Herkese merhaba,
Çarşamba toplantılarına ne yazık ki meşguliyetten hiç katılamadım. İçinizden yalnız bir kaç arkadaşı tanıyorum. İnsanların tanışması,görüşmesi çok güzel. Motorcular güzel insanlar.
Benim bir önerim var. Hiç olmazsa 2 haftada bir herhangi bir konuda bir sunum olsa, bir konuk olsa bize bir sunum yapsa. Mesela debriyaj teli nasıl değiştirilir? Uygulamalı görsek. 2 hafta sonra gaz teli nasıl değiştirilir? Konu çok. Zincir nasıl ayarlanır? Patlak lastik nasıl tamir edilir? Güvenli sürüş teknikleri. Motosiklet kazalarında ilk yardım. Motosiklette elektrik problemleri. Motosikletle uzun yol. Hatta bir arkadaş Yamaç paraşütü, paragliding sunumu, veya bir arkadaş aletli dalış eğitimi konusunda sunum yapsa.
Hem toplantı olur, herkes birbirini görür,tanışır, gezi planları yapar beraber, bu arada bir şeyler öğrenir.
Çoğu insan benim gibi biraz çekingen olabilir. Öylesine bir topluma girip katılmaya çalışmak, diğer insanlar birbirini tanıyor ve muhabbet ediyorken gidip orada dikilmek biraz zorlayıcı bazı insanlar için. Böyle temalı toplantılar olursa sanırım hem katılım çok olur, hem toplantılar öğretici olur.
Bora başkanım! Öneri bizden! Gerisini sen bilirsin!

Herkese güvenli sürüşler diliyorum.
Selamlar