evet arkadaşlar istbuldan slmlar.toplantıyı ihmal etmeyin vede resimleri yükleyin okadar.bu arada eğitim şart diyorum FAKATTTTT sadece eğitimde teorik bilgilerden başka birşey öğrenemezsiniz(...ben kursa gittim herşeyi öğrendim...yemezler canım hayvan terli...) sizler bunları uygulamak vede geliştirmek için uzun kilometrelere ihtiyacınız var bunuda hatırlatim..UUUUlennnn acar mustafa bizim gurupta ben iyi motor SÜRÜYORUM diyipp hava atan mürüdimden birini yazda bende öğrenim BİR KURSA GİTTİN DİYE BİZE havamı atıyon ulennn madem öyleydin benimle niye güreşmedin senin gibi yiğtleri çimlerde görim işte ermeydanı hadi gellllll.....bu işin şakası olmaz sen istediğin kadar iyi sürücü ol trafikte karşındaki sürücünün hatası seni sıkıntıya sokar bunuda hatırlatim beyler OKADARRRRRR.
ÇOk güzel konuştun muzaffer abi hay ağzından öpeyim :queen:
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun.:cherry:
Akşamki toplantı güzeldi ve Epey neşeli geçti.:cat:
Bu arada Muzaffer abim,Manavgatta güreşten sen kaçtın.:queen:Eğitim konusuna gelince evet ben sizlerden çok daha acemi motorsikletçiyim bunu kabul ederim.İkincisi ben önceki yazımda iyi sürücüyüm demedim,bir çok sürücüden iyi kullanıyorum dedim aradaki farkı anlayan anlar zaten.Üçüncüsü eğitimlerde teorik eğitimde veriyorlar,pratik eğitimde yani hem trafiğe kapalı alanlarda,trafiğe açık alanlarda eğitim veriliyor ama eğitim bir kere alınmıyorki eğitiminde aşamaları var.Trafikte o kadar bilinçsiz sürücüler var ki inanılır gibi değil motosikletçileri zaten görmüyorlar biz kendimizi göstermeliyiz.Bir çok arkadaşım bana kızıyor şimdi nerden çıktı bu eğitim meselesi diye ama her gün Hayırlı işler,günaydın arkadaşlar diyip boş mesaj atmaktan iyidir değilmi.Siz tehlikeleri önceden tabiki göremezsiniz ama doğru planlama,doğru bakış,doğru konumlanma ile bir çok tehlikeleri akarte ederiz diyorum ben.Eğer yollarda,virajlarda doğru yerlerde olmazsak elbette önümüze kaplumbağada çıkar,inekte çıkar,tepe noktasında U dönüşü yapan öküz de yanlışmıyım.Neyse şimdi kahvaltı yapacağım isteyen olursa sonra devam ederiz.:thumleft::thumleft:
Merhaba arkadaşlar,
Akşamki toplantı son derece keyifli idi.:cat:
---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:25 ----------
Aman Yusuf' um,
Kimi nereden öptüğüne dikkat et.:bounce:
---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:27 ----------
Mustafa hocam,
Eğitimci olduğun hemen belli oldu.
Amma Muzaffer Manavgat' ta güreşten kaçmadı. Seni devirip mahçup etmemek için geri çekildi.:mrgreen:
Ayrıca hayırlı işler, günaydın diye mesaj atmak boşmudur. Ayıp ettin bak şimdi.r:
Bu arada gırtlaktan da hiç fedakarlık etmiyorsun. Ne var bu günde kahvaltı etme, sermayeden (Göbekten) ye ne olur yani.