[Adana - MT]

BBRR' Alıntı:
2. üyeliği yok ben baktım neyse önemlide değil zaten
selam dostum sanırım benim yüzüm gerdi onu hehe
mahcemalim ii gelmedi ona
napim abicim ya ben kime neyapıyorum ki
hep yapıcı olmaktan başka amacım olmadı burda neyse saglık olsun :rendeer: :rendeer:

arkadaşLar Mustafanın yaptıgı kazada öLen Serkan ı tanıyan varmı ? Benim serkan die bi arkadaşım var mustafa ile takılan.BiriLeri biran once haber verirse sevinirim :salut:

BBRR' Alıntı:
etkin kim arkadaşlar ??? hoş artık etkin değil ama .... size garezi olan biri herhalde ...naptınız götürmedinizmi bu arkadaşı geziye ....kızmış size :)
Kendini tanıtmadan,her başlığa alakasız mesajlar atınca kendisini birisi veya birilerinin yakın arkadaşı ve şaka yapıldığını sandım,üyeliği iptal edildiğine göre adam ciddi ciddi meğerse milletle dalga geçiyormuş.Bir taraftan da Adana küçük yer.Mutlaka birileri tanıyordur kendisini ama kim?!

pazer' Alıntı:
Kendini tanıtmadan,her başlığa alakasız mesajlar atınca kendisini birisi veya birilerinin yakın arkadaşı ve şaka yapıldığını sandım,üyeliği iptal edildiğine göre adam ciddi ciddi meğerse milletle dalga geçiyormuş.Bir taraftan da Adana küçük yer.Mutlaka birileri tanıyordur kendisini ama kim?!
unutun gitsinnnnnn:)

olur abiş olurda arayınca kimseyi bulamıyorum yaz geldi ya millet arazi hep ya

Bu arada Pazar günü adanadan başlanacak ve mersine gidilecek.Grubumuza katılmak istiyenler ban PM den ulaşabilirler...

güzel bir gezi olacak bekleriz...

Yağız

saygılarımla

MasterDaRüzgar, Gezi hakkında ayrıntılı bilgi verirmisin lütfen. Özelden ne görüşüyorsun onu anlamadım. Aç bir topic liste oluşturacaksan orda oluştur. Geziye sonradan katılanı almayacakmısınız?

Bu haftaki gezi programı nedir arkadaşlar bilen varsa bizde bilelim.

Özür yeni gördüm Zorkun yaylası imiş bu hafta

Son düzenleme:
Valla arkadaşlar benim yaratık Mondial 150 zat - Rodajını daha yarıladı eğer sorun çıkarmıyacaksa bende sizlerle gezilere gelmek isterim.

Hayır şimdi pazar günü sabah adanada bi grup oluşturun .Sabah adanadan çıkın bizede haber verin tarsustakinleride alıp mersine gidecez.ordaki arkadaşlarıda alacaz.can abi var onun haber var hondası olan.

ADANA'DA önümüzdeki pazar (28 MAYS'TA) Zorkun Yaylasına gezi var . Parkur tüm motor tiplerine uygun . Rekor düzeyde katılım bekleniyor . Buluşma yerimiz : Saat 9:30 da Süleyman Demirel Bulvarında Çukurova Motor Sporları Kulübünün önü . Adanadaki ve çevre illerdeki tüm arkadaşları bekleriz .
Bilgi ve ulaşım için beni arayabilirsiniz:0 532 607 81 76

MasterDaRüzgar' Alıntı:
Hayır şimdi pazar günü sabah adanada bi grup oluşturun .Sabah adanadan çıkın bizede haber verin tarsustakinleride alıp mersine gidecez.ordaki arkadaşlarıda alacaz.can abi var onun haber var hondası olan.
Hiçbir şey anlamadım.Gezinin rotası ne,kim düzenliyor,hangi motor türüne uygun?Toplu olarak mı Adana'dan hareket edilecek?Toplu olarak Adana'dan hareket edilecekse,saat kaçta,nerede buluşulacak?Bu tarz bilgileri ayrıntılı ve devrik cümleler kullanmadan yazarsanız eminim size de katılmak isteyecek arkadaşlarımız olacaktır.Sevgilerimle.:wiinkk:

kılıçbalığı' Alıntı:
selam herkese
geldim dostum ben burdayım işlerden dolayı biraz yoğunluk var o yüden sieteye giremedim.ama geldim işte burdayım :)

Normal araçlar 4 teker
Bizde 2 eksik
Ama yürek dersen,Dosluk ,kardeşlik
Onlara 4 degil
14 çeker....

negüzel oldu be

:cat:
budur abi

mersin'de toplnma saati 10:00 - 11:00 arası..
toplanma yeri şehir merkezi Atatürk Parkı..

adanadan kalkış saat 9 gibi.Tarsustan bi kaç kişi alınıp mersine oradan kız kalesine dogru..lütfen haberdar edelim..

tabiki pazar günü bu toplantı

Son düzenleme:
MasterDaRüzgar' Alıntı:
mersin'de toplnma saati 10:00 - 11:00 arası..
toplanma yeri şehir merkezi Atatürk Parkı..

adanadan kalkış saat 9 gibi.Tarsustan bi kaç kişi alınıp mersine oradan kız kalesine dogru..lütfen haberdar edelim..

tabiki pazar günü bu toplantı
kimsin birader adın soyadın motorun ne iş olsun diemi yazıyosun ne

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar