

analar ne cevherler doguruyor.görmek istiyen youtube,den görsün.

cevher derken :silent:

Bende sizlerle tanışıp gezilere katılmak istiyorum.sizlerle nasıl irtibata geçebilirim.şimdiden teşekkürler.

çarşamba akşamları beyazevler çamlıgın karşısında garden cafe,de akşam 8,den sonra toplanıyoruz bekleriz.

:flower::thumleft:herkim olursan ol gel.inan bu topluluk senide sever.:rendeer::rendeer:

Herkese merhabalar...

Gerçektende çok güzel bir geziyi daha geride bırakmış olduk..
Gezide ve herşeyde emeği geçen, geçmeyi isteyen veya, tam emeği geçecekken teğet geçen tüm dostlarıma teşekkürler ediyorum :cherry: :rendeer:

İyi akşamlar arkadaşlar,bunlar da farklı açılardan gezi fotoğrafları...

2Iny.jpg

crMLJ.jpg

6idw9.jpg

lKhL.jpg

GUVJv.jpg

XTIDf.jpg

Om0Js.jpg

ztYT.jpg

AMmv.jpg

GLvAB.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

eqlc6.jpg

8u6zd.jpg

8C4Jv.jpg

Qwlzm.jpg

IVdhA.jpg

MFZo7.jpg

fqFNj.jpg

Z8fRT.jpg

DMcuV.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

F1mZ.jpg

kZPFj.jpg

hkl5D.jpg

npNFo.jpg

sgGPf.jpg

KFfB3.jpg

7YKd9.jpg

oiw2Y.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

Biraz karışık oldu kusura bakmayın..::utangac:

Gökhan, resimler için teşekkür ederim :rendeer: ancak fotoları Boranın açmış olduğu gezi topiğine yüklesen daha hoş olurdu :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar