merhaba sevgili arkadaşlar.:rendeer:
Günaydın Arkadaşlar,Herkese iyi ve Bol kazançlı haftalar olsun inşallah.
Pazar akşamı itibari ile Antakya'da Art Motoakademi, Uğur ERTEKİN tarafından düzenlenen Motorsiklet Eğitimimi çok şükür başarı ile tamamlayıp döndüm.Sevgili dostlar sakın ukalalık olarak algılamayın eğitim almayan tüm arkadaşlara kesinlikle eğitim almalarını tavsiye ediyorum.Her ne kadar düne kadar eğitim alıpta çok şey değişiyor diyen arkadaşlara nedir bu kadar değişen diye sorguluyordum ama hakikaten çok şey değişiyormuş.
A.S. Arkadaşım yanılıyorsun saat 10.30 kadar aradaydık.İçeriye bakmamışsınız siz eğer baksaydınız görürdünüz.Hayırlısı olsun haftaya görüşürüz inşallah.slm herkese ben çarşamba günü çamlıkdaki kafeye geldim hiç kimseleri bulamadım ne oldu anlamadım çok ta sevinmiştim giderken ama(
slm herkese ben çarşamba günü çamlıkdaki kafeye geldim hiç kimseleri bulamadım ne oldu anlamadım çok ta sevinmiştim giderken ama(
slm herkese ben çarşamba günü çamlıkdaki kafeye geldim hiç kimseleri bulamadım ne oldu anlamadım çok t
a sevinmiştim giderken ama(
DUYURU
arkadaşlar,21-23 ekim tarihlerinde,BEYAZ SÜRÜCÜ KURSU(HALİL BEYAZ)'ın düzenlemiş olduğu,eğitmen SERHAT KILAVUZ'un vereceği OMM/ROSPA motosiklet ileri sürüş teknikleri eğitimi vardır.ilk gün teorik eğitim,2.gün trafiğe kapalı alanda eğitim,3.gün ise trafikte eğitim olacaktır.katılmak isteyen arkadaşlarıma duyurulur.
YER:BEYAZ SÜRÜCÜ KURSU.Seyhan başkent hast.yanı.14.noter arkası.borsa lisesi cad.
İRTİBAT TEL:402 0 402 / 402 05 05 / 401 05 05
kendi adıma sıkıntılı geçtiğini söyleyebilirim. arkamda 10 yaşında ve motosiklete 4. kez binen bir çocuk. altımda 280 kg lık bi dev ve ben. yol yapım çalışmaları ve çamur çok eziyet vericiydi. çok şükür sağ salim gelebildik. dönüş saatini ayarlayamadık ve çok geç kaldık. ez cümle tecrübe açısından çok doyurucu fakat stress açısından elem vericiydi.
iyi yönünden bakıldığında neredeyse enduro parkı gibi yollardan tur lastiği ile ve 450-500 kg toplam ağırlıkla devrilmeden geçtim)
Merhaba arkadaşlar,
Bu hafta seyatim nedeni ile çarşamba toplantısına katılamadım.
Gürsel kardeşimin tatlı ikramınıda kaçırdım.r:
Umarım herkez iyidir. Görüşmek dilği ile:king: