ael320' Alıntı:olur abiş olurda arayınca kimseyi bulamıyorum yaz geldi ya millet arazi hep ya
hehehe abi ben burdayım şimdi sen kimsin diceksin
ael320' Alıntı:olur abiş olurda arayınca kimseyi bulamıyorum yaz geldi ya millet arazi hep ya
kulübe gel birader her akşam takılıyoz biraz arkadaşınlada gelebilirsin ortam musait öpüyorum kendine iyi bakbu-rock' Alıntı:hehehe abi ben burdayım şimdi sen kimsin diceksinbugün ada da oturuyodun motorundan tanıdım aha adem abi dedim :cherry: arkamda kız ark. vardı gördüm seni de dönüşte tanışmak için gelecektimde tatsızdık biraz :salut: bi daha görünce atlarım önüne :cherry: sevgiler saygılar abi
entellektüel' Alıntı:Yaa Adanalı arkadaşlar sorularım olacak.
1,) Arızalı motora 26 gün sonraya gün verilirmi?.
2.) Motorsiklet Yetkili servisi Marş Düğmesi gibi parçaları stoğunda bulunduramaz mı?
3.) Garantili motorlar yetkili servisçe yapılmak ve arızaları garanti kapsamında giderilmek zorunda değilmi?
4.) Ben garantili motorumu servisin ihmalkar davranışı ve motor çok yetişemiyoruz mazereti ile sallaması nedeniyle dışarıda mı yaptırmak zorundayım. Motorun çok olması zaten o servisin işini iyi yapamadığını ve motorların arızaya bağlayıp geldiğini göstermezmi?
5.) Adana Gizerler den Motor alıpta Özellikle mondial alanların işleri çok zor. Acaba gizerlerden motor alıp giz kara mahkum olanlar hata mı ediyorlar.
entellektüel' Alıntı:Yaa Adanalı arkadaşlar sorularım olacak.
1,) Arızalı motora 26 gün sonraya gün verilirmi?.
2.) Motorsiklet Yetkili servisi Marş Düğmesi gibi parçaları stoğunda bulunduramaz mı?
3.) Garantili motorlar yetkili servisçe yapılmak ve arızaları garanti kapsamında giderilmek zorunda değilmi?
4.) Ben garantili motorumu servisin ihmalkar davranışı ve motor çok yetişemiyoruz mazereti ile sallaması nedeniyle dışarıda mı yaptırmak zorundayım. Motorun çok olması zaten o servisin işini iyi yapamadığını ve motorların arızaya bağlayıp geldiğini göstermezmi?
5.) Adana Gizerler den Motor alıpta Özellikle mondial alanların işleri çok zor. Acaba gizerlerden motor alıp giz kara mahkum olanlar hata mı ediyorlar.
kayasertac' Alıntı:selam , bende 1 ay kadar önce gizerlerden kanuni classic 125 aldım, teknik servis aşırı yoğun olduğu için pek ilgilenemiyorlar.. sana gizkar'a karşı uyguladığım takdiği pm olarak yolluyorum..
ben motoru gizerlerden falan almadım fakat böyle bir olay olursa,yine de destek için gelirim. umarım diğer arkadaşlar da böyle bir durumda gelirler çünkü sonuçta böyle bir şey hepimizin başına gelebilirentellektüel' Alıntı:ÇAĞRI : Giz-KAR servisinden yararlanamayan, tüm garantili Adana'lı motor sahipleri ve kullanıcıları , GİZ-KAR servisini Protesto etmek amacıyla Önümüzdeki günlerde Yasal izinli Tüm Ulusal basına ve yerel basına açık bir gösteri yürüyüşü ve sürüşü yapılacaktır. Yürüyüş ve sürüş etkinliği Gizerler Mağazası önünde son bulacaktır. Bu gösterinin Giz-Kar servisinin randevu uygulaması ve Araç arızalarını çözümsüz bırakmasını, Pahalı parça satışını protesto etmek ve Kamu Oyunun bilgilendirilmesinden başka bir amacı bulunmamaktadır.Bu eylem siyasi bir eylem değildir. İlerleyen zamanda yürüyüş ve sürüş günü Valilikten alınacak izne göre
Güzergahıyla birlikte bildirilecektir.
aman abi ya sana sadece şöyle cevap veriyorum(bir kamyoncu lafı ama olsun): BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOOOOOOOKKK!!!!!entellektüel' Alıntı:Teşekkürler bu uyarı sürüşü diğer markalar içinde uyarı olacaktır. İnsanların haklarını aramaları, kötü niyetlilerin at koşturmasını engelleyecektir. Toplumu düzeltmenin yolu atılacak ilk adımlarla başlar... Kapımızın önünü süpürdüğümüzde her taraf temizlenir. Bu bir siyasi eylem değil. Sadece hak arama eylemi...Sağol Tyler kardeşim.
ali baba racing gezilerini bana sor genelde haberim oluyor banko on motor kemik kadro olunca birde diğer arkadaşlar sessiz sedasız iki üç motor kısa mesafelere çıkıyorlar sen en iyisi bize takıl senin motorunun nefesi uzun yaniGÜÇLÜ' Alıntı:Herkes Gezi Var Diyor Ama Kimse Nereye Olduğunu Söylemiyor özel Bir Gezi Ise Yazmayalim
entellektüel' Alıntı:Teşekkürler bu uyarı sürüşü diğer markalar içinde uyarı olacaktır. İnsanların haklarını aramaları, kötü niyetlilerin at koşturmasını engelleyecektir. Toplumu düzeltmenin yolu atılacak ilk adımlarla başlar... Kapımızın önünü süpürdüğümüzde her taraf temizlenir. Bu bir siyasi eylem değil. Sadece hak arama eylemi...Sağol Tyler kardeşim.