[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,akşam (fazerr)muzaffer arkadaşımızın çatalının,hep beraber yapılan incelemesinde:cat:,görüldüki gayet uygun bir yapıda ve verimli.özellikle burak,banat yusuf ve koluman muzafferinde değerli fikir destekleriyle:thumleft:,şu aşağıdaki figürler sanırım uygun:bounce::wiinkk:.ama ben aslında,çocukluk arkadaşım olduğundan 1. kendisine yakışır diye düşünüyorum.:queen:
1.jpg

akrep-bel-dovmesi-1-JPG-62-3646.jpg

beldvmemodelleri2.jpg

beldvmemodelleri3.jpg

erik.jpg

jg29.jpg

photo_384_PN70JF.jpg

photo_384_SD18CP.jpg

photo_7818_CL91GL.jpg

photo_7818_DH20QO.jpg

tattoo-bel.jpg

ucuksadik_132895991495.jpg

arada kaynayacak biliyorum ama DUYURU
ADANA MT.ESKİ GÜNLERİNE DÖNÜYOR temalı bir NOSTALJİ GEZİSİ düşünüyoruz.tüm eski arkadaşlarımızın da bildiği gibi,ekibimizin,eski günlere özlemi vardır.dün akşamki görüşmelerimde,KOZAN'ın ACARMANTAŞ CENNETİ'ne gidilmesi kararlaştırıldı.alabalık çiftlikleriyle ünlü bir yer.
YER:KOZAN-ACARMANTAŞ CENNETİ
TARİH:16.09.2012 (bu pazar)
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı mola tesisleri
toplanma saati:9.00
KESİN HAREKET SAATİ:9.30
ROTA:eek:tobandan,yılankale çıkışından çıkılıp,ceyhan/kadirli sapağında ceyhanlı arkadaşlarla buluşulup gidilecektir.
mesafe:100-110 km.
GİDECEKLER
-ben ve eşim
-k.muzaffer ve eşi
-b.muzaffer ve eşi
-gürsel ve eşi
-mehmet ve eşi
-ceyhan mustafa ve eşi
-ceyhan suat
-bahadır
-eray ve eşi
-ceyhan türker hoca
-yusuf ve eşi
-ceyhen ahmet
-ceyhan burak
-belki kozan tekin ağbi
gelmek isteyen arkadaşlarımız isimlerini eklesinler.geç kalıp yetişemeyenler rotayı takip etsinler.gidilecek yerin birkaç resmi.
13800728.jpg

36197738.jpg

36197764.jpg

36197812.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:28 ----------

VEFAT DUYURUSU
arkadaşlar,tanıyanlar bilir.MERSİN'de 74 yaşında ve uzun süredir kanserle mücadele eden,yılların motorcusu RAHMİ DEDE,dün vefat etmiştir.TR.de bilinen,sevilen,espirili,sohbeti hoş olan RAHMİ DEDE,huzur içinde yatsın.

Herkese günaydın hayırlı günler nasılsınız :) bora abi bir aksilik çıkmaz ise bende gelirim motorla gelirsem tek arabayla gelirsem çocuklarıda getiririm.

Rahmi abiyi her nekadar tanımıyorsamda Allahtan rahmet,ailesi ve siz tanıyan tüm sevenlerinide sabır diliyorum
Gezinizinde başladığı gibi neşeyle tamamlanması dileği ile

Merhaba arkadaşlar...

Rahmi Dedeyle bir iki karşılaşmışlığımız vardır. Allah rahmet eylesein ailesine ve sevdiklerini Allah sabır versin.

Bora başkanım, Eray abi bildiğim kadar gelemez...

Adana İl Temsilcisi
Herkese günaydın hayırlı günler nasılsınız :) bora abi bir aksilik çıkmaz ise bende gelirim motorla gelirsem tek arabayla gelirsem çocuklarıda getiririm.
tamam kardeş bekleriz.
Rahmi abiyi her nekadar tanımıyorsamda Allahtan rahmet,ailesi ve siz tanıyan tüm sevenlerinide sabır diliyorum
Gezinizinde başladığı gibi neşeyle tamamlanması dileği ile
çok teşekkürler özerciğim.
Bora başkanım, Eray abi bildiğim kadar gelemez...
tamam kardeş.

herkese iyi günler. Rahmi Dede'ye Allah'tan rahmet, yakınların baş sağlığı ve sabır dilerim. Toprağı bol olsun...

gunaydın arkadaslar
iş yoğunlugundan giremedim
rahmi dedeye allah rahmet eylesin
pazar günü belli olmaz belki gelebilirim

yaw ben dun aksam nasil gelemedim o toplantiya muzaffer abi ozel olarakta gosteriyor mu catali sinradan isteyene... neyse saglik olsun kismetse bir dahakine...:)

Adana İl Temsilcisi
yok öyle her isteyene göstermek.doğduğunda ebesi,bebekken annesi,şimdide sadece BÜTÜN ADANA MT.gördü.:p

ya baskanim sen bari birkac fotograf cekseydin gezi fotograflari kismina koyardik bu da ozel bir gun sayilir :) neyse abi gecmis dogum gunun mubarek olsun

Adana İl Temsilcisi
olmaz basına sızmaması lazım.ALLAH KORUSUN yarın birgün meşhur olursa hali ne olur.:p
eyvallah sağ olasın kardeş.

ADANALI MİLLİ SPORCUMUZ HALİL KORKMAZ GEÇİRDİĞİ
MOTORSİKLET KAZASI SONUCU BU SABAH HAYATINI
KAYBETMİŞTİR.ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE SABIRLAR DİLERİZ.

Merhaba arkadaşlar,
Rahmi dedeye ve hemşerimiz Halil Korkmaz kardeşimize Allah' tan rahmet diliyorum.
Mekanları cennet olsun.

Bora abi gezi programı harika,
Ama benim seyahat de olmam nedeni ile katımayabilirim.
Kısmet diyorum.

Döğme konusunda ise,
Yaptırdığın dövme senin ruh halini, duygularını yada kişiliğinden bir parça yansıtmalı diye düşünüyorum. Bu sebeple
Bu konuda net bir karar veremiyorum. Onun için uzun zamandır, hatta çocukluğundan beri tanıyan biri olaraksenin vermenin daha uygun olcağı kanaatindeyim.:cat:

Hayatını kaybeden milli sporcumuza ve rahmi dede mize ilk önce Allahtan rahmet yakınlarınada sabırlar diliyorum böyle şeyleri duyunca inanın ki çok üzülüyorum ama ne yaparsınızki elden birşey gelmiyor Allah hepimizi korusun tekerimız her daim düz bassın.

sevgili arkadaşlarım vefat edenler için allah rahmet eylesin.
yalnız eğer ben bora başkanımdaki dövme örneklerinden esinlenerek birini yaptırmaya karar vereceğimmmm:flower:peki yaptırdıktan sonra resimlerdeki gibi fotoğraf çektirmem gerekecekmi:thumleft:değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.:bounce:

Adana İl Temsilcisi
duyuru
az önce ceyhandan mustafa kardeşimiz aradı.pazar günü gideceğimiz güzergahtan geçmiş ve ziftleme/asfalt çalışması varmış.2 seçeneğimiz var.
1-kozan üstü gitmek
2-geziyi haftaya ertelemek
ne dersiniz ?

herkese iyi akşamlar. sporcumuza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.

dövme muhabbetine ben girmeyeceğim. ama konunu nereye gidecek, merak içerisinde takip ediyorum. :c)))

iyi akşamlar oviraptor...
Bora başkanım gezi güzergahı ya da ertelenmesi konusunun kararını siz büyüklerimize bırakıyorum. Bir şey söylemek bana düşmez.
Nasıl karar verirseniz uyarız. Bir mani çıkmazsa, ayarlamalarımı yapabilirsem ilk gezime katılmış olacam sanırım. :c))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar