İyi geceler arkadaşlar,
Toplantı her zamanki gibi keyifli geçti.
Hafta sonu görüşmek dileği ile
Toplantı her zamanki gibi keyifli geçti.
Hafta sonu görüşmek dileği ile
DUYURU
arkadaşlar,bu akşam ki toplantımız,her zamanki gibi,neşeli ve yeni dostlarla tanışma imkanımızın olduğu güzel bir toplantı oldu.birkaç gündür yazılıp çizildiği gibi KARAİSALI-YER KÖPRÜ-HACIKIRI-ALMAN KÖPRÜSÜ-ESKİ E5-ADANA rotası konuşuldu.2 hafta önce o rotaya giden bir arkadaşımdan yol bilgisi de aldım.300 mt.toprak yolu olan tamamı düzgün asfalt bir yol.yaklaşık 175-180 km.lik bir parkur olacak.yemek konusunda,buradan sucuk alınıp orada bir yerde piknik yapmak kararlaştırıldı.bu yüzden gelmek isteyen yada gelemeyecek arkadaşların lütfen ya buraya yazarak yada bana ve arkadaşlara ulaşarak bilgilendirmesi gerekiyor.kesin liste hafta sonuna kadar netleşir.benim bildiklerim:
1-ben
2-koluman muzaffer
3-yusuf
4-murat hocam
5-recep albayım
6-fatih abi
7-ceyhan mustafa
8-belki gürsel/mehmet
rotamız bu şekilde olacak:
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/06/IFTa.png
Arkadaşlar,
Ana sayfada " Trafik ışıklarına Motosikletleri Farkedin" tabelası konması için bir imza kampanyası başlatılmış.
desteklemenizi öneriyorum.:cat:
sevgili arkadaşlarım sizlerle ilk gezim olacak.hem tanışma hemde kendimi tanıtmam olacak.sabırsızlıkla beklemekteyim.bu ARADA yanlışlıkla muzaffer(fazerr)yazacagıma koluman muzaffer tavsiyesi demiştim.düzeltme ihtiyacı duydum...sizlerle ilgili bilgileri fazerr abimden edindim..bana bu imkanları verdiği için fazerr abime teşekkür ederim..burada fazer abimin bana motosiklet sevdalısı yapmamı halen anlamış değilim dükanının önünden geçerken birde baktımki motorla dükandan çıkmışım.halen anlamış değilim şuan motor üstünden inmiyorum.belki sizle bana bu konuda ilk gezimde fikirle verirsiniz..birde şunu söyliyeyim gerçekten fazerr abim İYİLİK SEVER MÜKEMMELİN ÖTESİNDE DEVHASAR BİR ABİM. ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.özellikle bora başkanıma,banat yusufa,ve koluman muzaffere dikkat etmemi tavsiye etti.artık ilk gezimde sizlerin değerli fikirlerinize ihtiyacım olacak.tanışmak için geziyi dört gözle bekliyorum.sygGÜNCELLEME
kesin liste hafta sonuna kadar netleşir.benim bildiklerim:
1-ben
2-koluman muzaffer
3-yusuf
4-murat hoca
5-fuat
6-fatih abi
7-ceyhan mustafa
8-belki gürsel/mehmet
9-ceyhan tamer hoca/burak hoca/türker hoca
10-belki oğuz(takendy)
11_HACI 1970
fatih kardeş,bence ya onun ölümü yaklaştı yada gece rüyasında ak sakallı dede gördü.YADAAAA büyyük bir ihtimalle seni gözüne kestirdi,dikkat et sen bu günlerde,mesela 3 vakte kadar motor değiştireceksin.:queen: