[Adana - MT]

İyi geceler arkadaşlar,
Toplantı her zamanki gibi keyifli geçti.
Hafta sonu görüşmek dileği ile

İyi geceler herkese...:rendeer:
Katılımı yüksek bol neşeli süper bir toplantıydı. :flower:

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,bu akşam ki toplantımız,her zamanki gibi,neşeli ve yeni dostlarla tanışma imkanımızın olduğu güzel bir toplantı oldu.birkaç gündür yazılıp çizildiği gibi KARAİSALI-YER KÖPRÜ-HACIKIRI-ALMAN KÖPRÜSÜ-ESKİ E5-ADANA rotası konuşuldu.2 hafta önce o rotaya giden bir arkadaşımdan yol bilgisi de aldım.300 mt.toprak yolu olan tamamı düzgün asfalt bir yol.yaklaşık 175-180 km.lik bir parkur olacak.yemek konusunda,buradan sucuk alınıp orada bir yerde piknik yapmak kararlaştırıldı.bu yüzden gelmek isteyen yada gelemeyecek arkadaşların lütfen ya buraya yazarak yada bana ve arkadaşlara ulaşarak bilgilendirmesi gerekiyor.kesin liste hafta sonuna kadar netleşir.benim bildiklerim:
1-ben
2-koluman muzaffer
3-yusuf
4-murat hocam
5-recep albayım
6-fatih abi
7-ceyhan mustafa
8-belki gürsel/mehmet

rotamız bu şekilde olacak:
IFTa.png

Günaydınlar sevgili dostlar,herkese hayırlı işler olsun.Hafta sonu görüşmek üzere.:cat:

gunaydın aksam işden geç çıkdığım için toplantıya katılamadım
bire aksilik olmassa ben gelecem.

Merhaba dostlar,
Hayırlı işler.

Bora başkanım,
Recep albay sanırım katılamayacaktı, bu hafta denetleme var diyordu.

Günaydın Herkese...:rendeer:
Gelmem mi...::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla:::flower:

günaydın arkadaşlar... akşamki toplantımız her zamanki gibi bol kahkahalıydı... katılan herkese teşekkürler... ::thanks:

DUYURU
arkadaşlar,bu akşam ki toplantımız,her zamanki gibi,neşeli ve yeni dostlarla tanışma imkanımızın olduğu güzel bir toplantı oldu.birkaç gündür yazılıp çizildiği gibi KARAİSALI-YER KÖPRÜ-HACIKIRI-ALMAN KÖPRÜSÜ-ESKİ E5-ADANA rotası konuşuldu.2 hafta önce o rotaya giden bir arkadaşımdan yol bilgisi de aldım.300 mt.toprak yolu olan tamamı düzgün asfalt bir yol.yaklaşık 175-180 km.lik bir parkur olacak.yemek konusunda,buradan sucuk alınıp orada bir yerde piknik yapmak kararlaştırıldı.bu yüzden gelmek isteyen yada gelemeyecek arkadaşların lütfen ya buraya yazarak yada bana ve arkadaşlara ulaşarak bilgilendirmesi gerekiyor.kesin liste hafta sonuna kadar netleşir.benim bildiklerim:
1-ben
2-koluman muzaffer
3-yusuf
4-murat hocam
5-recep albayım
6-fatih abi
7-ceyhan mustafa
8-belki gürsel/mehmet

rotamız bu şekilde olacak:
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/06/IFTa.png

Bu hafta sonu bizim oglanin okulunda veliler toplantisi varmis...Cok istememe ragmen buyuk bir ihtimal katilamayacagim:pr:Vakit bulursam Ruzgarlitepe etkinliklerine katilip, olmadi kisa bir catalan turu ile avunurum artik..:salut:Gidecek arkadaslara simdiden iyi eglenceler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

Bu arada dun aksamki toplantiya da dis problemim nedeniyle katilamadim...neyseki kurtuldum :flower: sonuc 20 lik dis sizlere omur...:queen:

Arkadaşlar Ceyhadan Burak hoca,Büyük bir ihtimalle Türker Hoca ve Tamer Hoca'da katılacak.:cherry:

Baskanim ben gelemiyorum. Yusufun dedigi gibi hafta sonu yogun bir tempo inde olacagim :( Sizlere iyi yolculuklar...

Herkeze Günaydınlar,hayırlı bol kazançlı günler;

Yav Bora abi sabah sabah Muzaffer abinin yanına uğradım,dedim hayırlı işler oo hoşgeldin felan neyse dediki ney içersin bende dedimki bişey içmiyecem,dediki ney içecen dedimki abi acım bişey içemem dedim gardaşiıma bak dedi Yüksel e dedi;
oğlum ilgilen hemen Fatih abinle dedi,Hemen poaça felan peynir zeytin,uzatmayalım şaşırdım.Halbu ki burda herkes selam veren borçlu çıkıyor diye ama hiçde öyle değil,Bana bide dediki bu sene kısmetse Hacca müracaat edecem ama çok kişinin ekmeğini yedim bir yerden başlamam lazım deyip yediklerimi ödemeye dedi, ilk ben rast geldim bu günde Perşembe olunca mı dır nedir,Yani anlıcanız Muzaffer abi artık sizin bildiğiniz gibi biri değil.alıcağı olan Muuzaffer abiyi ziyaret etsin bence.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

Herkese Günaydın,

Dün ilk defa katılım gösterebildiğim toplantıdaki sıcak karşılama ve hoş sohbet için herkese teşekkürler.

Pazar günü İstanbul'a geçme durumum yarın netleşeceğinden, geziye katılımım konusunda henüz cevap veremiyorum.

- Albay'ım özeline birkaç resim gönderiyorum.

Adana İl Temsilcisi
GÜNCELLEME

kesin liste hafta sonuna kadar netleşir.benim bildiklerim:
1-ben
2-koluman muzaffer
3-yusuf
4-murat hoca
5-fuat
6-fatih abi
7-ceyhan mustafa
8-belki gürsel/mehmet
9-ceyhan tamer hoca/burak hoca/türker hoca
10-belki oğuz(takendy)

fatih kardeş,bence ya onun ölümü yaklaştı yada gece rüyasında ak sakallı dede gördü.YADAAAA büyyük bir ihtimalle seni gözüne kestirdi,dikkat et sen bu günlerde,mesela 3 vakte kadar motor değiştireceksin.:queen:

hayırlı sabahlar vede hayırlı işler ilk gezim olacagı için pazarı iple çekiyorum sizlerle olmak büyük mutluluk .

Arkadaşlar,
Ana sayfada " Trafik ışıklarına Motosikletleri Farkedin" tabelası konması için bir imza kampanyası başlatılmış.
desteklemenizi öneriyorum.:cat:

Merhaba arkadaşlar :rendeer:

Yoğun iş tempon halen devam etmekte :pale:
Bence Muzo dan uzak durun o şimdi kuzuların sessisliğini oynuyor. Avını bekleyen Aslan gibi pusuya yatmış kimden ne kadar yağ çıkarabilir hesabını yapıyor :mrgreen:
sundowner muzo sana yem atmış sende yemişsin, artık Allah yardımcın olsun, duyduğuma göre satamadığı turuncu Hayabusa varmış artık sana kısmet olur :p
takendy Bizim toplantılarımız genel olarak dünkü gibi geçiyor o nedenle toplantıları kaçırmamak için gayret gösteriyoruz. Senide her zaman bekleriz. Gelmeyenleri yok yazıyor :mrgreen: Bak bahadıra gezilere katılmasada toplantılara katılıyor :cherry:
arubalı o mutluluk bize ait :cat:

GÜNCELLEME

kesin liste hafta sonuna kadar netleşir.benim bildiklerim:
1-ben
2-koluman muzaffer
3-yusuf
4-murat hoca
5-fuat
6-fatih abi
7-ceyhan mustafa
8-belki gürsel/mehmet
9-ceyhan tamer hoca/burak hoca/türker hoca
10-belki oğuz(takendy)
11_HACI 1970

fatih kardeş,bence ya onun ölümü yaklaştı yada gece rüyasında ak sakallı dede gördü.YADAAAA büyyük bir ihtimalle seni gözüne kestirdi,dikkat et sen bu günlerde,mesela 3 vakte kadar motor değiştireceksin.:queen:
sevgili arkadaşlarım sizlerle ilk gezim olacak.hem tanışma hemde kendimi tanıtmam olacak.sabırsızlıkla beklemekteyim.bu ARADA yanlışlıkla muzaffer(fazerr)yazacagıma koluman muzaffer tavsiyesi demiştim.düzeltme ihtiyacı duydum...sizlerle ilgili bilgileri fazerr abimden edindim..bana bu imkanları verdiği için fazerr abime teşekkür ederim..burada fazer abimin bana motosiklet sevdalısı yapmamı halen anlamış değilim dükanının önünden geçerken birde baktımki motorla dükandan çıkmışım.halen anlamış değilim şuan motor üstünden inmiyorum.belki sizle bana bu konuda ilk gezimde fikirle verirsiniz..birde şunu söyliyeyim gerçekten fazerr abim İYİLİK SEVER MÜKEMMELİN ÖTESİNDE DEVHASAR BİR ABİM. ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.özellikle bora başkanıma,banat yusufa,ve koluman muzaffere dikkat etmemi tavsiye etti.artık ilk gezimde sizlerin değerli fikirlerinize ihtiyacım olacak.tanışmak için geziyi dört gözle bekliyorum.syg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar