[Adana - MT]

abim büyük geçmiş olsun tekrar... o doktorun kendi tırsaklığı mı diyim, korkusu mu diyim, zevksizliği mi diyim...
ben örnek olarak sormuştum... elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi olurum diye tahmin ediyorum... :pale:

iyi alşamlar...

Bugün MR sonucunda Dr.bir neticeye vardı. İki tane fıtığım varmış. 21 seans fizik tedavi yapılacak. İyileşirsin dedi. Hepinizin ilgisinden dolayı teşekkür ederim :rendeer:

Merhaba dostlar,
hayırlı işler,
Akşama görüşürüz kısmetse.

Muzaffer,
umarım Fizik tedavi çare olurda ameliyata tekrar ihtiyaç duyulmaz.
Allah şifa versin kardeşim.

herkese slm...bugün doktoruma rutin kontrola gittim.sebebi?? ayak parmağımdaki NASIR ve popomdaki nasırlaşmanın sebebi ve tedavisiyle alakalı bana kısa zaman diliminde fizik tedavisi olarak sürkli ayakta kalmamı ve uyumamm için tavsiyede bulundu neyapacağımı şaşırdım moralim çok bozuk ,ŞİMDİDEN BANA GEÇMİŞ OLSUN temennisinde bulunan arkadaşlarıma,amcalarıma,dostlarıma,kardeşlerime teşekkür ederim:flower::queen::king::bounce:

herkese slm...bugün doktoruma rutin kontrola gittim.sebebi?? ayak parmağımdaki NASIR ve popomdaki nasırlaşmanın sebebi ve tedavisiyle alakalı bana kısa zaman diliminde fizik tedavisi olarak sürkli ayakta kalmamı ve uyumamm için tavsiyede bulundu neyapacağımı şaşırdım moralim çok bozuk ,ŞİMDİDEN BANA GEÇMİŞ OLSUN temennisinde bulunan arkadaşlarıma,amcalarıma,dostlarıma,kardeşlerime teşekkür ederim:flower::queen::king::bounce:

Vah kardeşim vah,:pr:
Elindeki ayağındaki nasırı anladımda popondakini anlamadım. :silent:
El ve ayaktaki fazla çalışma ve sürtünmeden olur, popodaki niye olur ki?:silent:
Büyük geçmiş olsun. Akşam toplantıda nasırlarına bakar bir yorum yapar arkadaşlar artık.:pl:

Adana MT yıkılıyor,

yıkılıyor derken :santa: anlamında...

::stretche Dr.'a işi düşenlere geçmiş olsun ::igne:: ve eli hafif hemşire nasip etsin.

Muzaffer abim çok geçmiş olsun.Ayak parmağındaki nasır biraz zor geçer ama diğer tarafındaki nasır için Ceyhan'da tanıdığım bir usta var şıp diye alıyor nasırı,umarım en kısa zamanda atlatırsın.:thumleft::thumleft:

Adana İl Temsilcisi
vaaayyyyyy.::sos::gitti o güzelim p... desene ::igne:: ,artık para da etmez.çok kullanılmaktan olmuştur.

herkese iyi günler....
iki muzaffer abime de geçmiş olsun diyorum, Allah beterinden korusun...

"Sevgi neydi? Sevgi emekti. O halde 14 Şubat Emekliler günüdür bence." ::deliir::::deliir::

Akşam görüşmek üzere... 19:30-20:40 arası oradayım... :king:

Merhaba Gençler :rendeer:

Adaşım Muzo sanada geçmiş olsun, yardımım dokunacaksa totondaki nasır için incirlikte tanıdığım bir zenci var bu tür işlere bakıyor istersen seni ona götürim icabına bir baksın :bounce: iyleşmesen para vermene gerek yok :p

vaaayyyyyy.::sos::gitti o güzelim p... desene ::igne:: ,artık para da etmez.çok kullanılmaktan olmuştur.
uulen sbop nerden bilyon güzelmi,çirkinmi görmüşlüğünmü var haytttttttttttt hem sana neeeeeeeee benim değilmi istediğimi yaparım :queen:

Merhaba Gençler :rendeer:

Adaşım Muzo sanada geçmiş olsun, yardımım dokunacaksa totondaki nasır için incirlikte tanıdığım bir zenci var bu tür işlere bakıyor istersen seni ona götürim icabına bir baksın :bounce: iyleşmesen para vermene gerek yok :p
adaşım benim sana önerdiğim iseeeee demekki sen memnun kaldınki tavsiyede bulunuyon boracıma da???? önerdim memnun kalırsa bide ben deneyeyimmmm:flower:

Adana İl Temsilcisi
sen şimdi onu bunu bırak,oskara bol su içirde akşama çişe götürme bahanesiyle toplantıya da uğrarsın.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar