iyi geceler arkadaşlar... aramıza yeni katılan Hacı arkadaşıma hoş geldin diyorum... hiç bir gezi kaçırmayan bir Adana-MT üyesi olarak gezi kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. inanılmaz keyifli geziler oluyor... Toplantıları söylemiyorum bile... :c))
Çok sayın forumdaşlarım. Bu gün muzaffer abinin dükkana uğradım. kapıya güvenlik görevlisi tahsis etmiş. bilin bakalım kim. Muzaffer abi(fazer). evet kendisi kapıda güvenlik kordonu oluşturmuştu. içeri girerken ceplerimi ve çantamı aradı. bi yandan da "hani para, nerde para" diye homurdandığını duydum sanki... umarım bana öyle gelmiştir...

Muzaffer abinin artık gençlerin önünü açarak, kulağı geçen boynuz misali, yükselen değerimiz Yüksel kardeşime yol vermesi gerektiğini kendisine ilettim. Yükselim müşterisine(ben) daha ılımlı yaklaşırken, bir yandan da babasından öğrendiği bakışları üzerimde test ederken, kafamı diğer tarafa bir çeviriyorum şöyle bir tip ::rantinp:::ranntign::ranntign::rantinp: sürekli "para nerde, hani olm para, para ver para..."diyor.
yahu dükkana giderken artık ayağım geri geri gidiyor, ne yapsam gitmesem mi acep... Allah muhafaza, üzerimde biraz parayla gitsem yanlışlıkla, gidecek orada....
Özellikle Koluman Muzaffer abimden bir yorum bekliyorum.