Tünaydın millet :rendeer:
Bugün Dr.muayene oldum birde MR filimim çekilde bakalım yarin nasıl bir netice çıkacak :cyclopsan umarın bel fıtığım fizik tedavisiyle iyileşir :salut:
Muzaffer kardeşim geçmiş olsun umarım kötü bir şey çıkmaz.En kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Bugün Dr.muayene oldum birde MR filimim çekilde bakalım yarin nasıl bir netice çıkacak :cyclopsan umarın bel fıtığım fizik tedavisiyle iyileşir :salut:
Bugün Dr.muayene oldum birde MR filimim çekilde bakalım yarin nasıl bir netice çıkacak :cyclopsan umarın bel fıtığım fizik tedavisiyle iyileşir :salut:
herkese günaydın...
Muzaffer abi geçmiş olsun...
Genel olarak bir soru sorayim. Doktor dedi ki, motosiklet sürmezsen bu fıtık iyileşir... :silent:
Hepimiz tabi ki sağlığımız için doktorun dediğini yaparız. Peki ne hissedersiniz ????
herkese günaydın...
Muzaffer abi geçmiş olsun...
Genel olarak bir soru sorayim. Doktor dedi ki, motosiklet sürmezsen bu fıtık iyileşir... :silent:
Hepimiz tabi ki sağlığımız için doktorun dediğini yaparız. Peki ne hissedersiniz ????