[Adana - MT]

Iyi geceler arkadaşlar:) Yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz inşallah katılımcı bir üye olursunuz:) yarın geziye gidecek olan varsa iyi gezmeler olsun şimdiden herkese iyi pazarlar.

IO.degil nedemek e nasil memnunmusun scooterindan aman bak herdaim dikkat et...

memnunum.. dikkat etmeye çalışıyorum,yavaş kullanıyorum zaten daha rodajını tamamlamadı

Herkese Günaydın Hayırlı hafta sonları diliyorum. Pazar sabahı bir otobana çıkıp motorun genzini açim dedim ama az daha benim genzim açılıyordu. Otobana çıktım önümdeki petrol yüklü tırı tam sollamak için vitesi düştüm gaza yüklendim Tırın arka sol lastikleri gümledi ve hertarafa lastik parçaları saçıldı lastik parçalarına çarpmadan sağ salim durdum ve hala tek parçayım verilmiş sadakam varmış allah yüzüme baktı... Bundan sonra tırlara otuz metreden fazla yaklaşmam :pr:

Kardes seninkide bahtsiz bedevi hesabi iste neyin nezaman olacaginin belli olmadiginin kaniti cok gecmis olsun..

iyi akşamlar arkadaşlar... Yusuf kardeşim geçmiş olsun.. Aramıza yeni katılan arkadaşlar, öncelikle hoşgeldiniz. Çarşamba toplantılarına bekleriz.

Herkese Günaydın Hayırlı hafta sonları diliyorum. Pazar sabahı bir otobana çıkıp motorun genzini açim dedim ama az daha benim genzim açılıyordu. Otobana çıktım önümdeki petrol yüklü tırı tam sollamak için vitesi düştüm gaza yüklendim Tırın arka sol lastikleri gümledi ve hertarafa lastik parçaları saçıldı lastik parçalarına çarpmadan sağ salim durdum ve hala tek parçayım verilmiş sadakam varmış allah yüzüme baktı... Bundan sonra tırlara otuz metreden fazla yaklaşmam :pr:
Büyük geçmiş olsun,hakkaten verilmiş sadakan varmış.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,hepinize iyi bir hafta diliyorum.
yusufum geçmiş olsun kardeş.aman dikkat.
oviraptor tuğba kardeş,hoş geldiniz.

Merhaba arkadaşlar,
Dün akşam sağ sağlim döndük. Fırsatım olnca festival fotoğraflarınıda yüklerim.

Yusuf,
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

---------- Post added at 09:51 ---------- Previous post was at 09:48 ----------

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)

Hoşgeldiniz,
Keyifli sürüşler.

---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:51 ----------

İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz önce eskişehirdeki dostlarımızdan yusuf abi ile konuştum. Sağ salim varmışlar.:cat: Hatta soğuk bira içip sesi kısacak kadar da ortama adapte olmuşlar. :) hepsine iyi eğlenceler diliyorum. Kazasız belasız Adana'ya döndüklerinde fotograf ve hikayeleri de dört gözle bekliyoruz.

Hüseyin,
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Görüşmek dileği ile,

---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

para sorun ne var ne yok orta muadilli bişiler de işimi görür,handmade de olabilir o artık ustanın becersine ve ustadaki ürüne baglı underbody egsoz oldugu ıcın tüp egsoz lazım nette bir iki örneği var ama bakalım artık bu arada yusuf abi ben ahmet muzaffer abinin orda tanışmıstık ben motoru alırken yamaha xj6 diversion u hatırladın mı? gezilerine baktımda maşşallhın var:) bu gece de yolcusun galiba..

Hatırladım Ahmet,
Keyifli sürüşler. Gezi olur ve genel katılıma açık olursa düzenleyen arkadaş buraya yazıyor. :cat:Yoksa resimlerden nasiplenip keyif almaya çalışıyorsun.:king::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar