[Adana - MT]

hayırlı sabahlar hepinize kazasız belasız bir hafta sonu diliyorum allaha emanet olun arkadaşlar

arkadaşlar adanada nerde iyi bir jant şeridi çekecek yer bulurum yardımcı olabirseniz sevinirim !!!ACİL!!!!

merhaba iyi tatiller.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------

arkadaşlar adanada nerde iyi bir jant şeridi çekecek yer bulurum yardımcı olabirseniz sevinirim !!!ACİL!!!![/QUOTE

arkadaşım, gasımgülek köprüsünü inince groseriden saga dön 200, 300 metre ileride damacı taner var. bende motoruma şeridi ona çektirdim gayet memnunum. tavsiye edebilirim.

tamamdır adres alındı pazartesi oradayım çok saol abim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------

merhaba iyi tatiller.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------

arkadaşlar adanada nerde iyi bir jant şeridi çekecek yer bulurum yardımcı olabirseniz sevinirim !!!ACİL!!!![/QUOTE

arkadaşım, gasımgülek köprüsünü inince groseriden saga dön 200, 300 metre ileride damacı taner var. bende motoruma şeridi ona çektirdim gayet memnunum. tavsiye edebilirim.
çok saol abim teşekkür ederim:cat:

Günaydın millet...:rendeer:

Hayırlı haftalar bol kazançlar, hafta sonu gezen arkadaşlar, bir iki foto koyunda biraz gözümüz gönlümüz açılsın :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar