Iyi geceler arkadaşlar
Yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz inşallah katılımcı bir üye olursunuz
yarın geziye gidecek olan varsa iyi gezmeler olsun şimdiden herkese iyi pazarlar.
Kardes seninkide bahtsiz bedevi hesabi iste neyin nezaman olacaginin belli olmadiginin kaniti cok gecmis olsun..
yusuf abi geçmiş olsun
:cat:aminn...Yusuf geçmiş olsun aman arkadaşlar çok dikkat edelim Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
Büyük geçmiş olsun,hakkaten verilmiş sadakan varmış.Herkese Günaydın Hayırlı hafta sonları diliyorum. Pazar sabahı bir otobana çıkıp motorun genzini açim dedim ama az daha benim genzim açılıyordu. Otobana çıktım önümdeki petrol yüklü tırı tam sollamak için vitesi düştüm gaza yüklendim Tırın arka sol lastikleri gümledi ve hertarafa lastik parçaları saçıldı lastik parçalarına çarpmadan sağ salim durdum ve hala tek parçayım verilmiş sadakam varmış allah yüzüme baktı... Bundan sonra tırlara otuz metreden fazla yaklaşmamr:
meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım![]()
İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz önce eskişehirdeki dostlarımızdan yusuf abi ile konuştum. Sağ salim varmışlar.:cat: Hatta soğuk bira içip sesi kısacak kadar da ortama adapte olmuşlar.hepsine iyi eğlenceler diliyorum. Kazasız belasız Adana'ya döndüklerinde fotograf ve hikayeleri de dört gözle bekliyoruz.
para sorun ne var ne yok orta muadilli bişiler de işimi görür,handmade de olabilir o artık ustanın becersine ve ustadaki ürüne baglı underbody egsoz oldugu ıcın tüp egsoz lazım nette bir iki örneği var ama bakalım artık bu arada yusuf abi ben ahmet muzaffer abinin orda tanışmıstık ben motoru alırken yamaha xj6 diversion u hatırladın mı? gezilerine baktımda maşşallhın varbu gece de yolcusun galiba..