[Adana - MT]

selam arkadaslar
bugun fuarda olacagım bilgisi geldi ben motosiklet fuarındayım bilet istedim ne kadar gelecek bilmiyorum.
kaçtane verecem bilgisini paylaşırım.

iyi akşamlar arkadaşlar :rendeer:

Yarin havanın nasıl olacağı belli olmadığı için, hem yakın mesafe hemde deniz kenarı olması nedeniyle bir aksilik olmaz ise mersin eyvanlıda balık yemeğe gideceğiz.

Katılmak isteyen arkadaşlar aşağıda vereceğim saat ve koordinatlarda hazır bulunsun.

Buluşma yeri: MOLA tesisleri
Buluşma saati: 9:00
Hareket saati: 9:30
Gidilecek yer: Mersin Eyvanlı, Pınarbaşı Alabalık tesisleri
Dönüşde: sarnıç yaylasında tatlı (hava durumuna bağlı)

Katılacak
Mustafa abi GS1200
Turgay abi GS1200
Yusuf abi ve kızı Transalp
Ben ve kızım CBF1000
Gürsel ve Mehmet (belki)
Hüseyin VFR800
Recep Albayım 1100XX
Murat hoca VFR800
Adaşım Muzo (belki)

katılmak isteyenle ya listeye ismini yazsın yada sabah MOLA da hazır bulunsun :mrgreen:

iyi akşamlar arkadaşlar :rendeer:

Yarin havanın nasıl olacağı belli olmadığı için, hem yakın mesafe hemde deniz kenarı olması nedeniyle bir aksilik olmaz ise mersin eyvanlıda balık yemeğe gideceğiz.

Katılmak isteyen arkadaşlar aşağıda vereceğim saat ve koordinatlarda hazır bulunsun.

Buluşma yeri: MOLA tesisleri
Buluşma saati: 9:00
Hareket saati: 9:30
Gidilecek yer: Mersin Eyvanlı, Pınarbaşı Alabalık tesisleri
Dönüşde: sarnıç yaylasında tatlı (hava durumuna bağlı)

Katılacak
Mustafa abi GS1200
Turgay abi GS1200
Yusuf abi ve kızı Transalp
Ben ve kızım CBF1000
Gürsel ve Mehmet (belki)
Hüseyin VFR800
Recep Albayım 1100XX
Murat hoca VFR800
Adaşım Muzo (belki)

katılmak isteyenle ya listeye ismini yazsın yada sabah MOLA da hazır bulunsun :mrgreen:

+1:thumleft:Sabah görüşürüz...

Geçen hafta bu route üzerinden geçtiğimiz için daha önceden planladığımız farklı bir rotada süreceğiz. Rotamız http://goo.gl/maps/TNlWX
Katılmayacağımız için üzgünüm, Size iyi eğlenceler,
Görüşmek üzere...

Adana İl Temsilcisi
sevgili dostum gürselin ve diğer arkadaşların israrları üzerine yarın sabah ben de oradayım.

Arkadaslar merhaba, yarim esim acikogterim sinavlainda olacagi icin ben evde gorevliyim. cok istememe ragmen katilamayacagim.sizlere iyi eglenceler.

Adana İl Temsilcisi
günaydın,iyi pazarlar ADANA MT.nin gezginci motırcıları.hava şimdilik tam AMPUL olmasada açık.hadi bakalım motırlara.:flower: kurtlarımızı dökelim.

Bana görede çok güzel bir gün geçirdik, kurtların büyüğü döküldü küçükleri kaldı :mrgreen: birde resimlere doya doya bakarsak bu iş tamamdır :cat: tabi önce fotoları Bora başkan yüklemesi gerekir :queen: Katılan ve emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ederim :rendeer:

herkese iyi akşamlar...
çok güzel bir gezi olmuş, elinize ayağınıza tekerinize sağlık, afiyet olsun...
şimdiden iyi haftalar... :c))

Herkese iyi akşamlar olsun çok güzel bir geziydi katılan tüm arkadaşlarıma,dostlarıma teşekkür eder en kısa zamanda tekrarlanmasını dilerim.:cat::cat:

iyi geceler... Bu gün çok güzeldi uzun zamandır hayalini kurduğum bir gezi oldu... Herkese teşekkür ederim...

Bu günün ilk mesajı benden olsun.:rendeer:
Günaydınlar olsun tüm dost ve arkadaşlarıma,Hayırlı işler.:cat:

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet.iyi haftalar olsun.dünkü havaya bakın bugünküne bakın.:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar