[Adana - MT]

günaydın dostlar.

DUYURU
hava şartları müsait görünüyor,bir değişiklik olmazsa,pazar günü;
NİZİP'e,sabri ustayı ziyarete gideceğiz.oradan,BİRECİK'te KELAYNAK hayvanat bahçesi ziyareti,ZEUGMA'nın çıkartılmakta olduğu harabelerin ziyareti ve ADANA'ya dönüş düşünüyoruz.yaklaşık gidiş:250 km.toplamda 550-600 km.lik bir gezi olacak.bu yüzden erken çıkış yapmak zorundayız.otobanı kullanacağımız için,KGS/OGS nizi almayı unutmayınız.
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı MOLA
KESİN HAREKET SAATİ :07.00
bilgilerinize.
kardeşim bu haftaki gezi proğramı zaten yapılmıştı...NARLI KUYU KAHVALTI...SAAT 9.30 TEKER DÖNER..DETAY YAZMAYA GEREK YOK HERKESİN NAVİGASYONUNDA KAYITLI.
OKADARRRR.:queen::queen::flower:

kardeşim bu haftaki gezi proğramı zaten yapılmıştı...NARLI KUYU KAHVALTI...SAAT 9.30 TEKER DÖNER..DETAY YAZMAYA GEREK YOK HERKESİN NAVİGASYONUNDA KAYITLI.
OKADARRRR.:queen::queen::flower:
Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Muzaffer abi ne diyorsa o dur.Kimse heveslenmesin Nizip falan diye.:flower::flower:

Merhaba arkadaşlar...:rendeer:

Başka gezi proğramı varmı :silent: ne kadar seçenek artarsa o kadar iyi olur :mrgreen:

-Antep bana göre uzak ve yağış gösteriyor, muhtemelen ıslanacaksınız :cherry:
-Narlı kuyu kahvaltı için param yok :wiinkk: Ismarlayan olursa belki gelirim :flower:

Ama benim öneririm bu hafta herkes evinde otursun hem ıslanmamış olur :queen:

Yusuf abinin çekmiş olduğu pazar günkü gezi fotoları yükledim, fotosu olan (kankime sesleniyorum :flower:) arkadaşlar fotolarını eklesin lütfen :mrgreen:

http://www.motosiklet.net/forum/etk...mt-erzin-sahintepesine-cikti.html#post2669171

Hüseyin,
Sendekileride Muzaffer' in açtığı linke eklede görelim birader.
Bakalım sucuklar orda nasıl çıkmış.:mrgreen:

---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:57 ----------

bu hafta ben yokum çok çılgın bir şekilde çalışıyorum :santa:

Adaşım,
Bu hafta bende yokum. Çok çılgın bir şekilde dinleneceğim.:mrgreen:
Geziye gidecek arkadaşlara keyifli sürüşler, Nizip' e kadar gitmişken Halfeti' ye de gitmenizi öneriyorum.
Fotoları bekliyoruz.:king:

Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek,
İşleriniz hayırlı,
Kazancınız bereketli olsun.:king:

Hayırlı cumalar cümleten ,

Elimizde olmayan teknik sebeplerden ötürü resimler geçikti .... bilgisayarım rahatsızlandı ... kendisi hala rahatsız , bu nedenle parça parça yüklüyorum :) ...

Son düzenleme:
Günaydın hayırlı Cumalar...:rendeer:

Yusuf abi ben şimdi resimleri gezi linkine ekliyorum :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------

Yusuf abi ben deniyorum ama bir türlü resim olarak linki atamıyorum, onun için hüseyinin atması gerekiyor :pr:

Durun tamam ben atarım gezi linkine .... :):):):):)

Toplantıdayım sürekli ilgilenemiyorum .... alette arızalı napiiim ... idare edin artıkın ...:):):):)

Herkese iyi günler, hayırlı cumalar...
Dün 4 saatlik başarılı bir operasyonla babamın ameliyatı tamamlandı.
Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Ancak asıl iş bundan sonra başlıyor.

Bugün sabah 8 sularında balcalı hastanesinde, beyin cerrahı kısmındaki bir hastanın yakınlarını çağırıyorlardı. İsmail USTA.
Bizim İsmail abi midir? Son durumu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Herkese iyi günler, hayırlı cumalar...

Bugün sabah 8 sularında balcalı hastanesinde, beyin cerrahı kısmındaki bir hastanın yakınlarını çağırıyorlardı. İsmail USTA.
Bizim İsmail abi midir? Son durumu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Bahadır,
Sizlere geçmiş olsun diyor, babanada Allah' tan acil şifalar diliyorum.
İsmail usta düne kadar gayet iyi idi. Ama bu gün görüşmedim. Muhtemelen isim benzerliğidir.

:bestmt::rendeer::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------

SELAM AĞALAR NASIL HERKES İYİDİR İNŞALLAH UZUN SÜREDİR GİREMİYORUM NETE OLUM OLDU ELLERİNİZDEN ÖPER MOTOSİKLET ALEMİNE YENİ BİR ÜYE DAHA KATIYORUM ALLAH KISMET EDERSE AYRICA HERKESE HAYIRLI CUMALAR:bestmt::flower::rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------

SELAM AĞALAR NASIL HERKES İYİDİR İNŞALLAH UZUN SÜREDİR GİREMİYORUM NETE OLUM OLDU ELLERİNİZDEN ÖPER MOTOSİKLET ALEMİNE YENİ BİR ÜYE DAHA KATIYORUM ALLAH KISMET EDERSE AYRICA HERKESE HAYIRLI CUMALAR:bestmt::flower::rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Bahadır kardeş,babana Allah' tan acil şifalar diliyorum.:rendeer:

:bestmt::rendeer::queen:SELAM AĞALAR NASIL HERKES İYİDİR İNŞALLAH UZUN SÜREDİR GİREMİYORUM NETE OLUM OLDU ELLERİNİZDEN ÖPER MOTOSİKLET ALEMİNE YENİ BİR ÜYE DAHA KATIYORUM ALLAH KISMET EDERSE AYRICA HERKESE HAYIRLI CUMALAR:bestmt::flower::rendeer:
cemil gözün aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün.:rendeer:
bu arada foruma büyük harflerle yazı yazmak,forum kurallarına göre bağırmak gibi algılanır,babalık heyecanından olsa diye düşünüyorum.bilgin olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar