[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,yarın eğer yağışlı olacak olursa gezimiz iptal olacaktır veya daha sonraya ertelenecektir.bilgilerinize.

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.nin ciğer seven motorcuları.hadi bakalım KOZAN yolcusu kalmasın.KESİN HAREKET SAAT 9.30 DUR,KİMSEYİ BEKLEMEM,GECİKEN YETİŞİR.:p:king:
şimdi ceyhandan mustafayla konuştum,o da geliyor.

Son düzenleme:
herkeşe iyi akşamlar,güzel bir gündü iyi eğlendik her ne kadar yaylaya gelemesekde bahçede sefa yaptık neyse resimleri atarsınız artık

iyi akşamlar başkanım kusura bakmayın acil bi işimden dolayı gelemedim:pr: cok istedim ama kısmet degil miş şu fotoları atsanızda bizde gitmiş gibi oluversek diyorum..:)

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.hepinize iyi haftalar olsun.dağılcağa kadar şahaneydi.ondan sonra yer yer yol çalışmaları vardı.ama gezi harikaydı,ciğer de öyle.resimler fatihte,video da cengizde,sanırın yakında atar buraya.çok şükür sağ salim geldik.

Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı ve bol kazançlı haftalar dilerim.
Dünkü kozan gezimiz çok güzeldi,özellikle Dağılcak'a kadar mükemmeldi ancak dağılcaktan sonra yer yer yol yapımı nedeni ile zor anlar yaşadık motorlarımız çamura bulandı ama yol yapımı olmayan yerler virajlar çok güzeldi ben kendi adıma çok zevk aldım.İnşallah yolları yapılırsa iki yıl sonra falan o yola doyum olmaz.

Günaydın Arkadaşlar...:rendeer:

Hayırlı işler hayırlı haftalar dilerim :cat:

Yazılarınızdan anlaşıldığı gibi kozan gezi ekibi güzelce eğlenmiş, sağ salim geldiğinize sevindim :wiinkk:

Merhaba arkadaşler,
hayırlı haftalar,
gezininresimlerini bekliyoruz.
Anlaşılan yollar kötüymüş, bari ciğer resimlerini koyun.:queen:

Adana İl Temsilcisi
yollar,toz ve toz olmasın diye işçilerin sulamasından dolayı kötüydü.

oyy, oyyy yiyemedim ciğeri gene. anasını satim motorlarıda tam zamanında sattım haa. Neyse Bugün yeni motorumu altım takrar.

Herkesin sapasağlam gelmesine sevindim bir dahaki geziye inş bende gelebilirim .

oyy, oyyy yiyemedim ciğeri gene. anasını satim motorlarıda tam zamanında sattım haa. Neyse Bugün yeni motorumu altım takrar.

Motorunda hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin .

merhaba sevgili arkadaşlar.:rendeer:

kozan gezisi gerçekten çok güzeldi. bazı yerlerde yol çalışması vardı ama o kadarda kötü degildi. çünkü yol boyu manzaralar bir harikaydı.
geziye katılan arkadaşlara teşekkürler.:)

kendi adıma sıkıntılı geçtiğini söyleyebilirim. arkamda 10 yaşında ve motosiklete 4. kez binen bir çocuk. altımda 280 kg lık bi dev ve ben. yol yapım çalışmaları ve çamur çok eziyet vericiydi. çok şükür sağ salim gelebildik. dönüş saatini ayarlayamadık ve çok geç kaldık. ez cümle tecrübe açısından çok doyurucu fakat stress açısından elem vericiydi.
iyi yönünden bakıldığında neredeyse enduro parkı gibi yollardan tur lastiği ile ve 450-500 kg toplam ağırlıkla devrilmeden geçtim :))

Bizim çok düşünceli ekipler asfaltın üzerine doğrudan çakıl taşlarını döktüğü için hangi tür motosiklet olursa olsun çok tehlikeli oluyor. Kaza olmadığına sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar