Resimli Gezi Raporu-07 Mayıs 2006-Adana Kros Ekibi

Sabah saat 08:00'de,daha önceki mesajımda yazdığım gibi İller Bankası önündeydim.İlk önce siteden Zealsun'ı olan Mkose nickli,Mukaddes isimli bir arkadaş geldi.Hemen ardından ise Mukaddes adlı arkadaşımızın başka bir arkadaşı geldi.Onunda Zongshen'i vardı.Buradan Kadir abi'nn yanına gidip,topluca oradan hareket ettik.Toplam 13 motor.
Planlanan güzergah şu şekildeydi.Adana-Karaisalı-Kızıldağ-Tekir-Çamalan-Ve eski yoldan tekrar Adana.

Grubun topluca çekilmiş bir fotoğrafı.Yer eski Karaisalı yolu.

Mustafa abi ve ben.Yakışıklı olan benim.:)

Mkose nickli arkadaş ve şu an ismini hatırlayamadığım arkadaşı.

Yorumsuz!:)

Güzel bir fotoğraf daha.

Yine ben.:)

Nergizlik baraj gölü.

Kızıldağ'da bir mola.

Kazım ve aramıza yeni katılan arkadaşı.Hoşgeldin.

Kazım ve Zongshen'i.

Zorlu bir yokuş.Asfalt bizi bozar.

Tam olarak bu noktada hangi yola gitmemiz gerektiğini tartışırken arkadaşların bir kısmı hareket ediyor.

Öyle küçük durduğuna bakmayın.Atom karıncadır kendisi.Üstelik sahibi de benim.:)

Geriş dönüş yolu.

Kadir Usta Kazım'ın patlayan lastiğini tamir ederken.

Yorumsuz bir resim daha.

Şu an çok yorgunum.Arkadaşlara sözverdiğim için resimleri acele bir şekilde yükledim.Dinlenip,kendime gelince gezi hakkında detaylı bilgi yazacağım.

ekip güzel, motorlar güzel, mekan güzel, yollar güzel...

daha ne istenir ki :)

ya bu yeni arkadaşınız bizim salih ya :) lam salih sen race ci idin ne zaman krosa döndün satışamı geldik nedir

gezi çok guzel olmuş. iyi pozlar yakalamışsınız.daha nice gezilere . tebrikler,mersin mt.

işte akdeniz işte toroslar, fazla söze ne hacet. süper gezi, motorlarda süper...
paylaşım için teşekkürler:cat:

kadir bırakıcaktın kazımın lastiğini herkes kendi tamir edicekti bakalım biliyormu:pale:

heyyyyt be geziye bak lastiklerinize sağlık güzel gezmişsiniz dostlar

Motorlar oldukları sürece cross hiç bitmez . Ben geçirdiğim kazanın etkilerini henüz atlatamadığım için aranızda yoktum . Kulüpte her türden motoru test etme imkanım oluyor ama crosslara alan sevgim bambaşka . Yerçekimine meydan okuyabilmek ancak bu bu motorlarla mümkün olabiliyor . Kazım ve Volkan bizi de ihmal etmeyin .

Yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

LASTROMANTIC; Salih'in bonservisini ödeyip,transfer ettik.Bundan sonra kendisi bizim ekibimizde.:)
Mersin-MT size ayrıca teşekürler.
Oğuz;kaza yapmış olmana çok üzüldüm.En kısa zamanda umarım sağlığına kavuşur ve aramıza katılırsın.Kendine iyi bak.

İzninizle biraz daha görsellik ekleyeyim.

Nergizlik Baraj Gölü Kenarında bir mola.

Yokuş arkadaşları zorluyor.Ben de arkadan izliyorum.Yokuş tamamen boşalınca da hızla gelip,çıkıveriyorum.

Üç kişi bir motoru ancak çıkarıyor.Süren Bülent abimiz.

Kadir usta bu motorla o kadar çok uğraştı ki;sonunda motor hacminin üst sınırını arazi için 250 cc olarak belirledi.:)

Toplu bir resim.

Merhaba

Güzel gezi olmuş aksiyon, şamata belli eğlendiğiniz. Kazasız belasız geçireceğiniz diğer gezileri bekliyoruz.

Pazer, güzel bir gezi. Ayrıca fotolar için eline sağlık. Selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oooh elinize ayağınıza motorunuza sağlık..ne güsel gezmişiniz.:cat:

Sizlere de yorumlarınız için teşekkürü bir borç bilirim.:rendeer:
Cidden çok eğlenceli bir geziydi,fakat bir o kadar da yorucuydu.Yeni yeni kendime gelebiliyorum.
Yazılan cevapların güzelliği bundan sonraki gezilerimizi sizlerle paylaşmam konusunda inanılmaz bir şekilde beni motive etti.Kendinize iyi bakın.Sağlıcakla kalın.

böyle birr geziden mahrumm kadığım için cok üzülüyorumm bakıyorumda cross cularr sıkı fıkı olmaya başladılarr buda benii cok mutluu ediyoo :)

Süper Moderatör (BBRR)
vay adanaya bak kaça bölündü mitoz bölünme buna derler bi yusuf abilerin çmsk var bi endurocular var bide crossçular çıkmış valla kimse kusura bakmasın crossçularda öle tatlısu crosscusu değil hani taş gibi crossçu maşallah...

Sağol Barış abi.Bu güzel yorumlarınız beni öylesine heveslendirdi ki bundan sonra yapacağımız her cross gezimizi buraya taşımayı planlıyorum.Sevgiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar