[Adana - MT]

Kiymetli arkadaslarim herkese iyi aksamlar. Beklenen Hatay gezisi icin girisimlere basladim. Kagit kebap yada testi kebap tercihini yaparak ne zaman gidilecegine karar verince her sey hazir. Arkadasim bizi karsilayacak ve

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:50 ----------

Bize klavuzluk yapacak. Yarin toplantida ayrintilari konusuruz.

iyi akşamlar herkese bu arada toplantı demişken toplantı saatinde bir değişiklik varmı ?

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.akşama görüşürüz.
recep albayım ben KAĞIT KEBABI veya TEPSİ KEBABI diyorum.ama bu hafta değil,daha sonra ki pazara.

Günaydın Dostlarım :rendeer:

Albayım benim için fark etmez, önemli olan beraberliğimiz ve tabikii virajlı yollar :mrgreen:

cok mgüzel bir gezi olmuş yaaa resimleri gördükçe içimm eridi hepinizi tebrik ediyorum..:thumleft:

Adana İl Temsilcisi
DRAGOS,bu yazdıklarını gezi raporuna da yaz,yaz ki ön sayfada kalsın ve herkes görebilsin.:cat:

Günaydın arkadaşlar
İstanbulda olduğum için aksam toplantısına katilamayacagim

Yenge hanım iyi şüphelenmiyor, bu kadar eğitimmi olur :p

bende şüpheleniyorum.ya bu firmanın elemanları hiçbirşey bilmiyor,sürekli birşeyler öğretmeye çalışıyorlar,yada bizim fuatın istanbul'da pis işleri var.:queen:

Ya hemenn öyle demeyin fuat abiye, belkide gerçektende dogru söylüyordur, eğitime gidiyordur amaa…
Neyin eğitiminine gittiği çok önemli şimdi burda :cherry::cherry::queen::queen:

Adana İl Temsilcisi
sorun değil,2 sayfa geride yazmıştım.bu arada bilgi olsun;anasayfa-forum-duyurular-Etkinlik Gezi Fotoğrafları'nda.

çok güzel bir geziyi daha,kazasız belasız tamamladık.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.evet arkadaşlar buyrun fotolara

http://www.motosiklet.net/forum/etk...hafta-da-danyalin-yerindeydi.html#post2981265

diğer fotoları da bekliyoruz.

Ya hemenn öyle demeyin fuat abiye, belkide gerçektende dogru söylüyordur, eğitime gidiyordur amaa…
Neyin eğitiminine gittiği çok önemli şimdi burda :cherry::cherry::queen::queen:

eveeeet,bizde öyle diyoruz.:queen:

herkese iyi akşamlar motor sevdalıları...
Bu akşam toplantıya katılamayacağım... Motosiklet sevdası da dahil olmak üzere, tüm sevdaların üstünde tuttuğum GALATASARAY'ımın şampiyonlar ligi çeyrek final ilk maçını izleyeceğim... Allah yardımcımız olsun...
herkese iyi sohbetler... çok eğlenmeyin ama.. öyle sönük bir toplantı olsun.. kıskanırım :flower:

başkanım iyi akşamlar
toplantıda bol bol gezi rotası konuşulacağa benziyor
bazı arkadaşlar her hafta gezi yapmak istiyor
toplantıda görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar