[Adana - MT]

Şimdi biz tarsusta toplanacaz.Selah ustanınorada.Kapanan afranın orda yeri.Saat 10- 12 arası çıkacaz.Çamlıyay la ya gidilecek.Tarsustan 50 km.zevkli olur.mutlaka gelin..Sucuklar benden ona göre....:)

Evet AdanaLı motorcu arkadasLar,Pazar günü nereye gidiLecek beLLi oLmadı mı haLen ?

YA tarsusta toplanacaz 8-9 tane racing motorumuz var.Çamlıyaylaya gidecez.

Can abiye ulaşamadım hondası olan.Bana ulaşırsa sevinirim.

Herkese selamlar.Kadir usta 19 Mayıs’ta Kapadokya’ya gezi düzenliyor.21 Mayıs akşamı geri Adana’da olunacak.Katılmak isteyenler özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilirler veya 05353360738 nolu telefon numarasından Kadir ustayla irtibata geçebilirler.Sevgilerimle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Olsam Mi Bilmiyorum.isimleriniz Pek Hoş Gelmiyor Bana Ama...

eee adanada bi plan yokmu? sabah 09.00 da çmsk'da toplanan varmı? destursuz girdim galiba :) ben sertaç , ç.ü.de okuyorum ve 125 lik bi kanunim var :) sabah çmsk da görüşmek üzre:mrgreen:

cumartesi yi pazara baglayan gece dilberlerin orda bir trafik kazasi olmus ve bir arkadas yaralanmis galiba.

durumunu bilen var mi ?

GÜÇLÜ' Alıntı:
MUSTAFA BAŞKENTte yatıyor serkan kardeşimiz sizlere ömür kemal bey

offff offff
Allah rahmet eglesin

Allah anasina - babasina varsa esine/coluguna cocuguna sabir versin

Mustafa'ya da acil sifalar dilerim

Allah evlerimizden uzak etsin

rahmetli olan kardesimizin mekani cennet olsun ailesine ve yakinlarini allahtan sabir diliyorum

yarali olan kardesimede acil sifalar diliyorum gecmis olsun

umarim bu son olur arkadaslar

nightwatcher' Alıntı:
abi kimdir bu arkadaşlar. bi resimlerini koysak siteye vala merak ettik.
VALLA BİRADER mustafa eskiden madonun sokağındaki kumrucuyu işletiyordu güler yüzlü hoş bir arkadaş kafatasında çatlak olduğu için yatıyor serkan kardeşi de hastahane de duyduğum kadar tanıyorum. allah yardım etsin yakınlarına

Süper Moderatör (BBRR)
etkin kim arkadaşlar ??? hoş artık etkin değil ama .... size garezi olan biri herhalde ...naptınız götürmedinizmi bu arkadaşı geziye ....kızmış size :)

BBRR' Alıntı:
etkin kim arkadaşlar ??? hoş artık etkin değil ama .... size garezi olan biri herhalde ...naptınız götürmedinizmi bu arkadaşı geziye ....kızmış size :)
İNANKİ TANIMIYOZ BİRADER hasan bulabilirmi adam tek başına yada çocuk olabilir yada ikinci bir üyelikle sallıyor olabilir artık bakacaz nasıl olsa öğrenilir sonunda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar