[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
please bring dı bikeeee every badyyy of kourssss indi foursssss orlaytttt...:flower:ulen herşeyi ben mi öğretecemm lannnnnn:thumleft:

seni ALLAH'ım korusun.yine döktürmüşsün.öyle bir ingilizce döktürmüşsün ki,ingilizler bile anlayamıyor.:queen:

gunaydın millet
suan iskenderuna dogru yola çıkdım biraz limanda gemiyle gezecem:queen:
herkese iyi hafda sonları

Iyi hafta sonları ooo fuat abi iyi gezmeler olsun sana:) bakıyorum herkes tek takılıyor bak geçen de söyledim şimdide söylüyorum itinayla artcı olunur :)

Iyi akşamlar arkadaşlar bugün saat 12 itibariyle dünyaya gözlerini açan nida beren bebek doğmuştur Allah olmayanlarada nasip etsin. kaynar içmeye hepinizi beklerim hadi kalın sağlıcakla.

Adana İl Temsilcisi
vay muttalipim,senin ve annesinin gözü aydın olsun.ALLAH analı-babalı büyütsün.bahtı-tahtı güzel olsun kardeş.:rendeer:

Merhaba dostlar,
Hayırlı haftalar olsun.
Yarın kısmetse Van bölgeye gidiyorum. Bu haftada seyahat var.
İnşallah haftaya Adana' da olurum.

---------- Post added at 09:20 ---------- Previous post was at 09:17 ----------

Iyi akşamlar arkadaşlar bugün saat 12 itibariyle dünyaya gözlerini açan nida beren bebek doğmuştur Allah olmayanlarada nasip etsin. kaynar içmeye hepinizi beklerim hadi kalın sağlıcakla.

Muttalip,
Sana ve eşine göz aydınlar diliyorum. Allah vatana millete hayırlı bir evlat eder inşallah.
Bahtıda adı gibi güzel olsun.:rendeer:

allah analı,babalı büyüt:rendeer:sün tebrik ederim.gülen yüzünüz hiç eksik olmasın,

Muttalip kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. :rendeer:
Muzaffer abim, benim ingilizcem o kadar yok, bir de Türkçe'sini yazarsan çok sevinirim. Anlayamadım ki :c))

merhaba arkadaslar
iskenderunda araba tasıyan gemiye bindim ne kadar büyük sok oldum ve katlı gemi kapdanın yanına gitdim.oradan manzara cok güzel rus gemisi ne kadar büyük :cherry:
Muttalip kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün.

merhaba arkadaslar
iskenderunda araba tasıyan gemiye bindim ne kadar büyük sok oldum ve katlı gemi kapdanın yanına gitdim.oradan manzara cok güzel rus gemisi ne kadar büyük :cherry:
Muttalip kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Fuat,
O gemide sadece araba taşıdıklarını sanmıyorum. Bu tip gemilerde aracın parçalarını yükleyip, yolculuk sürecinde montajda yaptıklarını duydum.
Senin adına sevindim.
Adam birkaç fotoğraf çeker, bizde sebeplenirdik.

Fuat,
O gemide sadece araba taşıdıklarını sanmıyorum. Bu tip gemilerde aracın parçalarını yükleyip, yolculuk sürecinde montajda yaptıklarını duydum.
Senin adına sevindim.
Adam birkaç fotoğraf çeker, bizde sebeplenirdik.

yusuf abi içeri girerken cep telefon ve özel eşyaları almıyorlar
sadace arızalı olan aracın yanına 4 güvenlikle gitdim (aracın anahtarını kaybetmişler) kodladım
birazda gezmeme izin verdiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar