[Adana - MT]

Tüm Mt ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim

Tüm abilerimin Ramazan bayramını kutlar büyüklerimin ellerinden öperim.. Nice mutlu bayramlara.. Sizleri çok seviyorum : Rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydıııın ADANA MT.:)

bayramın 3. günü yani dün,İSTANBUL MT'den,sevgili özer ağabeyimiz,oğlu ve amca oğlunu ADANA'da misafir ettim.kendileri,İSTANBUL'dan çıkıp,ANKARA-ÜRGÜP-MALATYA'dan buraya geldiler.zaten MT'den tanışıyorduk,hoş bir beraberlik oldu.şimdi resimler.

Son düzenleme:
merhaba dostlar,
Tatil bitti mesai başladı.
Hepinizin geçmiş bayramını kutlar, nice bayramlar dilerim.

merhaba dostlar,
Tatil bitti mesai başladı.
Hepinizin geçmiş bayramını kutlar, nice bayramlar dilerim

ulen lafa gelince diliniz pabuç gibi maşşallah gene benim sinir sistemimi allak bullak ettiniz klavye delikanlılığı yapmayın sanal ortamda lafa gelince yazarsınız ama telefonda can ciğer kuzu sarması iltifat edersiniz allah büyük en kısa zamanda gerekeni yapıp sizi öpeceğim.

ulen lafa gelince diliniz pabuç gibi maşşallah gene benim sinir sistemimi allak bullak ettiniz klavye delikanlılığı yapmayın sanal ortamda lafa gelince yazarsınız ama telefonda can ciğer kuzu sarması iltifat edersiniz allah büyük en kısa zamanda gerekeni yapıp sizi öpeceğim.

Vay adaşım sen burdamıydın....:cyclopsan eskiden sakalla yetinirdin artık öpüyonmu :silent: çok ayıp çok ayıp :mrgreen:

herkese iyi akşamlar iyi pazarlar dilerim,izin tatil bayram hepsi boş gerçek olan yarın mesasi başlıyor,hepinizi seviyem anasını satim

Adana İl Temsilcisi
hadi bakalııım,yeni bir haftaya merhaba ADANA MT.hepinize günaydın.

Merhaba arkadaşlar,
hayırlı haftalar,
bayram tatili sonrası ne zorlu bir pazartesi,:pr:
Hepinize kolay gelsin.

Tünaydın millet...:rendeer:
Adaşım tek değilsin, bizde çalıştık. Galiba ihtiyaç meselesi...:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar