Şimdi biz tarsusta toplanacaz.Selah ustanınorada.Kapanan afranın orda yeri.Saat 10- 12 arası çıkacaz.Çamlıyay la ya gidilecek.Tarsustan 50 km.zevkli olur.mutlaka gelin..Sucuklar benden ona göre....
bence sen gelme zaten hoş gelmeyen ne .kasıntı olduğun her halinden bellietkin' Alıntı:Bende Olsam Mi Bilmiyorum.isimleriniz Pek Hoş Gelmiyor Bana Ama...
dostum tanımıyorum ama başımız saolsun inşallah yaralı olanda en kısa zamanda saglığına kavuşurGÜÇLÜ' Alıntı:MUSTAFA BAŞKENTte yatıyor serkan kardeşimiz sizlere ömür kemal bey
GÜÇLÜ' Alıntı:MUSTAFA BAŞKENTte yatıyor serkan kardeşimiz sizlere ömür kemal bey
VALLA BİRADER mustafa eskiden madonun sokağındaki kumrucuyu işletiyordu güler yüzlü hoş bir arkadaş kafatasında çatlak olduğu için yatıyor serkan kardeşi de hastahane de duyduğum kadar tanıyorum. allah yardım etsin yakınlarınanightwatcher' Alıntı:abi kimdir bu arkadaşlar. bi resimlerini koysak siteye vala merak ettik.
İNANKİ TANIMIYOZ BİRADER hasan bulabilirmi adam tek başına yada çocuk olabilir yada ikinci bir üyelikle sallıyor olabilir artık bakacaz nasıl olsa öğrenilir sonundaBBRR' Alıntı:etkin kim arkadaşlar ??? hoş artık etkin değil ama .... size garezi olan biri herhalde ...naptınız götürmedinizmi bu arkadaşı geziye ....kızmış size![]()