[Adana - MT]

Iyi akşamlar arkadaşlar valla eğitimden haberim olsa idi bende katılmak isterdim buraya da yazılmadı ama kısmet değilmiş başka sefere inşallah gürsel abi maşallah dersler alıyorsun haber verdiğin yok o vakit sen öğretirsin aldığın bilgileri ok:)

ya bahadır agam bu nasıl bir hafıza omega 3,6 ları silip süpürmüşün tamam yarın geliyorum kesin ama çıkmadan bana haber ediver abi buluşupta gidebiliriz...haberleşiriz...

Iyi akşamlar arkadaşlar valla eğitimden haberim olsa idi bende katılmak isterdim buraya da yazılmadı ama kısmet değilmiş başka sefere inşallah gürsel abi maşallah dersler alıyorsun haber verdiğin yok o vakit sen öğretirsin aldığın bilgileri ok:)

günaydın arkadaşlar.
mutalip, benimde sonradan haberim oldu. o yüzden yazamadım.
zaten ucu ucuna yetiştik. serhat kılavuz 3 saat lık anlatmalı bir eğitim sundu.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.akşama görüşmek üzere.
haluk albayımın da gözü aydın olsun,ALLAH analı babalı büyütsün.

Merhaba arkadaşlar,
Gecikmelide olsa akşam katılcağım. Görüşmek dileği ile,
Haluk albayımızın gözü aydın. Allah vatana millete hayırlı bir evlat eylesin.

Selam arkadaşlar Adanada ybr125 esd motorsikletimin bakımını yaptırabileceğim bir usta arıyorum bu gün yağ değişimi,filtre temizleme gibi basit işler için 45 tl verdim,
Adanada piyasa nasıl var mıdır uygun bir yamaha ustası ? Belki daha da yüksektir bilemem öğrenci olduğum için ve ay sonuna denk geldiğinden fazla gelmiş de olabilir :p
Arkadaşım Halil BEYAZ Yeni bir Motosiklet Tamir Atolyesi açmıştı tam adresini bilmiyorum ama sanırım Bora abi,Gürsel işyerinin adresini biliyorlardır tarif edebilirler.Uygun ve titiz bir şekilde yapabileceğinden eminim.

Adana İl Temsilcisi
halil beyaz'ın dükkanı,T.ÖZAL'daki kebapçı hasan ustadan huzurevi istikametine gideceksiniz.huzurevini 10 mt.geçince sağda.

günaydın dostlar.yazalım buraya dostlar,burası bizim sayfamız.sadece başsağlığı,kan aramaları,günaydın,iyi akşamlar,gezi panosu degilki.ayrıca yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

abi hiç sorma. hep bu feyk başkan muzaffer yıldırım ''namı değer fazer'' burayı bu hale getirdi. Hem yönetimi yıpratıyor hem forumu sonra da ne çarşambaları var ne de forumda var. Okarı gezdireceğim, misafir geldi, apartman toplantısı, kayseride ufo gorulmuş gibi değişik bahanelerle hem forumu sabote ediyor. buradan bir kez daha kınıyorum. ne diyeyim yazık...

herkese iyi akşamlar... emre arkadaşım hoşgeldin...
çarşamba günleri toplantı günümüzdür... saat 20.00 gibi toplanırız. beyazevlerde greengarden'da. yarın gel sen toplantıya. sana bu konuda yol gösterecek büyüklerimiz var.
hem akıl danışırsın hem sohbet muhabbet olur...
Sen de gel yarın Ahmet. ektin geçen hafta :c))

yok geçen hafta eken bendim... malum şampiyonlar ligi maçı vardı. ondan önceki hafta ektin sen... yoksa geçen hafta da mı ektin :queen:
mutlaka geleceğim hocam, bu hafta olmasa da önümüzdeki haftalarda gelirim, şuan şehir dışındayım işler falan yoğun biraz :)
halil beyaz'ın dükkanı,T.ÖZAL'daki kebapçı hasan ustadan huzurevi istikametine gideceksiniz.huzurevini 10 mt.geçince sağda.

teşekkürler bora hocam :)

Adana İl Temsilcisi
burak eğer bu yazdıklarını okuyacak olursa vay haline.:queen: ALLAH'tan şehir dışında.

abi hiç sorma. hep bu feyk başkan muzaffer yıldırım ''namı değer fazer'' burayı bu hale getirdi. Hem yönetimi yıpratıyor hem forumu sonra da ne çarşambaları var ne de forumda var. Okarı gezdireceğim, misafir geldi, apartman toplantısı, kayseride ufo gorulmuş gibi değişik bahanelerle hem forumu sabote ediyor. buradan bir kez daha kınıyorum. ne diyeyim yazık...

Nerelerdesin,
Adana' da isen akşama gel laflarız.
Özledik seni.:rendeer:

Merhaba Gençler...:cherry:

Haluk Albay'a Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün:rendeer:

Listemizi Güncelliyelim...

29-30 Eylül Karboğazında kamp yapmayı düşündüğümüzün katılımcılar yavaş yavaş belli olmaya başladı...:thumleft:

-Yusuf abi ve FJR1300
-Ben ve VFR800
-Gürsel ve CBF1000
-Murat ve hayabusa
-Hakan ve Super Tenere
-Ümit ve Z1000
-Mümin ve Fz800

Gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini listeye ekleyebilir. Buluşma ve hareket saatini bugün akşam toplantıdan sonra yayınlıyacam :flower:

Len BURAK, cami duvarına işediğini ve şuan imamın kucağına doğru koştuğunun farkındasın değilmi :queen: Gerçi haklı olduğun noktalar var, adam geziye gelmeden gezi proğramını iyi ise ben yaptım, organizasyonu kendi mal eden yetenekli biri :p Doğruya doğru eğriye eğri. Zaten kıl çadırın dışında bir yer bildiği yokki :pl:

abi gelmek isterim ama sanırım işim var :) Bende özledim walla seni[/QUOTE]

Hayırlısı,
Bende biraz geç katılacağım sanırım.
Gelebilirsen görüşürüz.

motorsiklet sevdalı abıler kardeşler herkese selamlar
bende artık bır motorsıklet sahıbı oldum ama ehlıyet sınavına 6 ekımde gırıyorum ondan sonra trafıkte boy gosterecem
ıkıncı el butceme uygun bır motorsıklet aldım kalan para ıle de kask korumalı mont ve pantolon aldım umarım kazasız belasız bu sevdayı sonuna kadar devam ettırırım
ha bu arada aldıgım motor arora ar 150-50 rengıde mavı ama bır sorun var marstan bazen almıyor sanırım akunun degısmesı gerekıyor onuda cumartesı servıse gıdecem fren lambası calısmıyor bu ıkı sorunu duzelttırmem gerekıyor
adanada hangı servıse gıtmem gerekıyor hangısı daha ıyıdır yardımcı olursanız sevınırım
scaled.php

bende artık bır motorsıklet sahıbı oldum ama ehlıyet sınavına 6 ekımde gırıyorum ondan sonra trafıkte boy gosterecem
ıkıncı el butceme uygun bır motorsıklet aldım kalan para ıle de kask korumalı mont ve pantolon aldım umarım kazasız belasız bu sevdayı sonuna kadar devam ettırırım
ha bu arada aldıgım motor arora ar 150-50 rengıde mavı ama bır sorun var marstan bazen almıyor sanırım akunun degısmesı gerekıyor onuda cumartesı servıse gıdecem fren lambası calısmıyor bu ıkı sorunu duzelttırmem gerekıyor
adanada hangı servıse gıtmem gerekıyor hangısı daha ıyıdır yardımcı olursanız sevınırım
http://desmond.imageshack.us/Himg63...&filename=ar15050choopercopy5.jpg&res=landing

Hayırlı uğurlu olsun.
Alllah kaza bela göstermesin.
Keyifli sürüşler diliyorum.
Servise gelince;
Zaten sıfır makina almışsın. Yetkili servisini sor oraya götür. Sözünü ettiğin arızaları garantiden yapmak durumundalar.:cat:

http://desmond.imageshack.us/Himg63...&filename=ar15050choopercopy5.jpg&res=landing

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstertmesin :rendeer: Aman şehiriçi trafiğinde dikkatli kullan, memlekette iki ayaklı öküz çok :pr:

Günay arkadaşım hayırlı uğurlu olsun... Bikaç msj önce bir adres tarif etmişler. Oraya götürüp baktırabilirsin..
Yusuf abi adam ikinci el diyor... Sıfır nerden çıktı... E tabi yorgunluktan.. olur böyle şeyler... akşam çok geç kalma da yorgunluğunu alalım. :c))

Adana İl Temsilcisi
abi aslan aslanı ısırmaz...:)i
ben bu deyimi daha farklı biliyordum ama NEYSSSSE.:p
Len BURAK, cami duvarına işediğini ve şuan imamın kucağına doğru koştuğunun farkındasın değilmi :queen: Gerçi haklı olduğun noktalar var, adam geziye gelmeden gezi proğramını iyi ise ben yaptım, organizasyonu kendi mal eden yetenekli biri :p Doğruya doğru eğriye eğri. Zaten kıl çadırın dışında bir yer bildiği yokki :pl:
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstertmesin :rendeer: Aman şehiriçi trafiğinde dikkatli kullan, memlekette iki ayaklı öküz çok :pr:
doğru söze ne denir.her ikisininde altına imzamı atarım.:cat::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar