iyi alşamlar...
Bugün MR sonucunda Dr.bir neticeye vardı. İki tane fıtığım varmış. 21 seans fizik tedavi yapılacak. İyileşirsin dedi. Hepinizin ilgisinden dolayı teşekkür ederim :rendeer:
iyi alşamlar...
Bugün MR sonucunda Dr.bir neticeye vardı. İki tane fıtığım varmış. 21 seans fizik tedavi yapılacak. İyileşirsin dedi. Hepinizin ilgisinden dolayı teşekkür ederim :rendeer:
herkese slm...bugün doktoruma rutin kontrola gittim.sebebi?? ayak parmağımdaki NASIR ve popomdaki nasırlaşmanın sebebi ve tedavisiyle alakalı bana kısa zaman diliminde fizik tedavisi olarak sürkli ayakta kalmamı ve uyumamm için tavsiyede bulundu neyapacağımı şaşırdım moralim çok bozuk ,ŞİMDİDEN BANA GEÇMİŞ OLSUN temennisinde bulunan arkadaşlarıma,amcalarıma,dostlarıma,kardeşlerime teşekkür ederim:flower::queen::king::bounce:
Muzaffer abim çok geçmiş olsun.Ayak parmağındaki nasır biraz zor geçer ama diğer tarafındaki nasır için Ceyhan'da tanıdığım bir usta var şıp diye alıyor nasırı,umarım en kısa zamanda atlatırsın.:thumleft::thumleft:herkese slm...bugün doktoruma rutin kontrola gittim.sebebi?? ayak parmağımdaki NASIR ve popomdaki nasırlaşmanın sebebi ve tedavisiyle alakalı bana kısa zaman diliminde fizik tedavisi olarak sürkli ayakta kalmamı ve uyumamm için tavsiyede bulundu neyapacağımı şaşırdım moralim çok bozuk ,ŞİMDİDEN BANA GEÇMİŞ OLSUN temennisinde bulunan arkadaşlarıma,amcalarıma,dostlarıma,kardeşlerime teşekkür ederim:flower::queen::king::bounce:
niye ki,malum kişi o vakte kadar mı izin verdiAkşam görüşmek üzere... 19:30-20:40 arası oradayım... :king:
uulen sbop nerden bilyon güzelmi,çirkinmi görmüşlüğünmü var haytttttttttttt hem sana neeeeeeeee benim değilmi istediğimi yaparım :queen:vaaayyyyyy.::sos::gitti o güzelim p... desene ::igne:: ,artık para da etmez.çok kullanılmaktan olmuştur.
adaşım benim sana önerdiğim iseeeee demekki sen memnun kaldınki tavsiyede bulunuyon boracıma da???? önerdim memnun kalırsa bide ben deneyeyimmmm:flower:Merhaba Gençler :rendeer:
Adaşım Muzo sanada geçmiş olsun, yardımım dokunacaksa totondaki nasır için incirlikte tanıdığım bir zenci var bu tür işlere bakıyor istersen seni ona götürim icabına bir baksın :bounce: iyleşmesen para vermene gerek yok![]()