[Adana - MT]

selam Adana'lı dostlar ,

sizlere bir sorum var ,

çok yakında oraya yerleşiyoruz ve tutacağımız evin mevkiisi için iki farklı seçeneğimiz var sizlerin yönlendirmelari ile karar vereceğiz.

1. seçenek : Fuzuli Cad. Galleria - Migros karşısı nehir manzaralı eski bir binada küçük ama temiz bir ev ,
2. seçenek : Turgut Özal mah. yada Huzurevleri mah. civarı sıfır hiç oturulmamış yeni büyük dairelerden herhangi biri

Öneriniz ile birlikte nedenini de yazabilirseniz sevinirim.

İyi haftalar ....

Ben sana 2. seçeneği öneririm. Malum Adana yaz aylarında çok sıcak oluyor ve ne kadar yüksek yerde oturursan yazın o kadar rahat edersin...Şimdiden Adanaya Hoşgeldin :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
yusuf kurdeş,gerçi muzafferde atarım demiş,bana mail atarsan ben de ancak akşama atabilirim.
bu arada,ethemciğimi bende kutluyor,muzafferin dileklerine katılıyorum.
TAKENDY,oğuzcuğum,daha öncede konuştuğumuz gibi,merkezi bir yer olsun dersen 1.,muzafferin dediği gibi nispeten serin yer olsun dersen 2.seçenek.

Günaydın adana. takendy usta 2. seçeneği seçmelisin t.özel herzaman güzel mekandır havadardır, popilasyonu yüksektir, karizmadır Adana piyasası artık turgut özaldadır benden demesi :cat:

selam Adana'lı dostlar ,

sizlere bir sorum var ,

çok yakında oraya yerleşiyoruz ve tutacağımız evin mevkiisi için iki farklı seçeneğimiz var sizlerin yönlendirmelari ile karar vereceğiz.

1. seçenek : Fuzuli Cad. Galleria - Migros karşısı nehir manzaralı eski bir binada küçük ama temiz bir ev ,
2. seçenek : Turgut Özal mah. yada Huzurevleri mah. civarı sıfır hiç oturulmamış yeni büyük dairelerden herhangi biri

İyi haftalar ....
Vay be bir kapımız daha oldu,Adanada.
Hayırlısı olsun oğuzcum.
Bora başkan arkadaş yakınımdır :)
Hayır yani biline demiştim.:)

selam Adana'lı dostlar ,

sizlere bir sorum var ,

İyi haftalar ....

Hoş geldiniz,
Ben 1 seçenek bölgesinde oturuyorum.
Buralar herşeye yakın ama arkadaşlarımın dediği gibi çok havadar değil ve ciddi onlamda park sorunu olan bir bölge.
şayet aracın ve hele hele motorun varsa kesin otoparkı olan bir binadan ev tutmalısın diyorum.:cat:

Bu arada Adana MT nin foto editörümüz Ethemhan yeğenimi tekrar burdan tebrik etmek isterim, büyük bir azim ve gayretle derslerine çalışıp yüksek notlar alarak Üniversiteye kaydını erkenden yaptırmıştır. TEBRİKLER YEĞENNNN başarının devamını bekliyoruz. Darısı oğluma ve diğer üniversite adaylarına :thumleft:

bu arada,ethemciğimi bende kutluyor,muzafferin dileklerine katılıyorum.

Cok tesekkur ederim darisi mertin basina abi.. Yazin gezilerdeyim artik kurtulusunuz yok :mrgreen:

etooooooo seni alnından öperim yiğidim emeklerine sağlık...BU ARADAAAAAAA.
HAYIRLI YAŞLARA OLSUN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM DOSTUM .......:rendeer:YUSUFUM(banat)

günaydın... Yusuf abimle adaş olduğumuz gibi doğum günümüzde aynı :rendeer: doğum günün kutlu olsun Yusuf abim...

Sağolun arkadaşlar,
Allah tüm dost, akraba ve arkadaşlarıma hayırlı uzun ömürler versin.
Ancak yanlış ihbar var, benim doğum günüm yarın. Ama hatırlamanız yeter sağolun.:rendeer:

ya bugün benim doğum günüm ozaman doğum günü çocugü ben oluyorum ozaman parti başlasın oooo yeeee :queen: :flower: :bounce: :cat:

Yusufum jön kardeşim nice yıllara inşallah bu hayatta tüm mutluluklar seninle olsun inşallah.:thumleft::thumleft:
Herkese günaydın arkadaşlar hayırlı işler olsun.:cat::cat:

Herkese selamlar olsun ....

Yusuf başkanım bendede hafta sonuna ait resimler var .... en kısa zamanda yükleyeceğim siteye ...

Etemhanım ... adının hakkını vermişin helal sana yiğidim .... çok sevindik ailece bu habere ama şaşırmadık .... çünkü zaten sendende bu beklenir ... Başarılarının devamını bekliyoruz ailecek .... Yusuf Başkanım artık iyi bir yaz tatili hediyesi kazandı sanırım bu delikanlı ....:):):):)

Yusuf abi ve Yusuf kanka şimdiden doğum gününüzü kutlarım herşey gönlünüzce olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar