[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar,
Bu gün sabah keyif ile başladığım gezi programı hareket ettikten 20 dakika sonra tatsız bir kaza ile son buldu. Dikkatsiz ve dalgın bir sürücünün yapmış olduğu hata eşim ve benim küçük derecedeki sıkıntılarımıza neden oldu. Allah'a şükür daha büyük sıkıntılara ve yaralanmalara neden olabilirdi.
Ancak bu gün yaşadıklarım bana bir şeyi gösterdi;
Adana Mt. olarak arkadaşlığımız ve dayanışmamızın sadece hafta sonu gezileri ile sınırlı ve yüzeysel bir motor sever gurubu olmadığını öğrendim.
Bu gün kaza anında beni ve eşimi her anlamda destekleyen ve varlıklarını yanımızda hissettiren, sonrasında telefon ile sevgi ve geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm Adana Mt. dostlarıma teşekkürler. Allah hepimizi kaza ve beladan korusun.
Bu gün bu kazayı fiziki olarak hafif atlatmamızın en büyük dayanağı ful korumalı olmamızdır. Tüm dostlarıma ve motor kullanıcılarına gerekli korumalarını kullanmalarını bir kerede daha hatırlatır, canlarının herşey den daha kıymetli olduğunu unutmamalarını rica ediyorum.
Sevgi ve saygıyla kalın.:rendeer:

Abi okudum ve çok üzüldüm. Allaha şükürler olsunki canınız sağ. Allahım daha kötüsünden cümlemizi korusun...

Herkese hayırlı geceler dilerim

Dün öğlen Yusuf abimizin yanından ayrılıp eve geldikten bir saat sonra başka bir kötü haber geldi… Arayan halamınoğluydu…… Motosikletle giderken araba aniden önüne kırmış ve yine o istenmeyen sonuçlar meydana gelmişti :pale: Çok şükürler olsun ki, kazadan az önce kasksız olan eşini gidecegi yere bırakmış ve olay geri dönüş yolunda olmuş…..ve kendi kaskındaki hasara bakılırsa kafasını yere vurmuştu…
Tanımadığımız insanlara bile üzülürken, kaldıki sevdiklerimizin başına böylesi şeyler gelmesi, vede hele hele birgünde iki aynı durumla karşılaşmak cidden çok çok üzücü ve yıpratıcı oldu…
Gerçektende diyecek laf bile bulamıyorum bu türlü insanlara, yada buluyorumda burada dile getiremiyorum…. :jocolor:

Allah hepimizden uzak etsin diyorum;….. bu türlü durumları ve bu türlü durumlara sebep ve mahal bırakacak olan tüm insanları…

Hepimize tekrardan geçmiş olsun diyorum…………iyigeceler olsun…

Adana İl Temsilcisi
hadi bakalıııım,güzel ama soğuk bir güne daha merhaba dostlarım.:)

Herkese hayırlı geceler dilerim

Dün öğlen Yusuf abimizin yanından ayrılıp eve geldikten bir saat sonra başka bir kötü haber geldi… Arayan halamınoğluydu…… Motosikletle giderken araba aniden önüne kırmış ve yine o istenmeyen sonuçlar meydana gelmişti :pale: Çok şükürler olsun ki, kazadan az önce kasksız olan eşini gidecegi yere bırakmış ve olay geri dönüş yolunda olmuş…..ve kendi kaskındaki hasara bakılırsa kafasını yere vurmuştu…
Tanımadığımız insanlara bile üzülürken, kaldıki sevdiklerimizin başına böylesi şeyler gelmesi, vede hele hele birgünde iki aynı durumla karşılaşmak cidden çok çok üzücü ve yıpratıcı oldu…
Gerçektende diyecek laf bile bulamıyorum bu türlü insanlara, yada buluyorumda burada dile getiremiyorum…. :jocolor:

Allah hepimizden uzak etsin diyorum;….. bu türlü durumları ve bu türlü durumlara sebep ve mahal bırakacak olan tüm insanları…

Hepimize tekrardan geçmiş olsun diyorum…………iyigeceler olsun…

Neler oluyor adana mt. ye yahu bikurşun döktürün.allah tekrarını göstermesin inşallah

Iyi günler arkadaşlar:) çok güzel yağmur yağıyor dışarda tam kış geldi sanırım gezi falan hepsi yalan olur bundan sonra taki ilk bahara kadar:) yusuf abi nasılsın bu arada yaramaz bir durum yoktur inşallah.

Adana İl Temsilcisi
eveeeeeeet arkadaşlar,geçtiğimiz günlerde,iddialı bir şekilde ortaya çıkıp,BANA,YILLARIN BAŞKANINA,:cyclopsan meydan okuyan sevgili arkadaşım,değerli dostum MUZAFFER kardeşim,şimdi göreceğiniz gibi,geçen akşam,beni ağırlayıp,''BEN ETTİM SEN ETME''sesleriyle,benden af dilemiştir,:cat: işte size belgeleri.kendisini gözlerinden öpüyorum.:rendeer:

Son düzenleme:
Helal olsun sana bora başkanım sözün bittiği yer:)
eveeeeeeet arkadaşlar,geçtiğimiz günlerde,iddialı bir şekilde ortaya çıkıp,BANA,YILLARIN BAŞKANINA,:cyclopsan meydan okuyan sevgili arkadaşım,değerli dostum MUZAFFER kardeşim,şimdi göreceğiniz gibi,geçen akşam,beni ağırlayıp,''BEN ETTİM SEN ETME''sesleriyle,benden af dilemiştir,:cat: işte size belgeleri.kendisini gözlerinden öpüyorum.:rendeer:
[url]http://ressim.net/8/out.php/i5295127_dsc-0004.jpg-k[/URL]
[url]http://ressim.net/8/out.php/i5295128_dsc-0005.jpg-k[/URL]
[url]http://ressim.net/8/out.php/i5295129_dsc-0006.jpg-k[/URL]

İyi geceler dostlar,

Bora başkanım,
Ezeli rekabetin son bulduğu o geceye ait nice fotoğraf kareleri vardı. Ancak sen en müstesna olanlarını seçmişsin.:santa:
Benim anlamadığım, O kadar meydan okuyan ve tehditler savuran Muzaffer kardeşim neden o gece bu kadar başkanlıktan vazgeçti anlamadım.
Acaba F modunun bir etkisimi oldu?:mrgreen:
Bu konuda gecenin diğer konuklarının da fikrini almak isterim.

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:42 ----------

yusuf abi nasılsın bu arada yaramaz bir durum yoktur inşallah.[/QUOTE]

Sağolasın Muttalip,
Çok şükür iyiyiz. İlk güne nazaran daha rahatım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar